Belami18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Mi az, ami nem jó, ha kihallatszik a pilótafülkéből? - Hú, ez az uccsó feles nem kellett volna... - Te dohányzol...? Nem?? AKKOR MI EZ A FÜST?! - Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza? - Huha... HUHA!.... - Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény!! - Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!! - Mi ez a sok színes kijelzo? - Ugye nem nyomtad meg a PIROS gombot?! - Persze, hogy tudom vezetni... hol a rükverc? - Ha maga is potyautas, akkor ki vezeti a gépet? - Azt mondja ősi kamikaze-családból származik? - Hol az ejtoernyom? - Asszem a pszichológusomnak igaza van, télleg pilótának képzelem magam... - Félek a magasságtól... - Ugyan, majdcsak kikerül! - Az a büdös kölök, aki az elobb volt itt, biztos elcsavart valamit!.. - S.O.S ..... S.O.S..... - Nem izgulok, az amcsi filmekben is mindig van egy utas, aki le tud tenni egy ekkora gépet... - Na végre, ott az a két MIG szemben akik az elobb annyira integettek.... - A legutóbbi gép, amin repültem?...Egy Messerschmidt vót... - Jéé, olyan még sose volt, hogy mind a négy hajtómű egyszerre égjen... - Megint a Shellnél tankoltál, félig töltötték csak fel.... - A legutóbbi légitársaság, ahol dolgoztam?...lássuk csak...a Luftwaffe... - Jéé, most látom, a románoknál ellopták a kerekeinket... - Hu de baró ez a holland cucc...még egy spangli? - Ja ez már nem a szimulátor? - Nem kérem, én a szakács vagyok... - Houston, we have a problem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ajj honnan tudsz ennyi ökörséget (persze jó értelemben) összeszedni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ááááá! Ez komoly románoknál lelopták a kerekeket! xD Meg a Houston baj van! xD Ilyenek még jöhetnek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Váó, ezt ismertem, csakhát max. 8 mondatot belőle, a többi is nagyon állat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 - Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!! hát ez nagyot ütött röhögtem rajat v 5 percig!!! XD nagyon jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 az utolsó a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ezek nagyon jók..van közötte egy két nagyon ütős is "Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény" Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nekem ez a kedvencem: "Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény" Nem örülnék ha élőben hallanék egy ilyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 hát, sztem már volt, de lehet h máshol olvastam. amúgy jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 jóóóók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ezt sem szeretném hallani a pilótától: "Há beszarok, ez kiugrott!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 ohh b***ki ez a besz@rok ez kiufrott akkorát ütött!! XD ezt már hallottam vhol de most jó volt újraolvasni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Ez a kiugrásos szöveget a kész átverés egyik részében hallottam : http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5995311 Valahol a vége felé van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLOL Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 nagyon álat az összes szakadtam minden:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts