nagydora1216 Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 Blue Hustler ezt a csatornát nem tudja valaki hogy lehetne e fogni a okositot beltérimel? ha igen adjatok frekvenciát köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 Mit akarsz te a Blue Hustlerrel?Ennyire tetszik az a csatorna? :D A Siriuson (4.8 fok Nyugat) jön normálisan.Nagyon rég váltottak ott kódot. 12111 H 27500 5/6 (Ezen a TP-n még a sima Hustler is van ami még extrémebb mint a Blue Hustler. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 de nekem okositot beltérim van és a diginél ezt nem lehet fogni? nekem nem jön a SIRIUS 5/6 érted mire gondolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 Diginél csak Private Spice van de az sokkal gyengébb mint a sima Hustler Tv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Már számomra elég régóta böngészem ezt a témát, de soha nemjutok dűlőre. viszont most "vészhelyzetvan." Édesanyám fogtamagát, és felmondta a telefont a netet és a TV-t a fibernetnél. 15-én már "nomád"(a mai világ szemével) körülmények között fogunk élni, ha gyorsan nem intézkedünk TV terén. Most tehát ingyé akarunk mindenképp tv-zni, ebben a nagy válságban, ez egyértelmű döntés.DE ami még nem tiszta: -Működik még a kódos rendszer? Sokan azt írják igen, viszont sehol nemláttam még 2009-es kódot. -Itt a fórumon írhattátok, hogy 2009 óta egyik készülék sem frissít automatán.(tehát valószínűleg kód az van, csak pötyögni kell) -A legközelebbi megoldás (időben mérve) hogy ingyen tányérost nézzünk mikor a kódozás befuccsol, a hamis kártya lessz. Ugye? Tehát ennek megfelelően kell készüléket venni. Gondolom ez teljesen mind1. Ha van rajta kártyanyílás, akkor majd belefog menni a móka? +Tényleg rossz nézni hogy mennyí zöldfülű life-hacker rákattant a témára, és értelmetlen kérdésekkel bombázza a szakikat. De hát mi is szakik leszünk egyszeee'. bruhahahah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 1.Működik a kódos rendszer még jól.Kulcslelő oldalakat már belinkelt ide valaki. 2. Igen,be kell havonta írni a kódokat. 3. Lesz hamis kártya és kártyaszerver. A kártyanyílás nem mindegy mert a beltérik nem egyforma kódolási rendszert támogatnak.Ahány beltéri annyi szabvány. + néha felb*sznak agyilag (tudom nem kellett volna írnom. ) de itt kivételesen türelmesen próbálok válaszolgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Frissített hír: A Digi Kft. közleményt jelentetett meg a www.media-kabel-muhold.hu oldalon a szolgáltatását érintő illegális műholdas vétellel kapcsolatban. A Digi Kft.-hez az utóbbi hetekben nagyszámú, különböző forrásokból származó információ jutott el arról, hogy egyre több, a cég szolgáltatását érintő, illegális műsorvételre alkalmas eszköz került forgalomba. A kódlopás ellen azonnal megtettük a szükséges intézkedéseket, mert módunkban állt nagyon sok használható információt összegyűjteni a szükséges eljárások megindításához. Ezért segítséget kértünk azoktól a szervezetektől és hatóságoktól, akiknek magasabb szintű jogi lépések megtételére van lehetőségük. A tényállás bűncselekmény, nevezetesen a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszásának vétsége. Cégünk haladéktalanul büntetőfeljelentést tesz, tekintve, hogy az információk alapján a nyomozás során minden kétséget kizáróan azonosíthatók lesznek azok a vállalkozások vagy személyek, aki az eszközöket előállítják vagy forgalmazzák. Segítséget kértünk a vámhatóságtól is, hogy már az országba érkezéskor azonosíthatóak legyenek az esetleg külföldről behozott illegális berendezések. A törvénysértések visszaszorítása céljából felkértük együttműködésre az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány, ismertebb nevén az ASVA szakértői segítségét is Az ASVA jelszava ("Mondj nemet a kalózoknak") pontosan tükrözi azt a tevékenységi kört, amit nemzetközi háttérrel és egyre nagyobb elismeréssel végez a szervezet. Tekintve, hogy tevékenységüket mind az Országos Rendőr-főkapitányság, mind az APEH támogatja, lehetőségeik és tapasztalataik segítségünkre lesznek a jogsértések felderítésében. Az ASVA segíthet abban is, hogy akár saját hatáskörében kezdeményezzen jogi eljárásokat, illetve ezekben szakértőként működjön közre. A Digi Kft. ezen kívül minden segítséget köszönettel fogad, amellyel azonosíthatók lehetnek a törvénysértő szervezetek, és ellenük az illetékes hatóságok megállapíthatják a jogszabályokban előírtak szerint alkalmazható szankciókat. Ezzel együtt visszautasítunk minden olyan feltételezést, amely szerint szemet hunynánk a súlyos jogsértés felett. Megtettük a lépéseket a kódcsere előkészítésének érdekében is, amely a leghatékonyabb műszaki védelem lehet a kalózkodás ellen. Minden olyan eredményt, amely elősegíti a kérdés megoldását, a jogi keretek adta lehetőségeken belül nyilvánosságra hozunk, így ezeket az MKM olvasói is megismerhetik. Utolsó frissítés ( 2009. január 15. ) Forrás: http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/a-digi-kft.-kozlemenye-az-illegalis-vetelrol.html?Itemid=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Állítólag nagy kamu hír, senki nemadta még hozzá a nevét. Azt is olvastam, ezzel lehet arra következtetni, hogy még messze lesz a nagra3, mert még mindig a nagra2-őből fakadó próblémát akarják megoldani. Még arra nemsiekrült rájönnöm hogy okosított cuccal hogy tudok 2 tvn is külön csatornát nézni? MEgfelelő beltéri kell hozá? pontosan? Egyébként gondolom, 2 beltéri kell egy antenna de az entennán 2 fej kell hogy legyen nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Hali! Visszaolvastam de még nem tiszta az hogy, ahoz hogy a digi tv adását tudjam nézni, ahoz olyan műholdvevő kell amibe kell dekóderkártya vagy jo a szabad adókhoz való műholdvevő? és ebböl a bolt-ból pl melyik vevő lenne a legjobb olcsón? ( hd-ra nincs szükségem) http://sat.hu/shop/index.php Köszi előre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Nem szükséges hozzá kártyanyílás.(egyenlőre) A beltéridnek olyannak kell lennie ami okosítható. Hogy aze amit meg akarsz venni, abba már nemtudok segíteni. :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Szia kulcsar1! Én ezt venném meg a helyedbe.Ez tuti viszi a Digis adásokat és van rá bőven szoftver: http://sat.hu/shop/product_info.php?cPath=57_21_30&products_id=387 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 találtam egy fórumot ahol ezzel foglalkoznak http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=nagyapo&id=1142515220 Ott ezeketet ajánlották:Opticum 4100C, Globo Gold SINGLE 0,2 dB, D80 CLICK-CLACK és itt a modolás, illetve ezzel kapcsolatos fórum http://www.super-sat.info/forum/viewtopic.php?f=14&t=9 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Nekem nem kell fórum mert anélkül is tudom, hogy mit kell tenni. (kicsi EGO.) Az Opticumok is nagyon jó beltérik!Ha neked az szimpatikusabb akkor azt vedd meg.Nem fogsz vele rosszul járni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 a dekóder kártyás vevők és a dekóder kártyák mire valók, ha egy normál vevővel lehet törni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 A hivatalos előfizetésekhez kell a dekóderkártya. (Persze manapság van illegális dekóder kártya is. ) A lényege az, hogy egy SIMkártya méretű chipen vannak rajta a csatornanyitáshoz szükséges adatok.Ezt a chipet a szolgáltató bármikor módosíthatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Még mindig áll a kérdésem. ha 2 tv-n akarok műholdast nézni akkor gondolom alapból két beltéri kel (mindegyik tvhez egy) és a többi? 2 parabola? vagy csak két fej? vagy "mi-si?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 1 tányér > 1 fej > 2 beltéri > 2 tv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucsu52 Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Sziasztok! Van jó kis Hyundai 5160-as digi beltérim, bele digi kártya. Még él az előfizetésem, habár 2 hónapja nem fizettem be a csekkeket. A hűségidőm lejárt, tehát valószínűleg csak napok kérdése és letiltják a kártyámat. Ebben a felállásban mit lehet csinálni, hogy nézhető legyen továbbra is? Kártyafeltörés? Szoftver gyári digi beltérire? egyiksem? Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Gyári beltérivel semmit nem lehet csinálni.Legalábbis még nem hallottam arról, hogy belenyúltak a szoftverébe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laura1 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Sziasztok! Egy T-elosztóval elhoztam a másik szobából a kábeltévét, amit így számítógépen tudok nézni ugyanolyan élesben, mint ahogy az a másik szobában a TV-n látható. Bizonyos adók, amelyek nincsenek előfizetve, abban a szobában szuperélesen jönnek maguktól (konkrétan az RTL és a TV2), viszont az én szobámban nézhetetlenek. (Pedig számomra épp ez a kettő lenne a legfontosabb.) Hogyan lehetséges ez? Valószínűleg a jelerősítő nem oldaná meg a gondot, hiszen szuperéles minden kábelen fogott csatorna. A két légből kapott viszont csak a TV-re jön jól, az én szobámban lévő számítógépre meg borzasztó mákosan. Érdekesség, hogy odaát sincs szobaantenna. Mit tehetnék, hogy ezek az adók is jól jöjjenek a gépemre? (Szobaantennát ne ajánljatok, mert állítólag sz..rt sem ér, és ráadásul néhány hónap múlva minden digitálisan jön majd.) Laura Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Azért én megpróbálnám a jelerősítőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Van valami jó oldalatok ahol a kodváltás után akár pá percel már fent is van a kód? linkeljetek ide be egy párat amit jónak tartotok. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Oké! http://luxsat.eu/ http://laurals.com/ http://www.sat-key.org/ http://www.openskey.com/ http://www.mactrees.com/ Ezeket tartom naprakésznek és jónak.Főleg az első hármat. Rakjak még be? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 én azért olyanra gondoltam ahol már a kódváltás után 10 perc mulva már fent van az uj kód érted? köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 mitőlvan hogy nem megy Paprika TV M1 Rtl Klub Cool tv Viasat Explorer az irja ki hogy a A cstaorna nem müködik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Digi TV-n nem megy?? Ha ott nem jó akkor valószínűleg a Nagravision 3 új kódolási rendszert tesztelik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 És ahoz mit szóltok hogy aki most akarja köttetni a digi-t nem tudja mert nincs beltéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsx1200 Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Nagyon érdekes jelenség a beltéri hiány és pont a diginél mivel a thome beindulásával állítólag nagyon megcsappant az elfizetőlük száma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 A T-home az sokkal jobb.Inkább arra fizessetek elő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Nekünk kábeltv van, és a VH-1-gyel megosztva jön a magyar Comedy Central. A Digi Tv-n viszont továbbra is 24 órában sugároz a VH-1. Miért van ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts