Marky18 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Szerintem HD beltérit nem lehet még okosítani, de az okosabbak megmondják a tutit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 De lehet okosítani HD-s beltérit...LOL! Most is azon nézem a Net Geo Wild-ot és Optibox 7710 HD CICX-et használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Köszi a választ! Esetleg nemtudod, hogy az Arion AF-4000-t lehet okosítani? Mert amit te írtál picit drága. Egyébként megéri az árát? Még egy kérdés..erről mi a véleményed? HUMAX PR - HD 2000 ez is okosítható igaz? 40ért jól járnék vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Az Arion-t nem ismerem de jókat írtak róla és az ára is jó.A szoftverellátottságát azt nem ismerem de szerintem lehet okosítani. A HUMAX PR - HD 2000 az Premiere HD -hoz kitalált hivatalos beltéri.Azt szerintem hanyagold. Ami nekem van az megérte mert amit kell azt viszi. Az Ariont innen meg lehet rendelni: halott link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Aham, most néztem a UPC oldalát, UPC Direct esetén Az UPC Gold+ csomag + az HBO MaxPak lenne összesen havi 7000 HUF, ami bőven belefér a havi költségvetésbe, viszont nem találom a HD lehetőségeket ... ha jól értem, akkor tényérostévén a UPC nem foglalkozik ilyesmivel? A UPC Digital meg ugye kábelen jön??? Tehát idekint a HD-ról le kell mondani??? Már a magyar nyelvű adókról gondoltam. köszke: hidden Ha külföldön akarsz HD minőségű adókat magyarul nézni akkor neked a HelloHD -ra van szükséged. Itt találsz bővebb információt a szolgáltatásról. halott Módosította Szeptember 8, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowmaster Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Sziasztok Opticum 4000c beltérim van és olyan emut szeretnék rátölteni ami támogatja a BISS kódolást. Tudnátok segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 A Biss kódolást a legkönnyebb feltörni. Az Opticum 4000c-hez itt találsz szoftvereket és a Biss kódoláson kívül a Digit is fogja törni. (elég sok van itt de regelni kell előtte): http://www.sat-plus.com/showthread.php?t=63919 http://www.sat-plus.com/showthread.php?t=80492 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Hy. Az NBC és a CW amerikai csatornák. Sok nálunk vetített amerikai sorozatot ezeken az adókon adnak a tengerentúlon. Pl. a Smallville, a Hősök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Kezdő vagyok a témában ...azt szeretném megkérdezni h. mit kell tudjak ill. besszerzzek h. tudjam fogni a digi tv adásait bérlet nélkül _lécci segitstek...előre is kössz mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 hankock, az előző oldalakon ezt leírtuk. aberut, az amerikaiak nem nagyon szokták kiadni saját csatornáikat ezért kb. 1% esély van arra, hogy ezek lesznek Magyarországon valaha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Tudom, hogy az amcsik nem adják ki a tv-adóikat. Viszont Magyarország területéről lehet fogni olyan műholdakat, amelyek Európa területén kívülre esnek? Mert ezeken, ahogy végignéztem a lyngsat oldalán, vannak amerikai tv-adók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Azokat nem lehet fogni mert csak Amerika területére sugároznak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Én affelől szeretnék érdeklődni hogy van egy orton 4100c tipusú beltéri egységem és hogy hogyan tudok csatornákat ráhangolni? Segitsetek mert csak valamiféle ruszki kezelésit adtak és abból nem tudok boldogulni köszi előre is nem tud senki segiteni? értitek a kérdésemet? köszke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 végigolvastam a topicot: és eldöntöttem h lemegyek lazába azaz neki fogok kódtörni: szóval várom a javasltokat h. mijen beltérit vegyek(max 15000ft költenék rá) amely törni tudja a magyarorszégi digit - légyszi segitsetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Helló. Romániában a UPC-nél folyamatban van a váltás analóg TV adásról digitálisra. Namármost mindenkinek adnak egy beltérit, amin fogni tudja az adást, és ezt a kütyüt össze kell kötni a TV-vel egy sima koaxiális és egy SCART kábellel. Minden okés, viszont lenne két kérdésem a szakikhoz: 1. Hogyan oldható meg ennek a rendszernek az elosztása több TV készülékre, úgy, hogy mindenik TV-n külön és függetlenül a többitől lehessen nézni a műsorokat? 2. Meg lehet-e valahogy variálni az egészet, úgy, hogy számítógépen TV tunerrel lehessen nézni az adásokat? Ha igen, akkor hogyan és milyen szoftverrel? Köszi előre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Nem tudjátok, hogy hol lehet a digi tv mindegyik havi kódkulcsait letölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 http://www.luxsat.eu/superlux/luxnet/index_nagra2.htm a kódokat itt találod közép táján van a digi tv 1* west és szivesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Mindenkinek a Strong beltériket ajánlom, főleg a 6016-os modellt! Egy beltérivel nem lehet megosztani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 De nekem a hbo magyar nyelvű csatornát szeretném nézni, de nem a hbo comedy, meg a hbo adriait hanem a magyar nyelvű eredeti hbo-t nem tudjátok hogyan lehet hozzáadni orton 4100c tipusú beltérihez hogy tudjam nézni? valami video audio és PRC. Ezeket kell megadni? segitsetek köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Nem ismerem azt a beltérit. Nekem alapból van, Comedy is magyar, ezen felül a HBO és HBO 2 is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Mindenkinek a Strong beltériket ajánlom, főleg a 6016-os modellt! Egy beltérivel nem lehet megosztani. Egyáltalán nem Strong beltéri.Az Opticumok/Optiboxok/Vantagek sokkal jobbak.Manapság HD-s beltérit érdemes venni.A Strong is gyárt HD-s beltériket de azok gagyik. Helló. Romániában a UPC-nél folyamatban van a váltás analóg TV adásról digitálisra. Namármost mindenkinek adnak egy beltérit, amin fogni tudja az adást, és ezt a kütyüt össze kell kötni a TV-vel egy sima koaxiális és egy SCART kábellel. Minden okés, viszont lenne két kérdésem a szakikhoz: 1. Hogyan oldható meg ennek a rendszernek az elosztása több TV készülékre, úgy, hogy mindenik TV-n külön és függetlenül a többitől lehessen nézni a műsorokat? 2. Meg lehet-e valahogy variálni az egészet, úgy, hogy számítógépen TV tunerrel lehessen nézni az adásokat? Ha igen, akkor hogyan és milyen szoftverrel? Köszi előre is. A műholdas adásról van szó?Ha igen akkor: 1. Meg lehet oldani ezt könnyen.Ha Cryptoworks kódolási rendszert használó kártyákat adnak akkor olyan beltérit kell venned ami ismeri ezt a kódolási rendszert.Ehhez egy Diablo CAM Wireless ZIG-BEE rendszer szükséges ami nem olyan olcsó. (MO.-n még nem láttam de olyan 40-50 ezer Ft körül lehet az ára.) http://www.diablocam.com/wireless.html 2.Meg lehet oldani ezt is de erről az előző oldalakon volt már szó. nagydora1216 az Orton beltérikről még nem hallottam ezért nem tudom, hogy mi jó hozzá és, hogy hogyan kell beleprogramozni a TP-ket.Légyszíves csinálj képeket a menüjéről, úgy talán könnyebb lesz segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Nem műholdas adás. A régi koaxiális kábelen jön a digitális jel, csak átmegy ezen a kütyün, és csak onnan megy a TV-be. Ezt tudva mit szólsz hozzá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 nagydora1216! Köszönöm szépen, hogy megmondtad hol lehet a digi kódkulcsait megtalálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 örülök hogy segithetem A Orton4100C beltéri egység menüje TV csatorna rendező menüje: (képek klikk a nagyításhoz) Szóljál ha még kell valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Szerencsés helyzetben vagy mert a régi Opticumomnak is ilyen volt a menüje. Nálam a 9339 (egyszerűen bepöntyögöd a távirányítóval ezt a számot) kód beütése utám megjelent a kulcsszerkesztő menü. Ott kikeresed a Nagravision (2) menüpontot és azon belül a DigiTV-t.Onnantól már tiszta sor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 az tiszta az megvan de én hbo-t szeretnék vele nézni meg a hbo 2őt és ezt a két csatornát szeretném ráprogramozni érted? köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Ja értem. Ha jól emlékszem akkor Installálás menü.Megkeresed a Thor műhold TP listáját és ezt beírod a megfelelő helyre : " 12563 H 27500 " Utána nyomsz egy keresést és mented a csatornákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aberut Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 A brit skydigital csomagot lehet itthonról előfizetés nélkül nézni? a sky kódrendszere videoguard. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 A Videoguardhoz nincs hivatalos törés ezért a válasz nem.De úgy hallottam, hogy dolgoznak rajta rendesen. (Pedig jó lenne törni mert sok jó csatorna van Videoguardban kódolva.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 én a 12723 és a H 27500-ban vagyok és a thorba az jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts