dozerman Posted Január 20, 2013 Share Posted Január 20, 2013 Nekem a televízió készülékemben benne van a digitális tuner gyárilag és ahhoz jó a régi lepke antenna, amihez még nem volt jelerősítő. Nálam tökéletesen jön az összes szabadon fogható csatorna ezzel az antennával.Nem tudom, hogy a dvb tv vevő-höz jó e. Ha van ilyen antennád próbáld ki és ha működik pár ezer forintot megspórolsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 20, 2013 Share Posted Január 20, 2013 ahogy más tv sem, ez sem működik megfelelő antenna nélkül. hogy tetőantenna kell-e, vagy szobaantenna is elég, az elég sokmindentől függ, még pesten is vannak olyan területek, ahol az épületek kitakarják az adót és nem elég a szobaantenna. ráadásul az antennát forgatva kell eltalálni a legerősebb vételi irányt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batti Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Valami fejlemény a törésekről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Csak kártyaszerverrel tudod kipörgetni. Azt meg nem adják ingyen. A mai kódolások annyira fejlettek, hogy már kulcsot nem nagyon lehet kinyerni belőle. Meg sűrűn változtatják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Január 25, 2014 Share Posted Január 25, 2014 Sziasztok Egy külföldre is kiterjeszthető műholdas megoldás felől érdeklődnék. Azt tudom róla, hogy több mint 400 csatornát adnak, és kb 70ezerbe kerül a megoldás, ami tartalmaz egy AB Cryptobox 500HD beltérit. Na most, ennek a beltérinek az ára kb az egynegyede, de állítólag kell még rá egy Linux alapú software., ami "drága" Mit tudtok erről? Hogyan működik? Nem lehet ezt egy kicsit olcsóbban? Kerestem a Cryptobox kulcsszóra, de nem hozott eredményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Január 25, 2014 Share Posted Január 25, 2014 Lásd: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=16591&x_p=2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Január 25, 2014 Share Posted Január 25, 2014 (edited) Most ez nekem szólt? Kösz, de nem lehetne kicsit szájbarágósabban, nem sok értelmeset láttam ott, persze új még a téma, lehet azért Módosította Január 25, 2014 Venheidem Ne idézd a közvetlen előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolandmaffia Posted Január 26, 2014 Share Posted Január 26, 2014 Hali! Én is ismerek egy megoldást (kártyamegosztásosat!), az Ukránoknál van a szerver, a cucc havi díja(30 nap) US $8 (kb. 1800 Ft), plusz kell egy beltéri (liqpay.com-on keresztül fizetsz, Visa/Master/Maestro). Például most kínálnak (az árváltozás jogát fenntartják!): Galaxy Innovations Genius E3HD - US $130, Galaxy Innovations S8120 - kb. US $105, Amiko Alien 8900 - kb. US $105, Orton 9600 - kb. US $125, Satintegral Aron s-1210HD - kb. US $90 (de persze továbbiak is elérhetőek, érdeklődj!) Csatornalista (a HD-s csatornákhoz HD beltéri kell!): (főleg ez:) http://lyngsat.com/packages/upcthor.html http://lyngsat.com/packages/digi.html (valószínűleg más Orosz/Ukrán adásokhoz is szolgáltat kódot a szerver, de ez a két fő magyar szolgáltató.) (A vételhez a THOR 5/6-ra való parabolaantenna beállításon túl internetkapcsolat szükséges, mely eszköz WiFi-vel nem rendelkezik (vagy USB-s WiFi sticket nem támogat), annak kábellel kell biztosítani!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Január 27, 2014 Share Posted Január 27, 2014 Rolandmaffia érdekel a dolog, ezek az árak már barátibbak. Tudnál bővebb infot? vagy a Lyngsat konkrétan a "szolgáltató"? Bocsi, de hülye vagyok a témához (még) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Január 27, 2014 Share Posted Január 27, 2014 Annyit szeretnék még kérdezni, hogy pontosan hol kell érdeklődnöm, ill vásárolnom, mert a linkeken nem találtam kontaktot ... de lehet csak én bénázok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 27, 2014 Share Posted Január 27, 2014 Ugye azt hozzáteszem, hogy a beltéri nem 20 ezer Ft lesz. Olyan 80-tól kezdődnek azok a beltérik melyek a használható kategóriába esnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolandmaffia Posted Január 27, 2014 Share Posted Január 27, 2014 @hidden, rajtam keresztül! Sajnos @Kr@sstheon1y ez egy téves feltételezés! Most vettem egy E3HD-t, és megfelelő minőségű, és teljesen használható... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batti Posted Január 29, 2014 Share Posted Január 29, 2014 Sziasztok Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy orion dvbt-r800 mindig tv beltéri egységem. Ez nem kártyás és a 7 ingyenes csatornákat fogja. Van arra megoldás hogy szoftvert cserélve lehessen fogni az összes nem ingyenes csatornákat? Film+ M3 és hasonló csatornákat? A softwere: 7818-DVB-T HW verzió: 7818-05 5007 Valakinek valami megoldás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 29, 2014 Share Posted Január 29, 2014 @hidden, rajtam keresztül! Sajnos @Kr@sstheon1y ez egy téves feltételezés! Most vettem egy E3HD-t, és megfelelő minőségű, és teljesen használható... A kártyaszerver normális használatára gondoltam. A 20 ezres beltérik ezt nem úgy tudják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Január 30, 2014 Share Posted Január 30, 2014 Sziasztok Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy orion dvbt-r800 mindig tv beltéri egységem. Ez nem kártyás és a 7 ingyenes csatornákat fogja. Van arra megoldás hogy szoftvert cserélve lehessen fogni az összes nem ingyenes csatornákat? Film+ M3 és hasonló csatornákat? A softwere: 7818-DVB-T HW verzió: 7818-05 5007 Valakinek valami megoldás? Nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolandmaffia Posted Január 30, 2014 Share Posted Január 30, 2014 Kr@sstheon1y, hh nem tudják? Szerintem tök ugyan úgy kérik le a dolgokat a szerverről mint a többi, ámde drágábbak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 8, 2014 Share Posted Február 8, 2014 Azért mert Linuxos beltéri kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolandmaffia Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 A GI E3HD-n pld. Enigma 2 fut, az teljesen Linux alapú... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 Akkor az teljesen megfelel a célnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 13, 2014 Share Posted Február 13, 2014 A mai nap folyamán újra kerestettem a digitv-s beltérimen az adókat mert egynek nem volt hangja (prizma tv), az előbbi megjavult de a csatornák közül eltűnt az m1 és m2 helyette m1 europe van ami azt irja hogy a régiomban - romániában nem elérhető a csatorna, valaki tud segiteni a beltéri tipusa: Hyundai HSS-1165NA iker beltéri azoft frissítve volt szervizben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Február 15, 2014 Share Posted Február 15, 2014 Csinálj egy gyári beállitást és a régió választásnál válaszd ki Romániát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackscorpio Posted Március 14, 2014 Share Posted Március 14, 2014 Sziasztok! Kérdésem az lenne, van egy Winfast 2300H tv tunerem, milyen antenna kell, hogy fogja a fölfelszíni digitális adásokat? Tényleg elég egy szoba antenna, vagy vennem kell egy tetőre szerelhető bazi nagy antennát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Március 15, 2014 Share Posted Március 15, 2014 Elég lehet, persze ez attól függ, hogy milyen messze vagy az adótoronytól. Ide írd be, hogy hol laksz és megtudod elég-e: http://mindigtv.hu/lefedettseg Ha nem elég a szobaantenna akkor sem kell venned speciális drága antennát, nekem is egy régi "47 elemes" antenna van a padláson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted Március 15, 2014 Share Posted Március 15, 2014 nekem tökre kínai az egész digitális rendszer. szóval van egy laptopom, mit kell vegyek h fogni tudjam az m1 m2 rtl-t HD-ben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Március 15, 2014 Share Posted Március 15, 2014 Innen válogathatsz az usb-ek jók notebookra. http://www.argep.hu/trend/DVBT/Dvb-t-mpeg4-vevoe.html HD-ben csak az M1, M2, Duna Tv-t tudod nézni. (Az M1-en Hdben van minden viszont a másik kettőn nem tudom.) SD-ben van a TV2, RTL Klub, Duna World, Euronews Rádió: Kossuth, Bartók, Petőfi, Dankó Persze kell az egészhez egy sima antenna (nem parabola) is amit a megfelelő irányba kell fordítanod. A Koax kábelt ami az antennáról jön azt ebbe az Usb-s cuccba kell dugni. Az antenna megfelelő irányát pedig megtudod az eggyel feljebb lévő hozászolásban lévő linken nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted Március 15, 2014 Share Posted Március 15, 2014 és olyan nincs ami usb-s és antennát is ad?vagy ez a sima antennűt külön kell venni?bocsánat, tényleg nem értek hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Március 15, 2014 Share Posted Március 15, 2014 Antenna mindenképpen kell, ha nem tudsz valahonnan szerezni akkor viszonylag olcsón tudsz venni. http://bolt.sat.hu/televiziozas_tv_vetel_230/antenna_238/antenna?sort=p.price&order=ASC&page=1#.UyTfSoXq8mQ De ehhez kell tudnod, hogy a lakóhelyeden milyenek vételi körülmények, ezt pedig itt tudod megnézni. http://mindigtv.hu/lefedettseg Lehet, hogy elég a szobaantennás megoldás is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted Április 1, 2014 Share Posted Április 1, 2014 na vettem egyet, viszont a felvételnél ilyen kockás a kép , lehet ezzel vmit kezdeni? vagy utólag csinálni vmit? http://kepfeltoltes.hu/view/140401/M1_HD_04_01_2014_18_57_46.mpg_000015368_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 23, 2014 Share Posted Április 23, 2014 Na szóval szeretnék venni egy usb-s tv tunert s azt szeretném összehozni műholdas digi tv-kel, hogyan kell? Várom a tapasztalatokat és a folyamat leírását!Az alábbi tunereket néztem: http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-avermedia-volarhd_pro-dvb_t-l/ http://www.cel.ro/tv-tunere/receptor-dvb_t-pni-119-pentru-computer-si-mini-pc-cu-android-l/ http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-standalone-kworld-external-tvbox-2048ex-sa1000-l/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capslook Posted Október 9, 2017 Share Posted Október 9, 2017 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy GLOBO HD STS T90 LITE tip. készüléket, de nincs hozzá használati utasítás. Kerestem a neten, de nem találtam. Tud valaki segíteni? Nagyon szépen köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts