narancs00 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Ez engem is érdekelne. Ha jól tudom úgy lehetséges, hogy mindkét tv-n ugyan az az adás menjen. Ez hogyan kivitelezhető olcsón? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 szóval attól függ! Ki kell kódolni mindenképpen de a upc-t még számítógépen sem tudod kikódolni Csak a digitv lett feltörve Na már most két megoldás létezik! 1. veszel másik beltérit hozzá (upc-től vagy vhonnan sunyiban) - de ezt nem akarod 2. megosztod a kimenő jelet de akkor mind a kettő tv-én ugyanazt a csatornát tudod csak nézni más megoldás nincsen! Üdv: depechemode Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Tudom, elszomorító, de én is hasonlóan tudom, mint depechemode. Nem véletlenül fogják megszüntetni az analóg adásokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade11 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 köszi mendenkinek akkor lehet ez lessz hogy veszek még egy beltérit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Veszel egy wifis kártya megosztót és simán nézel annyi tvén amennyin csak akarod és különböző adást. http://www.youtube.com/watch?v=b3s45GUdPuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 megosztod a kimenő jelet de akkor mind a kettő tv-én ugyanazt a csatornát tudod csak nézni Igen, de ezt hogy és mivel? engem pont ez érdekelne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Veszel egy wifis kártya megosztót és simán nézel annyi tvén amennyin csak akarod és különböző adást. http://www.youtube.com/watch?v=b3s45GUdPuk Ez egy gagyi módszer.Nem mindig működik. Ilyet kell szerezni valahonnan: http://www.diablocam.com/wireless.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kill Bill 63 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Sziasztok! Tudja valaki hogy a digi tv Humaxlll beltérijénél hogy tudom beütni az uj kódokat hogy nézhessem a kódolt adásokat? Nem találtam a beállitásnál sehol azt ahol meglehet adni az uj kódokat. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 narancs00 veszel scart elosztót vagy rca elosztót attól függ mivel van a beltéri összekötve a tv-vel pl: http://www.metroman.hu/index.php?oldala=menu.php&oldal=termek_reszlet.php&tazon=2150 vagy ezt http://elektroexpressz.hu/shop_artdet.php?shop_id=5495&cikk=unas_281956 ezt bedugod a beltéribe majd a két kimenőjébe egy-egy scartot ami a két tv-be megy be és kész is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 De abban mi a jó ha mind2 tvn ugyanz megy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 azt én sem tudom, de hát ő tudja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 A Humax a digi gyári beltérije tehát gyanítom, hogy ez a funkció nincs benne. szerk.: Megmondtam mit kell venni, hogy függetlenül lehessen nézni a csatornákat.Szóra sem méltattok.Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita0317 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Nekünk is upc-nk van, és két tv-n nézzük, beltérink viszont csak egy van, de külömböző adásokat nézünk mindkét tv-n. A bemeneti kábel van ketté osztva. A melyik a beltérihez van csatlakoztatva azon 76 csatorna van, amelyiken nincs beltéri, azon 36, és függetlenek egymástól! Remélem segítettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Nem.Mert ez igy hihetetlen. Kr@sstheon1y amit te linkeltél az is wifis... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 rita0317 és hogy kapcsoltok csatornát???? érdekes lenne ha két kimenete lenne a beltérinek és két jelvevőja a távirányítóhoz!! Ott vmi másról van szó az biztos! Kr@sstheon1y amit Te mondtál az jó csak nem biztos h 1. minden rendszerrel kompatibilis 2. megér ennyi pénzt! de nem rossz az ötlet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita0317 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Nekünk kábelröl jön a upc, és már eleve úgy vezetik be a lakásba hogy minden szobába megy egy kábel. Ha a kábelen keresztül jön a vétel,akkor beltéri sem kell. A másik tévé programján be lehet fogni a csatornákat. Külön kapcsoljuk a tv-ket. De a beltérire is lehetne másik tv-t is kötni, de akkor lenne az hogy mindkét tv-n ugyanazt néznénk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Ezt most nem értem pontosan.Ha csak kábelről jön akkor az analóg vételű.Az analóg kábelt lehet osztani elosztóval és akkor egymástól függetlenül lehet nézni a csatornákat.Beltéri nem kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Érdemes lenne vennem egy okosított beltérit? Úgyvolt, hogy már nem sokáig tudják így nézni, de most akkor hogy is van ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Még működik de már nem sokáig.Hanyagold szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombe3y Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Hali! A napokban jártam abban a boltban ahol a régi beltérimet vettem, és érdeklődtem a nagra3-al kapcsolatban. Azt mondták, hogy már megvan az okosság arra is, és olyan 40000Huf körül már ajánlottak is egyet. De tudtommal még nincs feltörve a n3. Akkor most hogy van ez? Vagy ezek az okos beltérik csak arra jók,hogy kártyaszerverről némi havidíjjal nézzem a tv-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 "Vagy ezek az okos beltérik csak arra jók,hogy kártyaszerverről némi havidíjjal nézzem a tv-t?" Így igaz! De konkrétan kérdezz rá, hogy milyen okosság van Nagra 3-al kapcsolatban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ati.1977 Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 Kedves Kr@sstheon1y! Azt szeretném kérdezni, hogy most ezzel az új Nagra 3 kódolással mi fog változni? Úgy értem, hogy a régi okosítható beltérik nem lesznek képesek arra, hogy fogják az új jelet és mehetnek a kukába? Mert gondolom idő kérdése és ezt is feltörik és ehhez új beltérire lesz szükség, nem lesz elég minden hónapban beírni a kódot? Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Attila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 5, 2010 Share Posted Január 5, 2010 Jelenleg nincs rá megoldás és nincsenek szoftverek sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Január 5, 2010 Share Posted Január 5, 2010 Egyébként érdekességként megemlítem, hogy a Cseheknél is elkezdték lecserélni a kártyákat Nagra 3-as ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReadyToFall Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 ÜDv! Itthon a DigiTv-nk olyan h egy beltériről megy az anyámék tévéje és az enyém. Az tvjükön van adás minden fasza, nálam meg ezt írja ki: Smartcard státusz 10 Jegyzet - CA_RIASZTÓ_HOZZÁFÉRÉS_MEGTAGADVA Alá meg: Zavart csatorna. A Gagyi külföldi tévé adóknál mint DDTV vagy UTV nem írja ki. NOs mit tehetnék? Amit javasolni szoktak h áramtalanítsam a beltérit párpercre már megvolt (kb oan 8 perc) aztán gyáribeállítások visszaállítása is de semmi. Valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 A CA riasztások itt találhatók meg: http://digitv.dotnetnuke.hu/GyIK/CAjegyzetek/tabid/84/Default.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 Üdv! Valaki tud nekem mondani valamit azzal a problémával kapcsolatban, hogy a Digin jelenleg nem elérhető a TV6? Olvasgattam más fórumokat is, de jobbára csak feltételezéseket találtam arról, hogy vajon miért nem jön be. Van, aki azt mondja, hogy hivatalosan nincs a csatorna a Digi csomagjában, és a most folyó egyezkedés miatt szünetel ideiglenesen, van aki olyanról hallott, hogy egy másik csatorna 'helyén' lett elérhető, egyeseknek állítólag tökéletesen működik, stb. Előre is köszönöm a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 Hivatalosan nincs bennt mert a csatornáért sokat kértek a tulajdonosai...ugyanígy a viva tv-vel és az MTV hungaryval, csak azok helyére beetettek másik magyar zenecsatornákat... a digikábelen lévő Comedy Central Sincs tudtommal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Valami infó nincs esetleg azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz újra elérhető (vagy hogy visszakapjuk-e még egyáltalán )? Nekem speciel nagyon hiányzik, kezd úrrá lenni rajtam a Star Trek-hiány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Jelen állás szerint az MTV, VIVA, Comedy Central jogtulajdonosával folynak a tárgyalások, s ők szeretnék is, ha visszakerülnének. Rontja az esélyeket, hogy a digi részéről egy eddig csak Romániában futó csatornát elkezdtek magyar profillal is a piacra dobni. A TV6-nak rosszabbak az esélyei. Ők eredetileg a BL miatt szerződtek le velük, s már régebben is lehetett arról töredékesen hallani, hogy a digi meglátása szerint kiüresedett a tartalom ahhoz képest, amire szerződtek. Viszont szerintem semmi se lehetetlen S egyébként is Töltsd le az összes StarTrek-et, s akkor nem fogod hiányolni Kíváncsi leszek, hogy mi jön majd a helyére. S egyébként a DIGI lehet, hogy viszonylag közeljövőben újabb TP-ket kap. Arra is kíváncsi leszek, h. azokra mi jöhet majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts