martonhegyirobert Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ezt nem teljesen értem. Akkor dobhatom ki az új beltérimet, ha úgy döntenek hogy megszüntetik a Nagra 2 kódolást? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Ha hivatalos előfizető vagy akkor új kártyát kapsz.Ha nem akkor egy darabig semmit sem lehet az új kódolással csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Nagra 3 igaz, ha jól tudom folyamatosan és elég csúnyán rotálja a kódokat.... ? Lehet letöltéskorlátozás.A T-Online-nál is így van. Apró lábjegyzet: A t-home-nál ilyen inkább csak volt... még most is van névlegesen, de miután a Gazdasági Versenyhivatal megbüntette őket szépen, h. korlátlan netet kínál, ami nem is korlátlan már gyakorlatban egyszer sincs rá példa, h. megint megcsinálnák. Volt egy szép kis botrányuk is régebben, amikor a legdurvább letöltőkkel szerződést bontottak (más szolgáltatók nekik újat kínáltak), s azt követően neten kibontakozott egy szép kezdeményezés, ahol egy 1GB -s értelmetlen fájlt irgalmatlan számban letöltöttek, pár milkás kárt okozva ezzel a szolgáltatónak (ha minden igaz:)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy a Comdy Central-t lehet-e nézni valahogy Digivel? Van előfizetésem Humax beltérivel. És van okos beltérim is Opticum4000c 1.2.47 SW-vel. Meg lehet oldani valahogy? Előre is köszi a válaszokat. Üdv.: Laci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Lehet nézni. Ezen a TP-n van: 11785 H / 28000 5/6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 akkor a comedy central a T horon van rajta(intelsat1002??)??? mert ha igen akkkor frissítem a csatornalistát és elvileg bejön rajta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Akkor tuti, hogy bejön rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 köszi:)még most este megcsinálom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricardo123 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Az egésznek az a lényege, hogy bizonyos csatornákon le tudja a szoft tölteni a kódot.Ez szolgáltatónként változik.Ha jól tudom akkor a Digi Tv-nél az összes csatornánál le tudja kérni a kódot. Hello fel tudnám tölteni nekem ezt a frissítés vagy softot hogy ne keljen be írogatni a kódokat ,jó a rapidra is megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Te tudnád magadnak feltölteni?Fel tudod rapidra tenni szerintem. (vicces... ) A viccet félretéve. Itt fent van: http://www.sat-universe.com/ Regisztrálj és le tudod tölteni. (Nem bírom belinkelni mert saját tárhelye van az oldalnak.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attyla989 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 akkor a digin tudom nézni a comedy centralt? hol keresem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Nos, én ujrakerestem a csatornákat (2 beltérin is) és csak olyan hozott be hogy:Comedy Central-Kódolt és a nyelv CZE vagyis cseh. Ha el tudnátok mondani mégis hogy kell megörülnék, de amikor a movies24 jött be uj csatiként akkor nem volt ilyen gond, ujrakerestem és volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Nekem nem jön be semmi.De azért ti próbáljátok meg. 11785 H tp 4 SR 28000 FEC 5/6 Valószínűleg ez az Optiboxom hibája.Tuti, hogy ezen a TP-n van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 hát nekünk sem jó:Opticum 4000c, és 2 db digis(1 humax;1 hunday-vagy mi) ugyhogy passz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Nekem se működik.Ráhagyom... A frekvenciát feltétlenül állítsátok át (FEC 5/6) mert nélküle sehogy sem fog menni. (Nálam így se ment. :D ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy Digi-nél mit foglal magában az 'illegális' használat, ill. az egész úgymond átjátszása, mert korábban még nem hallottam ilyenről, és most hallottam erről a nyár végi-szeptemberi átállásos dologról, és szeretném tudni, hogy pontosan miben is hátráltatja ez az 'illegális', ill. a 'legális' használókat? (Én tudtommal( ) utóbbiakhoz tartozom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Számodra csak a macerát jelenti, amég aktiválják az új kártyát... de ha minden igaz cserébe egy hónap ingyen hbo pak lesz a jutalom Vannak ún 'okosítható beltérik', ahol az aktuális havi kódot beírva Nagra 2 kódolás mellett nézhető volt a teljes csatornakínálat szabadon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Az illegális felhasználókat abban érinti, hogy szoftver csere és álítólag majd 5 percenként írnikell befele a kódot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Mi van 5 percenként? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 de az újabb gépek már tudják törni a kodót, az Echo 771, 791 tudja , olvastam a netboardon, hogy a linux alapú beltérik is tudják törni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Hamarosan Linux alapú beltérim lesz. Ez az 5 percenként új kód szerintem határtalan baromság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Pedig mintha én is olvastam volna olyat, h. folyamatosan cserélgeti az aktív kódokat majd, s mintha az öt perc derengene nekem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Kr@sstheon1y köszi a választ a Comedy Centralhoz Úgylátom más is próbálkozik vele. Még nem próbáltam, nem is csináltam még ilyet. De ha másnak(nálam okosabbnak) sem megy, akkor inkább nem erőltetem. Mondjuk azt sem tudom hogyan kéne nekikezdeni Köszi mégegyszer Üdv.: Laci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 De hol olvastátok ezt az 5 perces marhaságot? (Másoljátok be a cikket!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy Digi-nél mit foglal magában az 'illegális' használat, ill. az egész úgymond átjátszása, mert korábban még nem hallottam ilyenről, és most hallottam erről a nyár végi-szeptemberi átállásos dologról, és szeretném tudni, hogy pontosan miben is hátráltatja ez az 'illegális', ill. a 'legális' használókat? (Én tudtommal( ) utóbbiakhoz tartozom) Üdv! Nekem igencsak ismerős ez az "illegális" használat mert amit elektronikai szaküzletben krekkelve lehet kapni... | nem folytatom | Tudniillik a Digi az sugárzását Nagra2 kódolási rendszerrel védi (védené). Most akarnak váltani Nagra3-ra mert a Nagravision2-őt feltörték... a kódváltást úgy végzi, amit a krekkelt rendszerekkel fogni lehet, hogy egy hexadecimális számsorozatot generál valamilyen időközönként.. ezzel nem jön be az adás. Nade ha módosítod a sajátod az újra, rögtön bejön.. http://keydoki.5mp.eu/web.php?a=keydoki&o=nRlq5NLHA3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attyla989 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 mit tudtok a hbo comedyről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Semmit nem tudunk róla.Állítólag fent van az egyik TP-n de senkinek nem jött elő. (Pl.: Az én beltérim 0%-osnak érzékeli azt a TP-t amin a Comedy állítólag fent van.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Pedig ott van az és nézhető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Nekem is megy a HBO Comedy. Viszont a Comedy Central nem, pedig az nekem jobb lenne. Kr@sstheon1y: Szerinted lesz lehetőség ingyen tévézni, ha Nagra3 kódolásban nyomja a Digi? Ha igen, hogy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Silverr, jelenleg szar beltérit használok. Robinho11, lehet majd nézni de ez csak olyan beltérikkel lesz eleinte lehetséges amiket rá lehet kötni az internetre.Kártyaszervereket kell majd használni (soha nem próbáltam még) ahol a hivatalos előfizetői kártyákat megosztják.A kód lekérődik és lehet azután gondtalanul tévézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts