remike Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Sziasztok Segítséget szeretnék kérni. Van egy NewWave NW-7000 (FTA) -es beltéri. Van Null Soft bemenet + nekem kábel. Echosmartot már többször szoftoltam, de ilyet még nem mert nem találok hozzá szoftot, de szeretném a digi adásit ezen nézni ha lehet. meg az h. hol lehetne beírni a kódokat. Lehet valamit kezdeni ezzel a beltérivel? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Nem érkezett az előző hsz-re válasz ezért nem tudok segíteni. ilacy.Ez minden beltérinél más.Ha leírod beltérid márkáját akkor utána tudok nézni. Opticum 4000c tipusú beltérim van. Remélem segítettem. Várom válaszod. Előre is köszi Üdv.: Laci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 remike A NewWave beltérikkel az a baj, hogy nem gyártják őket.Ha jól olvastam akkor maga a gyár is bezárt ami azt jelenti, hogy ezeknek a beltériknek teljesen megszűnt a szoftvertámogatottsága. ilacy Menj erre az oldalra: halott link Találsz egy olyan szöveget, hogy: Opticum, Orton, Globo 3329C - 4xxxC digi AU sw Globo_EMU_1.2.77_AMSTAR_DIGI_AU.rar update 2009.05.21 jelszó mindig:gosat.try.hu (Oldal alján van.) Letöltöd a szoftvert és a .rar fájlban levő utasítás alapján felrakod.Teljesen magyar nyelvű a leírás is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Wow ez gyors volt. Köszi szépen. Megnézem mit tehetek magamért a kevéske (szinte 0) hozzáértésemmel Elég egyszerűnek tűnik, így ahogy leírtad. De gondolom akkor szükségem lesz egy kábelre is a beltéri és a gépem közé (RS232 soros ha jól sejtem) Köszi szépen mégegyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Igen RS232 kábel kell de ha van a beltérin USB akkor azzal is meg lehet csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilacy Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Nincs USB. Marad a nullmodem kábel (ha jól tudom ilyen kell ) Letöltöttem a .rar-t. Értelmeztem a leírást is Már csak egy dolog nem világos. Két .abs file van benne. Gondolom nekem a Globo_EMU_1.2.77_AMSTAR_full_amos_thor_sirius_hotbird_astra_chanel.abs kell majd. Mert a másik a Dump Flash-hoz kell? Ezt a részt nem értem. És ha sikerül felraknom ezt a file-t, akkor onnantól már "önkódoló" lesz a beltérim? Köszi előre is. És bocsi a lámaságomért De még szűz vagyok beltéri ügyben Üdv.: Laci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Nem baj, én se tudtam anno sokat. Jól mondod.A "Globo_EMU_1.2.77_AMSTAR_full_amos_thor_sirius_hotbird_astra_chanel.abs " fájlt kell felrakni.A Dump Flasht meg nem vágom mert Opticumom nem volt csak Optiboxom de az egy rakás kaka. Ha felrakod akkor még be kell állítani valamit de az le van írva az oldalon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok szoftvert frissiteni ha azt irja ki hogy nem található új szoftver?Mi a teendő vagy telepitsem ujra gyárival az egészet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Milyen beltérire akarsz szofot rakni és mikor ír ki ilyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Hogy kell digitális beltéri szoftolni, a folyamat érdekelne : A beltéri típusa Echosmart 707 FTA- szedtem le szoftert s van adatkábel , a folyamat érdekelne mertmég soha sem csináltam ilyet . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti882 Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Sziasztok, kellene egy kis segítség ,van egy Philips DSR4101/58 típusú digitális beltérim van rajta rs 232-es csati is lehetne e úgy okosítani hogy fogja a digit kártya nélkül ? A leírásában szerepel hogy a feltételes hozzáférési rendszer Cryptoworks régen UPC-is volt. Segítsetek ha tudtok köszi Toni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Ezt csak akkor lehet ha képes DiSEqC motor meghajtására. Arról hallottam, hogy a fekete színű régi UPC-s beltérit lehet valamilyen szinten okosítani.De előtte meg kell nézni a csatlakozásokat a hátulján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Digitális beltérit lehet sat kártya helyett pc-hez használni TV tuner-re kötve?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Lehet használni vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Nektek van digi TV?? Mert nálam a szint 30% körüli, a minőség 5% mind a 49 TP indexen Nálam vagy a diginél lehet a hiba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 nagydora1216:nekem működik tört és rendes digin is, a szint is normális és a min. is. esetleg nem jön nálatok valami felhő, vagy valami nincs utban az antennának? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 bekapcsolt állpotban az orton 4100C tipúsú beltérimen a zöld állapotjelző se villágit. Az ingyenesen fogható csatornák és az EPG sincs hiba mi lehet? köszi előre is aki segit megoldodo elfujta a szél egy fél centit a tányért visszahuztam kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsonaj Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Sziasztok! Lenne egy alap kérdésem. Számitógépen szeretnék nem sokára HD adásokat nézni és egy kérdésemre nem találtam még választ. Ahoz hogy HD adásokat nézzek elég egy hagyományos tányer egy digitális lnb-vel???? Köszönöm előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Elég a hagyományos tányér/LNB páros csak a tányér legyen minimum 80-as és az LNB zajszintje minimum 0.3 vagy alatta legyen. Ja és az még nagyon fontos, hogy a vezeték ami a beltérit és az LNB-t köti össze legyen árnyékolva. (Duplán árnyékolt vezetékre gondolok. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsonaj Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Nagyon szépen köszönöm a segitséget!Kerestem ezerrel és sehol sem találtam specifikus választ a kérdésemre. Nagyon hasznos info. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagydora1216 Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 akinek önfrissítős kódolású beltérije van, annak most elromlott vagy tudta magát frissíteni a mai napi sok kódolás miatt??? köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 nem romlott el, csak a digi kilőtte az au.-t vagyis megint kézzel kell beirni a kódot...de ez legyen majd a legnagyobb baj amugy itt olvasgass, vannak jó és rossz kommentek,utóbbi időben néhány édesanya sokat csuklott:) http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1142515220&order=reverse&index=1&azonosito=nagyapo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Lehet használni vele. Hali Ha ezt a válasz nekem szólt akkor valami kis terjedelmű leírást tudnál írni? Igazából szerintem program gondom lenne csak, mert a tuner kártyát meg a beltérit rca-val összekötöm és utána a videójelet dekódolni. Ha mégsem így van akkor kérlek pontosíts. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 sziasztok figyumá tudtok olyan oldalt ahol lehet nézni a tv-t:D. Rtl - Tv2 - HBO stb ... Jó minőségben... Azt akartam megoldani hogy HD- minőségben tudjak nézni tv-t a monitoromon de nemtudom a megoldást (HDMi csati van rajta) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Kedves Kr@sstheon1y! Sima beltéri amit hoztak a digisek.Sajnos nem tudok róla többet mondani.Esetleg képet tudok mutatni: http://digitv.ibsoft.hu/portals/25/NtForums_Attach/Ă?j%20beltĂŠri.jpg Ezt akkor írja ki amikor annyit csinálok hogy szoftver frissités és ezt írja ki hogy nem található új szoftver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Be kell vinni valamelyik digis szervizpontra s ott fríssitik, nekem is ugy csinálták meg,jah hozzamatatni nem ajánlott mert letudják ellenörizni, saját tapasztalatból mondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti882 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Hello. Tervezem, hogy veszek egy orton opticum 4100c beltérit, mivel az előző hozzászólásomban szereplő beltérihez nem találtam semmi használható infót. A kérdésem az, hogy honnan lehetne letölteni hozzá szoftvert. Előre is kössz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Innen tudsz leszedni szoftvert: http://www.sat-universe.com/ Regelni kell mert az oldalnak saját tárhelye van és lehetetlen kilinkelni a dolgokat ami nem is olyan nagy baj.Én is regelve vagyok Usoldier néven (nem akartam az itteni nickemmel regelni ezért jött ez a nagyon hülye név. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti882 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 THX. Már nézem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 A probléma a következő:A beltéri a másik szobában ott működik a TV.A beltéri másik részét pedig én használom.működött is rendesen semmi gond nem volt vele de pár napja bármire kapcsolok semmi adás sehol.Megcsináltam hogy újra telepitettem gyárilag az egészet és ugyanaz.A kábelek rendben!Ezt írja ki bármelyik TV-re kapcsolok: http://kepfeltoltes.hu/view/090603/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszz a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts