dcyborg Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Hali váltott a digi megint az új kulcs: 01: D9 EF 8C 9A 2D 2B CF DO A5 AO D1 24 F1 1E 30 0C Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsonaj Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Hello! Ez a kulcs működik?Mivel nekem és egy másik ismerősömnek sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boldi18 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Sziasztok! Nem tudja valaki, akinek T-home TV-je van, (amit reklámoztak régen: "APU KEZDŐDIK!!!" jeligével), hogy van-e rá mód, hogy a készülékkel felvett műsorokat valahogy át tegyük a számítógépre nézhető formátumba?Ugyan van a készüléken egy USB csatlakozó, de a T-home oldalán azt írják, hogy még azt nem tudják, hogy müködtessék..ergo ez kilőve!Lenne egy-két Elisha Cuthbert film(kedvenc szinésznőm)és egyéb műsorok amiket jó lenne, ha a gépen is meglenne. Tudtok valami megoldást?Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djhoresz Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Szia ha a készülékkel nem tudod penre vagy külső hdd-re vinni amit felvettél akkor szerintem nincs módod rá,főleg ha még a szolgáltató sem támogatja:(((Ezek a hazai szolgáltatók sajna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Mi a helyzet most a kóddal? Nem akaródzik működni, nincs is új. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsonaj Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Csak átváltottak a nagra3-ra. Ilyen már volt. Tesztelnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djhoresz Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Dehogy váltottak át!Az ország 10%-a kapott csak N3-as kártyát,azok mivel néznék szerinted???? Algoritmust váltottak csak ezáltal az AU-t lötték ki!Marad a kézi pötyögés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Milyen kézi pötyögésről beszélsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 arról, hogy megint kilőtték az au-s szoft-ot, és kézzel kell bepötyögni míg el nem készül az ujjabb szoft., Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 De rendes kód is csak fél 12 fele volt. Eléggé pánikolok, hátha benyomják a Nagra3-at. A kevés tévézésem is elveszne. 0 meccs, 0 Animax, 0 Discovery Reméljük, már készülnek az ügyes emberek és csinálnak Alt-DVB-hez és Strong 6016-hoz is megoldást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Előbb-utóbb úgyis vége lesz az ingyen mókának! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attyla989 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 reméljük:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Kártyaszervert kell használni és akkor mindenki boldog lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krűger Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 mi az a kártyaszerver???mert sajnos nem értek hozzá:S:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 FTP-n valaki megosztja a smart kártya adatait.Rácsatlakozol neten keresztül a műholdvevőd segítségével.Folyamatos kapcsolatban vagy a smart kártya adataival és így nyílni fognak az egyébként kódolt csatornák úgy, hogy a te műholdvevődben NINCS kártya!Ez mind szép és jó csak az a baj, hogy a legtöbb megosztó pénzt szokott kérni a kártya adatainak kiadásáért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Akkor ennek sok értelme nincs. Bár gondolom olcsóbb, mintha előfizetnénk a Digire. Nem tudom, 4 ezer körül volt, amikor még nekünk volt. Ez PC-n nem megoldható? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Nem próbáltam még kártyaszervert mert nem volt olyan beltérim amin lett volna Ethernet interfész.Vagyis holnap lesz de az már gyári Hello HD-s box lesz előfizetéssel tehát számomra érdektelenné vált a dolog.Így azt nem fogom buherálni. De ennek ellenére készségesen segítek mindenkinek az égből kapott problémákért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy már át váltottak nagra3-ra? Mert ahol szoktam nézni a kódot, kiírja, hogy ismeretlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Érdekes dolog állt elő tomme. A luxsat.eu oldalon a Nagra 2 részben a Digi alatt unknown van írva.Amit akkor írnak ha Nagra3 van. De a csak csatornalistákkal foglalkozó oldalon (flysat,lyngsat) még mindkét kódrendszer fel van tüntetve. Elég furcsa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krűger Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 feltudnátok dobni egy kódot pls nekem??? előre is megköszönném:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Még nincs kód. Valószínűleg tesztelnek. Lehet, hogy ezentúl direkt szivatnak minket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Nem biztos, hogy lesz nagra3. Vannak akik megkapták a nagra3 kártyát és vannak akik nem. Egyelőre még nem várható, csak algoritmus váltás. A rendszert már a kezdetektől elrontották. szerk.: A magyar google nem a barátom, de a szász/német már inkább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krűger Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 és milyen a nagra3???az ilyesmivel mit kell csinálni???:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attyla989 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 majd ha tudtok a digiről hogy mikortól üzemel szóljatok köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krűger Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 volt ilyen már hogy nem működött a system? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laca.1 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Hello,mindenkinek, arról lenne szó hogy van sat-kártyám a gépbe (DVB-S,,,,DVB-T,,,ÉS ANALOG-IS)töltöttem le hozzá ----ALT-DVB----PROG-DVB--stb.stb.,progikat meg van ez a digi key ,igen ám csak mit hova ,,vagy hogy kell ezt fölismertetni vele ,vagy is hogy tudja kezelni a keyt.mit tegyek hová -ehez kellene rövid leírás vagy valamilyen segítség..előrre is köszönöm ha valaki jártas ebben és megosztaná velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Elég terjengősen fogalmazol.Sokféle sat kártya van.Mondd el a modell nevét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laca.1 Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 LifeView DTV-trio ez a satkártyám neve amúgy megtalálja az összes digis csatornát szerintem már csk dekódolni kéne (gondolom én)pl.a nóta tv.most tudom rajta nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 A nóta tv kódolatlan most kb két hónapig Azért tudod fogni! Azért van megnyitva, hogy az emberek 'ráérezzenek az ízére', s hogy az egyes szolgáltatók is könnyebben berakják a csomagjukba miután kódolják... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Ha esetleg valakinek kellenek kódok, akkor itt mindíg van friss! http://aktualne-kody.blogspot.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts