davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 (edited) Személy szerint bárányt kedvelem jobban, de meghalgatom hamvai zenéit is Módosította Október 14, 2008 spdeluxe Szavazássá átalakítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én egyiket sem szeretem. Utálom hogy Bárány folyton beledumál a számokba. Tegnap is barátnőmmel pizzériában voltunk és Bárány Debrecen Bázis beli mixét adták le, jó zenéket kever, de utálom mikor a számok között dumálnak. Inkább külön meghallgatom azokat a számokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én Bárány párti vagyok! Monnyuk azért is, mert már voltam rajta és kurvajó volt! De télleg idegesítő mikor beledumál a szövegekbe, de am Hamvai is ugyanúgy és ő ráadásul szar :S! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 sosem értettem igazán, hogy miért ilyen felkapottak, pedig hallottam már élőben mindkettőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Mi lessz ha meghal Bárány? Hozzák a Hamvait Amúgy utálom mikor Bárány a zenékbe dumál, agyilag mint valami 8 éves(kicsit gyökérnek tűnik) de szerintem jobbak a zenéi mint Hamvaié. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 sosem értettem igazán, hogy miért ilyen felkapottak, pedig hallottam már élőben mindkettőt. Ezt én se nagyon értem, még a mai napig sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 ha nem pofáznak bele a zenébe akkor mind a kettő jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Én Bárány párti vagyok! Monnyuk azért is, mert már voltam rajta és kurvajó volt! De télleg idegesítő mikor beledumál a szövegekbe, de am Hamvai is ugyanúgy és ő ráadásul szar :S! Én is hallottam már bárányt élőben, húú mekkora party-t csinált te agya ég.. szerintem az különbözteti meg a dj-ket egymástól melyiknek jobb a szövege... lehet valakit idegesit.. de szvsz az bírja feltenni az i-re a pontot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én még nem hallottam élőben (szerencsémre ), de osztálytársam állandóan a mixeit hallgatja a telfonján és már az idegeimre megy sokszor :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Bárány Attila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 LOL. "Melyik zenéjéd birod jobban?" Hát erre az a válaszom, h mindkettő ugynolyaz zenét nyom. Szal ez a kérdés jónagy hülyeség. Am Hamvait jobban birom. Jah meg Szavazás topicban vagyunk, de ebben a topicban seholsem látom a szavazó panelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 Szabó Norbi: nem ugyan azt nyomják.. általában más a "zenei csomagjuk".. amúgy meg már 100x próbáltam, de nem hozza be amit írok szavazásnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Jó, nem ugyanazokat a számokat adják, de a stílusuk ugyanaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hamvai a világ legjobb DJ-je!! Nagyon jó számokat nyom, és irtó jól csinálja a dolgát! Bárányt nagyon nem szeretem...semmien tekintetben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 még a világ legjobbja.. te jó ég. azért lehet a fanoknak is reálisan nézni a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Részemről inkább Hamvai mint Bárány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggae87 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Hamvai a világ legjobb DJ-je!! Nagyon jó számokat nyom, és irtó jól csinálja a dolgát! Bárányt nagyon nem szeretem...semmien tekintetben! méghogy a világ legjobb dj-je, ne röhögtess, inkább ahogy kinéz a világ leghájasabb dj-je :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Mindkettőt szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 egyik rosszabb mint a másik :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 szvsz jó zenéket játszanak, de mikor pl Bárány beleszól valami hülyeséget, akkor falnak mennék. irritál nagyon a stílusa. de a zenéi jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Nálam Bárány papa a király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Bárány a déjézésen kívül még böfögni tud a mikrofonba. falra mászok a stílusától. Elárulom neked reggae87, hogy hamvainak van egy exluzív szerződése, ami megköti, hogy nem fogyhat le. de gondolom még nem voltál egyik buliján se. mert akkor ne ítélkezz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggae87 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 isten őrizz egy olyan bulitól ahol hamvai zenél, ááá inkább egy jó kis lb27, brains, irie maffia, na ők tudnak zenélni, hamvai nem, és ez most stílustól független Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Szvsz fogalmuk sincs a zenélésről.Van egyáltalán saját számuk?Vagy csak annyit tudnak hogy összekeverik más számait?Szóval én arra szavaztam hogy egyik sem.De azt elmondhatom hogy Bárány rosszabb, a pofázásai tovább rontják a "zenéje" színvonalát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 reggae87: látom, te nem értékeled a House zenét! ezt a hülyeséget: ők jobban tudnak zenélni. mért mit tudnak? varázspálcákkal nyomják vagy mi? gondolom ők is ugyanúgy dj-znek mint Hamvai. Jah amúgy ha nem voltál Hamvai bulin, akkor ne mondjál hülyeségeket. b4m: ezt te csak azért mondod, mert rocker vagy. Elárulom neked, bizony van saját számuk. Pl: Hamvai új albumja, Pure Hamvai. csak saját számok vannak rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Mégjó hogy nem különböznek a zenéjük. Mindkettő Disco's Hit-es, mindkettő House zenét nyom. de ha már itt tartunk, hogy egyforma zenéket nyomnak, akkor Lauer is, Junior is ugyanazokat a zenéket nyomja. Hogy miért? azért mert house zenéket nyomnak. A Muzzaik, meg Antonyo zenéi már eltérnek. ők nem olyan ismert számokat nyomnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggae87 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 reggae87: látom, te nem értékeled a House zenét! ezt a hülyeséget: ők jobban tudnak zenélni. mért mit tudnak? varázspálcákkal nyomják vagy mi? gondolom ők is ugyanúgy dj-znek mint Hamvai. Jah amúgy ha nem voltál Hamvai bulin, akkor ne mondjál hülyeségeket. b4m: ezt te csak azért mondod, mert rocker vagy. Elárulom neked, bizony van saját számuk. Pl: Hamvai új albumja, Pure Hamvai. csak saját számok vannak rajta. hát jól látod, tényleg nem értékelem, de ezen ne akadjunk meg, mellesleg akiket írtam nem varázspálcával nyomják, hanem azzal ami a legértékesebb, a hangjukkal, hallgass meg egy lb27-et, vagy irie maffiából mc columbo-t, vagy PASO-bol Lord Panamo,nekik olyan hangjuk van apám, hogy beleborzongsz, egyszerűen nagyon jó. Hamvai fog egy jó programot, egymás mellé pakol néhány ütemet, meg hozzá kiállásokat vagy mittudomén, és kész de ők komoly hagszeres tapasztalatokkal a hátuk mögött zenélnek éés abban van az igazi munka ezen a téren kevesebb rajongó van, de ez a "maroknyi" rajongó, ez tudja mit választott na ennyi ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 b4m: ezt te csak azért mondod, mert rocker vagy. Elárulom neked, bizony van saját számuk. Pl: Hamvai új albumja, Pure Hamvai. csak saját számok vannak rajta. ó, hagyjuk már ezt a rokker vagy dolgot.nem vagyok rokker.azért mondtam mert tényleg így gondolom. mellesleg hallgattam egy kis "pure hamvai" -t.ezek után biztos vagyok benne hogy semmilyen zenei tudással nem rendelkezik.vegyük példának a következő számot: http://www.youtube.com/watch?v=iZHdIdlSdQk már az eleje borzasztóan unalmas, és az az ismételt hang egészen a szám végéig szünet nélkül megy, aztán végre elhalkul.a változatosság kedvéért percenként bejön négy hangocska ütemenként, aztán megy tovább a szám alapja.semmi ötletesség, semmi az égvilágon ami ezt a számot érdekessé tenné.max annyi hogy kiemelkedően unalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
12456 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 személy szerint ugyan az most már mind2 ö ugyan azt a zenét adja le és mind2 belebeszél föleg azért szertem hogy beszélnek bele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 egyik sem tetszik... amit ezek csinálnak semmi tudás nem kell, csak most ők a felkapottak, mert sikeült kiállniuk pár 1000 ember elé és ott állítgatni vmit azon a kaki keverőgépen... ezt bárki meg tudná csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts