PauL_MarloW Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Sziasztok skacok régóta foglalkozom hobbi szinten photoshoppal (anno xXJoCXx név alatt si nyitottam topicot...) és szeretnék bemutatni pár újabb képet.(..a régebbieket a régi nevemmel ellátott topicban is láthatjátok). Poets of the Fall sig Poets of the Fall háttér Battlefield 2142 sig féleség Constantine sig Guild Wars Ritualist háttér Lineage 2 kamael csúnyabácsi háttér lineage 2 kamael jócsaj háttér xD Silent Hill 3 háttér Dnb háttér Rage against the machine háttér \,,/ 1-2 munkát még találhattok a deviantart oldalamon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Az első nagggyon tettszik és az utolsó Természetesen a többi is jó, de nekem ezek tettszenek negyon Várok még képeket, kíváncsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix91 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Hello, nekem Dnb háttér nveü kép tetszik, hasonlon dolgozom én is Guild Wars Ritualist háttér nevü és nagyon jó, föleg a színek tetszenek. Az utolsó az nem az én stílusom. További sok sikert a képeidhez! Üdv P91 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Hello, nagyon jó képek! Nekem nagyon tetszenek! Én is próbálkozok photoshoppal, de nekem nem nagyon sikerül még valami jobbat csinálni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e segíteni valamiben? Nagyon tetszik egy lány és neki akartam ajándékba csinálni egy képet, vagyis az ő képjéből valami nagyon jót, de nem sikerül, már kb 13 órát töltöttem vele. Valami olyasmit hogy virágok, angyalka, keret, név, ...ilyesmik. A tiedi közül az elsőnek nagyon tetszik a betütipusa. Remélem érted mire gondolok. ha segítenél akkor lécci írd ide a e-mail címedet a válaszokhoz és én majd elküldöm e-mail-ben a képet és a lány nevét. vagy küld el a címed a pokornyib@citromail.hu -ra és lécci írd oda hogy te vagy az a képszerkesztő akinek írtam. elöre köszi . hello és neked így tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 új képek: itt van még 1 háttérkép ami még csak féllkész állapotban van. akad még pár friss kép csak meg kell őket találnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Nagyon jók. Grat hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ezek a képek kegyetle jók!!Nem fogadsz tanitványodnak .Szivesen tanulok a legjobbtól mester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 legjobb?!mester?! xDmessze állok még attól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 De hogyis nagyon jó vagy kérlek tanits Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 rise against, meg drum and bass háttér nagyon üt. nagyon tetszik, grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Nagyon jó képek tetszenek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Grat PauL_MarloW Mindegyik gyönyörű, de a DnB-s képeddel akárkit lealáznál !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
answer0 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nagyon jó képek!! Gratulálok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Aztaaa... Roh@dt jók. Pláne a dnb-s Meg a Silent Hill-es . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 De régen voltam itt is Tettszenek a képek!"Rage against the machine" meg a DNB-s hátér tettszik a legjobban , meg természetesen a legelső siged talán azért, mert számomra a többi montázsnak hat. Grat, főleg ehhez a 2 képhez Kíváncsi lennék, mennyi munkád van egy-egy képbe, nem is időbe, hanem technikailag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 24, 2008 Author Share Posted December 24, 2008 Semmi extra cuccot nem használok a pshez alap nekem minden kivéve a brushok..abból is van v 10 darab.ezeket kombinálom , torzítom. másik két munkám: belőle: lett: És 1 BF2142 háttérkép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 "lineage 2 kamael jócsaj háttér xD" Na ezen a lineage felirat meg a kamael az font?V te csináltad vmilyen módon? Tökéletes munkák, ha ilyen szép munkákat látok akkor megfájdul a szívem h én nem tudok ilyet :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 24, 2008 Author Share Posted December 24, 2008 fogtam a 2 logo képét (jó minőségűt) és ráraktam hála a guglinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Tényleg lehet olyat is És még egy, csomó cucc van a képeden, füst meg tűz meg minden, gondolom te csinálod nem brush ugye? Meg az a csaj nagyon "érdekelne"!Hogy azok a szárnyak is saját gyártmányúak ? meg a glória is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Csak gratulálni lehet, és elismerni a tehettséged A "csajos" kép nagyon ott van, Hatalmas grt! Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Tényleg lehet olyat is És még egy, csomó cucc van a képeden, füst meg tűz meg minden, gondolom te csinálod nem brush ugye? Meg az a csaj nagyon "érdekelne"!Hogy azok a szárnyak is saját gyártmányúak ? meg a glória is? a szárny és a füst a brush rajta csak a glóriát én rajzoltam és torzítottam el a többi meg kép és ps. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Minden elismerésem! Gyönyörű!További sok sikert!Nekem nagyon tetszik az összes, az a "csajos" meg végkép... De azt a szárny meg füst brush-t linkelhetnéd v elmondhatnád milyen pakkba van benne, mert nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 (edited) http://www.4dl.biz/rons-smoke-photoshop-brushes-78.html a rons packban van benne a füst a szárnyt meg vhol a deviantarton találtam...nem tom pontosan a nevét mert újra kellett raknom a gépem és nem mentettem le őket :\ újabb próbálkozás: Ezt a képet...: ...szinezgetem most így állok vele: Módosította Január 26, 2009 PauL_MarloW Direkt link tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Március 10, 2009 Author Share Posted Március 10, 2009 Márc.10: 1 kis firssítés ebből a stockból: http://mjranum-stock.deviantart.com/art/Shelter-53082066 ez készült: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 ecsém, ez durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Március 13, 2009 Author Share Posted Március 13, 2009 kösz ^^ készítek 1 másik fajtát is csak per pill nincs ihletem hozzá...márcsak 1 értelmes háttér kéne hozzá,téli táj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Október 10, 2009 Author Share Posted Október 10, 2009 1 kis vérfrissítés sulis meló: Unatkoztam reggel: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts