warezking Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Én nem utálom, nem érdekel ez a sport. És nem nézek le senkit azért, mert szereti. Rengeteg sport van, mindenkit azt műveli, nézi, amelyiket akarja, amit szeret. Attól szerintem senki nem lesz se jobb, se rosszabb ember mert szereti, vagy mert utálja a focit. De szerintem ez oltári nagy hülyeség, hogy "az nem férfi, aki utálja a focit". Nem abból kell kiindulni, hogy aki nem focizik, illetve nem nézi, egy 20 kg-os kocka, aki életében még 1 kört se tudott lefutni, annyira nyomorék, és a monitor előtt tölti el mindennapjait. Aki nem focizik, az csinál mást, akár fut, konditerembe jár, túrázik, kosarazik ... lehetne sorolni. Persze van olyan is, aki nem csinál semmit, de az akkor az ő problémája .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Igen.Senki nem ítéli el a másikat azért mert más sportot szeret.Én ezt nem állítottam soha. "Persze van olyan is, aki nem csinál semmit, de az akkor az ő problémája ...." Ezzel van a probléma.Pár idióta hsz írója valószínűleg ebbe a csoportba tartozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Nem utálom, de nem is érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Nem utálom, de nem is érdekel, inkább kosarazás, de azt se nézni hanem csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk20 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Aki férfi nemű, és utálja a focit az hát, nem szabad leírni szerintem, de értitek nah... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzy17 Posted Január 15, 2011 Share Posted Január 15, 2011 Imádom, föleg a Német bajnokságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts