Roland18 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Utálod a focit? Ha igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 aki nem szereti a focit az nem tudja mi a jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 nem foglalkozok vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 "Az nem férfi aki utálja a focit" Nincs annál jobb, mint egy esti bajnoki, tökmag és jéghideg sör kéznél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Régebben a körmöm lerágtam izgalomtól,úgy tudtam szurkolni.Mióta a szinvonal ide süllyedt,ollóval vágom körmöm,sajnos!!!!! Tehát,útálom,kivéve fiatalok meccseit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 "az nem férfi, aki utálja a focit" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Én nem utálom, de nem érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 utálom a focit, mert régen sokat kellett néznem és attól megutáltam komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 rühellem a focit, nézni, jáccani is, jáccani sem tudom. midnen formában utálom. és utálom a fanatikus fociőrülteket is. meg a sok barmot aki szétveri egymást a lelátóban emiatt a baromság miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Imádom a focit, kivéve a magyar focit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Engem nem érdekel. Nem tud lázba hozni hogy 90 percen keresztül kergetnek egy labdát. Vagy az amerikai fociról van szó? Azt szeretem. Ott legalább leabálják egymást a játékosok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 "az nem férfi, aki utálja a focit" szerintem ez a legjobb sport a világon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 "Az nem férfi ,aki utálja a focit!"Ezt nem lehet nem szeretni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Jaja szerintem se férfi aki utálja a focit, én szeretem a foci nevű sportot. A magyar foci nevűt már kevésbé, dehát kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Szeretem a focit, nézni és játszani is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.I.P Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 "az nem férfi, aki utálja a focit" ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nagyon szeretem a focit, sőt művelem is!! Elég gyakran! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Én nem utálom,de nem is érdekel. Csak futkorásznak és kergetnek egy labdát. Aztán belemegy az a kerek cucc abba a izébe és mindenki meg van hülyülve.GÓÓÓL úr isten GÓÓÓL mindjárt befosok az örömtől. XD az nem férfi, aki utálja a focit Nem szeretem a sört,a focit,az autókat,a mororokat,nem vagyok oda a fegyverekért...nem vagyok férif? Jah igen,még nem vagyok "férfi" csak nagykorú fiú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 rühellem a focit, nézni, jáccani is, jáccani sem tudom. midnen formában utálom. és utálom a fanatikus fociőrülteket is. meg a sok barmot aki szétveri egymást a lelátóban emiatt a baromság miatt Teljesen igaz, mondjuk én sosem fociztam és nem is vágyom, és nem nézek meccseket mert nem köt le valahogy. Inkább megnézek vmi jó kis filmet helyette. Nem szeretem a sört,a focit,az autókat,a mororokat,nem vagyok oda a fegyverekért...nem vagyok férif? Jah igen,még nem vagyok "férfi" csak nagykorú fiú. Sok idióta így látja, hogy azért mert valaki nem kocsi-motor-foci mániás.meg izomfiú már nem férfi! Ez szerintem egy nagy hülyeség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Utálom a focit, buta sport, meg unalmas is...inkább megnézek egy filmet, mint kétszer 45percet bámuljam a gyepet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 én arra szavaztam, hogy: az nem férfi, aki utálja a focit.. igaz már nem focizok, de mindig megnézem.. főleg a chelsea meccseit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 igen, utálom a focit a rallyt szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 nem utálom, de nem érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 nem utálom, de nem is érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Ejnye , uralkodik a közönyösség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 én szeretem, és néha szoktam is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Na végre valaki aki nem utálja Erre szavaztam az nem férfi, aki utálja a focit :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaraki-_-'' Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 csak nézem, de nem futbalozok és általában nem az "elitfocit" szeretem nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 "Az nem férfi, aki utálja a focit." Művelni csak erősen hobbi szinten, de nézni bármikor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 "Az nem férfi, aki utolja a focit." - Mi másra szavaztam volna? Foci és szurkolás nélkül nincs élet! Amúgy én magam szintén "csak" hobbiszinten űzöm. Nincs annál jobb, mint egy esti bajnoki, tökmag és jéghideg sör kéznél... Egyetértek, bár nálam inkább a szotyi (plusz sajtos golyó, paprikás vagy sonkás Tucc, stb.) és energiaital párosítás a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts