phz Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=UvjVttzPrCA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 "már háromszor kivertem rá" :lol: Ez jobban sokkolt mint a video!!! Ezen mindjárt behalok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Ezek nem tinik, ezek kölykök... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 jézusom.. ez nem lehet komoly csak tudnám mit akar a rendőrnőtől meghogy ki játszik a hangszereken Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Hát úristen... Apátok anyátok tudja hogy ilyen hülyék vagytok? Esetleg ők szponzorálnak? Kezet fognék velük... Tarkólövést azonnal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 ezek nagyon betegek... a rendörnővel meg mit akarnak ezek a kics pöcsök?!?! és még hamisan is énekeltek sokszor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Hatalmaaaaaaaaaaaaaas, asszem ez lesz a csengőhangom xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Örülök, hogy vannak ilyen színvonalas alkotások is még ma. Így nem kell csak No Thanx-et hallgatnom. Komolyra fordítva a szót: Ahogy néztem a képet és hallottam a szöveget, én sírva röhögtem. Ezt az erősen szexuális tartalmú szöveget melyik beteg f*sz írta meg a gyerekeknek? Rákattintottam a többi videóra is... mindenből lehet pénzt csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 "Figyelem, szókimondó szövegek!" de igen, ezek valóban Hoolie versenytársai lehetnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Ez nekem kínzás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 na most a kérdés az hogy ilyen tényleg van? szóval ezt most komolyan így gondolták? és hogy ezt hallgatja valaki? rajtunk kívül anyunak szülinapi ajándék xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Szerintem ha meghallja vmelyiknek az anyja egyből kitagadja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 ááááá iylet ezekből oylna 7 éveseket hallok vinnyogni Ezek azt se tudjáka múgy miről énekelnek szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ez sztem nem humor-ba való, inkább vmi kínzó topik ha van ilyen BE3NC3 , ott vannak a videón egy kép, sztem azok éneklik, 7 évesnél nem hallatszanak többnek + nem is néznek ki többnek. Amúgy ez csak az 1. hsz miatt vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts