...Reni... Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 a lidlbe utálok menni...alig van vmi, meg abból is kevés, meg nem finom/jó...szal tesco... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Alap hogy tesco...a lidl egy nagy rakás....az.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 mind2 jo szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverp Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Tesco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Sziasztok! Hát a Lidl-ben inkább édességet szeretek vásárolni, mert szerintem nagyon jók szoktak lenni elég jó áron. TESCO-t nem annyira kedvelem, mert ha nem TESCO-s terméket veszel az minimum dupla áron van mint máshol. Én több boltba szoktam menni, mert érdemes az árak változása miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 én mindenhol szoktam de a metro, cora ezek a legjobbak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Házeznehéz, de sztem inkább TESCO, elvégre ott több cucc van, és még a neve is at jelent, hogy: Tudományosan ElcSeszett Cuccok Olcsón A Lidl meg semmi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 A tescoba több minden van de jó mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Mindeggyik az ocskát árulja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Én a Lidl- t jobban szeretem. Eddig a német minőségben soha nem csalódtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Ha a kettő közül kell választanom, akkor inkább a Tesco Mindeggyik az ocskát árulja Mondj egy olyat, amelyik nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrior01 Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Én a Lidl- t jobban szeretem. Eddig a német minőségben soha nem csalódtam. Lol. Erre többet nem lehet mondani. Am. Lidl-be nem voltam, a tes cohen meg olyan mint egy állatkert. Inkább a kiskereskedőket részesítem előnyben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Mivel a pénztárcám barátja vagyok, mindkettőben vásárolok. Zárás előtt a Lidl-ben vannak egész jó leárazások, sokat lehet vele spórolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 LIDL-ben édesség sokkal olcsóbb, mint bárhol. Vannak igen jó cuccok. TESCO-ban pedig minden más. Ugye ingyen kaja, lehet labdázni és még vannak egész jó vételek. Pl. csomagolási hibás cuccok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NT3 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Tesco,mert olcsó meg 2 percre lakom tőle ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sxman Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 Ez a kérdés hogy "TESCO vagy LIDL?" elég szubjektív! Persze mindenkinek van kedvenc helye, de ha az árakat vesszük akkor nem csak ezt a kettőt kell figyelembe venni! Ha valaki mondjuk nem sajnálja a pénzt, annak baromira mindegy hova megy! Aki viszont szeret normálisan gazdálkodni, az bejárja a következőket: Tesco CBA Spar - Interspar Penny Market Auchan Aldi És még lehetne sorolni a helyeket! Na és persze ne feledkezzünk meg a jó öreg piacról sem! Ha azt veszem, hogy én Erzsébeten lakok, itt bringával a Tesco, Auchan, Lidl, CBA, Interpsar, Lidl is bejárható. Emellett van két piaca is a kerületnek. Igaz, hogy egy bevásárlás ahol az árakat figyelembe veszem, bringával bejárva vagy 5 óra, viszont több ezer forintot megspórolok! Említette valaki a Metro áruházat. Valóban baromi sok termékük van, de az árak már közel sem a régiek! Az pedig, hogy a Tesco olcsó... hát vitatnám! Régen érdemes volt a németekhez elmenni nagy bevásárlásra, mert rengeteget lehetett spórolni! Mára viszont az árak nem sokban térnek el! Tehát mára már egyáltalán nem éri meg Budapestről pl. Bécsbe kiautózni! Benzinköltség, autópálya matrica, stb. elég húzós! De, kinek a pap, kinek a papné! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujke Posted Január 15, 2010 Share Posted Január 15, 2010 hát azért ne csak az árakat vegyük figyelembe, hanem a minőséget és a nemzetgazdasági hatását is: "A foglalkoztatási lista harmadik helyezettje a magyar piacot szlovák tejjel és vizezett húsipari termékekkel elárasztó multi, a Tesco 20 179 embert foglalkoztat. Tegyük hozzá: egyes számítások szerint áldásosnak nehezen nevezhető tevékenységével legalább háromszor annyi magyar munkahelyet szüntetett meg a mezőgazdaságban és a kereskedelemben, mint amennyit jelenleg működtet, társasági adót pedig a kiadvány szerint tavaly sem fizetett." szval azt mondom, hogy közvetlenül a magyar termelőtől kell vásárolni és erre egyre több a lehetőség is, pl: szociális bolthálózat, igaz hogy Pesten van nagy része ezeknek, de már van Zalaegerszegen Szombathelyen stb, amikről én tudok de nyilván van sok a keleti ország részben is. Tehát a megoldás közvetlenül a magyar termelőtől, olcsón és minőséget. (pl. egy kiló alma szociális bolthálózaton belül 3ada annyiba kerül mint a tescoba, tehát ennyit arról, hogy a tesco olcsó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 tesco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 A Tesco,de a Lidli sem marad le sokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluke Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Én spec tesziben dolgozom úgyhogy Lidl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Február 9, 2010 Share Posted Február 9, 2010 Tesco de mostanában a 80 killóméterre lévő Auchan XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokolgép2916 Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 Egyik se és az "Auchan" sem. Nem kellene a külföldi, multinacionális tőkét támogatni. Ilyen meg olyan jó, na persze.............. Miért nem kapni sehol sem makói magyar fokhagymát ? Azért mert kínai van helyette.............. Felháborító !!!!!!!! Szomorú hogy több tízezer embert meghülyítenek, hogy gyerünk a nagy multiba vásárolni. Ilyen kedvezmény meg olyan akció, tök olcsó itt minden..... Hagyjuk már ezt a mesét. Magyar vállalkozókat kellene támogatni !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Nem igazán érdekel egyik sem , nem jobb egyik sem a másiknál . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandy1992 Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 TESCO 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 LIDL powa. Tuskóba nem járok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnok97 Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Egyiksem, Cora az igazi!LIDL-be olcsó a csoki, de a többi cucc nem, meg kevés cucc van, a Teskóba meg már minden Gazdaságos...(Kutyaszar) =D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 TESCO-ba minden van, kivéve normális minőségű áruk... Lidl tele van hiányosságokkal, de az édesség részlege nem rossz Tehát Interspar! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netdemon Posted Július 29, 2010 Share Posted Július 29, 2010 Teljes szívemből utálok vásárolni Ha már menni kell akkor Tesco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan001 Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 utálok vásárolni de a tescoba van egy csomo fajta energiaital:D ugyhogy tesco! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts