tibiole Posted Augusztus 25, 2005 Share Posted Augusztus 25, 2005 Bevezetés a Borland C++ programozásba Letöltés: http://forum-tibiole.tvn.hu/uploads/gc/Bevezet%E9s%20a%20Borland%20C++%20programoz%E1sba.pdf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptomee Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 Hasznos kis könyv Én most kezdtem foglalkozni a Borlanddal, eddig Visual Studioban nyomtam..... Ezért is EZER KÖSZ!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4rk 4ng3l Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 köszönöm mostanában egy ilyen könyvet kerestem thx thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ez a könyv jó arra, hogy én mint aki semmit sem tud a programozási nyelvekr?l megtanuljam a c++-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ezt szvsz csak ugy tudod eldönteni, ha letöltöd és elkezded olvasni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 tudod, lusta vagyok , de szerintem nem, mert már a legelején ilyen hülyeségeket írkál amiket nem értek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Mint már mondtam kedves barátom, szvsz először C, aztán C++ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 üdv! ez a borland c++ program alkalmas arra h sima c-t tanulgassak? leszedtem néhány c-s könyvet, el szeretném kezdeni tanulgatni, csak nemtom milyen programmal. sokan ezt ajánlották (a ms visual studio mellett), ám ez nem csak c++? elöre is köszi (a programot leszedtem (borland c++ 3.1), de a legalapabb c-s kodokra is hibát ir ki) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
seekoly Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Helló! A Borlandot már évek óta nem fejlesztik, így nem érdemes foglalkozni vele! Ha C-ben akarsz programozni akkor használd a GCC-t, vagy windows alatt mingw-t. Ez utóbbi a devcpp IDE-vel együtt egész jól használható! Ha komolyabb alakalmazásokat akarsz írni (többszálú, GUI, sok adat kezelése, esetleg OpenGL, ...), akkor Visual Studio! - Nincs más választás! Azonban kezdő fejjel elég íjesztő lehet az MSVS a maga 5-6 Gb-jával, így első lépésként mindenképpen a DevCpp-t ajánlom! + tartsd szem előtt, hogy ISO C++ != Borland C++ != MS Visual C++ != ... != ANSI C Tehát C++ -ban lehet C programot írni és fordítani (fordítva nem), de az attól nem lesz C++! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Tehát C++ -ban lehet C programot írni és fordítani (fordítva nem), de az attól nem lesz C++! köszi a választ! egyébként a ms visual studio megvan, mert régebben visual basiccet tanultam, csak szeretnlk megismerkedni a c-vel is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
seekoly Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Nincsmit! Ez egy nagyon hasznos oldal, ha a C-vel (C++ -vel) akarsz megismerkedni: http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/ Ha használtad már a MSVS-t, akkor ne cseréld le mert úgy is az lesz a végállomás ha Windows alatt programozol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Nekem megvan a könyve, a 24. óra alatt tanuljuk meg a C++ könyv, nagyon érdekes, és nehéz. Ahogy elnéztem egy példát benne, lehet még magyarul is irkálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Most telepítettem fel a legújabb c++-t de az indítóját nem találom miért van ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor Posted Május 19, 2010 Share Posted Május 19, 2010 Hogyan telepítsem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor 2 Posted Január 19, 2011 Share Posted Január 19, 2011 Most töltöm a legújabb c++-t majd felrakom ide is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Vass Gábor 2: Huha nemtom te mit töltesz, de a c++--t nem kell letölteni olvass utána annak, h mi is az a c++ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor 2 Posted Január 28, 2011 Share Posted Január 28, 2011 Na jó az a bourland akárminek a legújabb verziója a 2010-es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts