Rathel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Üdv mindenki! Először, kezdjük a férfiakkal: 1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja a ruháit a padlón. 2. Meztelenül megy a fürdőszobába. Útközben találkozik párjával, megmutatja fütyijét és üvölt mint egy gorilla. 3. A tükör elé áll, és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije nagyságát és megvakargatja a zacskóját, utána szagolgatja az ujjai hegyét. 4. Beáll a zuhanyzó alá. 5. Megmossa az arcát egy méregzöld szappannal. 6. Púzik egyet, és majd összeesik a röhögéstől, mivel nagyon jól visszhangzik a fürdőszoba. 7. Megnyugszik egy picit, de megint röhögőgörcsöt kap, amikor a szag eléri az orrát. 8. Megmossa nemes részeit, valamint az a körüli részeket. 9. Megmossa a fenekét a szappannal, és egy szőrszálat rajta hagy. 10. Megmossa a haját valami samponnal, de balzsamot nem használ. 11. Vicces frizurákat formál kezével. 12. Megcsodálja frizuráját a tükörben. 13. Pisil a tus lefolyójába. 14. Leöblíti a szappant, és a sampont, és azzal kilép a zuhanyzóból. De nem veszi észre hogy elfelejtette a drapériát behúzni, és most az egész fürdőszoba csurom vizes, a fürdőszobával együtt. 15. Gyorsan, és könnyedén megtörülközik. 16. Megint a tükörbe néz, behúzza hasát, megfeszíti izmait, és bámulja fütyije nagyságát. 17. Elfelejteti lekapcsolni a villanyt. 18. Visszamegy a hálószobába egy icipici törülközőbe öltözve. Útközben találkozik párjával, azonnal letépi magáról a törülközőt, és üvölt mint egy Gorilla. És most jöjjenek a nők: 1. Levetkőzik, és berakja a ruhákat két különböző szennyes tárolóba. - egy tároló a fehéreknek, és egy a színeseknek. 2. Magára ölti a fürdőkabátot, és elmegy a fürdőszobába. Útközben találkozik párjával, és szorosabbra húzza a fürdőkabát övét, és apró lépésekkel, persze lábujj hegyen szalad a fürdőszoba felé. 3. Odaáll a tükör elé, és szemügyre veszi magát. Kiereszti a hasizmokat, úgy hogy a hasa picit lesüllyed, majd elgondolkozik azon, hogy milyen kövér lett az utóbbi időben. 4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi a tárolószatyorból a mosdókesztyűket: az arcra valót, a karra valót, a lábra valót, és a hátra valót, a hozzátartozó hátmosókefével, valamint bőrreszelőt a kemény bőr eltávolítására, a talpa és a sarka alatt. 5. Megmossa a haját egy speciális méregdrága samponnal, amely avokádót, mézet, és 85 féle vitamint tartalmaz. 6. Megmossa a haját ugyanezzel a samponnal. 7. Bebalzsamozza a haját egy szintén méreg drága hajbalzsammal, amelyben citrom és méz van, és hagyja ezt hatni 15 percig. 8. 10 percig mossa az arcát, egy szörnyen drága szappannal, amely körtét tartalmaz. Ezután az arca színe, a homáréhoz hasonlít. 9 Megmossa a testét egy már kimondhatatlanul drága szappannal, amely diót, és áfonyát tartalmaz. 10. 10 percen keresztül öblíti a balzsamot a hajából. Biztos akar lenni, hogy minden balzsam eltűnt a hajából, máskülönben a frizura nehéz, és lapos lesz. 11. Megborotválja a hónalját, és a lábszárát, de elhatározza, hogy a bikini vonalon is epilátort használ. 12. Sikít amikor a párja viccből elzárja a melegvizet. 13. Elzárja a vizet. 14. Lerázza magáról a vizet a zuhanyzóba. 15. Kilép a kabinból, egy akkora törölközővel, mint Afrika, és alaposan szárazra törli az egész testét. 16. Becsavarja a haját egy különlegesen vízfelszívó törülközőben. 17. Átvizsgálja testét szőrszál pattanás, és bőrleválás után kutatva, és ezeket vagy körömmel, vagy csipesszel letámadja. 18. Elmegy a szobába, a már említett köntösben. 19. Útközben találkozik párjával, jobban magára húzza a fürdőkabátot, és apró lépésekkel szalad a hálószobába. 20. Most már csupán a felöltözködés van hátra, ami csak 2 óra. Enjoy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 nemrossz de mintha már lett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én ezt speciel egy youtube-os videóban láttam. Persze a legnemesebb szervet nem mutatták... de akkor is röhögtem, és most se maradt el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 ááá ez nagyonnagy rég röhögtem egy ilyen jót.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Kicsit vicces, mert van valóságalapja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én ezt nem itt olvastam de másodjára is nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 ez nagyon jó... :lol: annyit röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én ezt speciel egy youtube-os videóban láttam. Persze a legnemesebb szervet nem mutatták... de akkor is röhögtem, és most se maradt el. Hali! Nem tudnád belinkelni azt a vidit? Kiváncsi vok! Az iromány nagyon vicces, és szerintem is van valóságalapja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts