Soße Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Sziasztok! a napokban a következő hibát észleltem a telómon: beakartam kapcsolni a Btootht, ám amikor bemegyek a Bluetooth menüpontba a "Be" választási lehetőségre nyomok, a teló egyszerűen kiugrik a Bluetooth menübe, és persze nem kapcsolja be. Kiszedtem az akksit, memkarit, utána visszakapcsoltam és betudtam kapcsolni. Ám amikor küldeni akarok telóról gépre vmit, rámegyek->"Küldés" majd "Bluetooth-on" lehetőséget választom és rányomok. Ekkor a telefon egyből azt írja ki azonnal, hogy "Nem található eszköz" majd "A fájl küldése sikertelen volt"...Na ezután még szebb a történet. Kiakarom kapcsolni a Bluetootht, ám most ezt nem engedi...Kiveszem az akksit-memókarit, visszakapcsolom a telót, de mostmár semmit nem csinál... Tud valaki segíteni? Köszönöm! Soße Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Szerintem szoftverhibás a telód vidd el egy szervízbe egy aranyos bácsi/néni megcsináljaneked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Így van ahogy az előttem szóló is írja, ez bizony egy csúnya szoftvrhiba lesz. Valami összeakadt a Bluethoot alkalmazással, vagy bezavarja valami, azért nem tudod ki / be kapcsolni. Ha garanciális megcsinálják gyári szervízbe, ha nem akkor GSM boltba 2000 / 4000 Ft-ért. Nekem mg régebben 3-ért csinálták a szoftver frissítést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts