Daniels Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hali! Gyönyörűek a golf tuningok, izlésesek is vannak, meg merészek is. nekem nagyon tetszenek, remélem másoknak is, itt beszélgethetünk ezekről. Tulajdonosok remélem jelentkeznek, érdekelne, hogy mennyibe van egy ilyen átlakítás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 A "mennyibe van egy átalakítás" kérdésre a válasz egyszerű. Annyiba, amennyit rá szánsz. Ha nem magad csinálod az átalakításokat (sokan nem, kivéve a profik), akkor csak meg kell adnod egy anyagi keretet, és hogy nagyjából mit szeretnél viszont látni a vasadon. Amiket beraktál képeket, azokon nem volt olyan radikális változtatás, szóval ennek viszonylatában nem is került sokba az átalakítás. Ja és persze vannak olyan megoldások, hogy a végeredmény egy egyszerű embernek ugyanúgy néz ki, viszont olcsóbb anyagokból lett kihozva. Ha én eszközölnék bármilyen átalakítást is, akkor profi gárdára bíznám a verdámat (pl. RS-Tuning) Ja és az se mind1, hogy levegős fűtóművel (gombnyomásra állítható), vagy csak egy állítható rugószettel futkorászok. Elég nagy az árkülönbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 22, 2008 Author Share Posted Augusztus 22, 2008 háth ilyen ultra ültetést mint pl. az első képen, nem szeretnék, mivel az autóval járkálni fogok nap mint nap ezért megteszi szerintem egy állítható futómű is. kerestem pár jó minőségű képet: és itt a csabai srácé, ami nekem hihetetlenül tetszik: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Az első képen egy VT-s autó van ( ). Egyébként biztos szép lenne a valóságban. A másodikon pedig egy "cult" (asszem ez a neve) stílusban épült autó látható. Erre a stílusra az jellemző, hogy meghatják az autó eredeti vonalait, és azokat próbálják még inkább kiemelni. A "csabai srác" kocsilya egy egyszerűbb átalakítás, nem igényel nagy befektetést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomeeee Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Figy nevelőapám Kamionsofőr én előtte is autómániás voltam szal az ilyen témákhoz konyítok valamenniyt Na figy úgy hogy valahon nézzen is ki min:800-900 ezer vagy ha nagyon kihívó akarsz lenni (de ez nem való a golfhoz)olyan 1,5 millió ha gondolod segíthetek másban is Peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Én ha nagy leszek (jövőre ) veszek 1 golf 2-t, de sajna felniket nem tudom hogy milyen árban vannak. Ha valaki felvilágosítana arra, hogy egy nagyon coolon kinéző felni, és hozzá a gumi, de viszont minél olcsóbb legyen, milyen márkákat tudnátok ajánlani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika1337 Posted Szeptember 23, 2015 Share Posted Szeptember 23, 2015 nagyon jól néznek ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts