domanj Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Sziasztok! Itt találtok információt a mobilról: http://mobilarena.hu/teszt/nokia_5310_atment_rajta_az_expressz/bevezeto.html A személyes véleményem szinte teljes mértékben egyezik a fentebb található leírással. Egy problémám van csak. A zenelejátszó teljesen rendszertelenül kikapcsol ezekután pedig újraindul a telefon, frissíti a zenetárat és újra lehet hallgatni, ám ismét, folyamatosan, mindenféle ok nélkül újraindul. Ez csak zenelejátszás közben jelentkezett, nem csak Én nálam, egy ismerősömnek ugyan ez a problémája.Időnként csinálja 10 percenként, egyszer pedig 3-4 óránként ez is teljesen random. Megcsinálja Érden, Sopronban, a Jászságban, Pesten, az ország bármely részén, ezért nem hiszem, hogy a hálózatnak bármi köze van hozzá.Fizikai hatások sem idézik elő(nyomogatom, szorítgatom, a jack végét cibálom és semmi köze nincs hozzá) így teljesen tanácstalan vagyok Kérlek titeket segítsetek. Köszönöm::Zsolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Próbálj meg egy szoftverfrissitést rajta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Tuti hogy szoftverrel lesz a gond. Ha garanciális vidd vissza és megcsinálják pik-pakk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turiak Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 énse tom haveromnak is ilyen gondjai vannak de neki má 4. lett viszavíve a nokiáékhoz de mindig nem csináltak vele semmit(ügyesen fogalmaztam mi?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Egy problémám van csak. A zenelejátszó teljesen rendszertelenül kikapcsol ezekután pedig újraindul a telefon, frissíti a zenetárat és újra lehet hallgatni, ám ismét, folyamatosan, mindenféle ok nélkül újraindul. Nekem is ilyen telefonom van egy hónapja kb, és azóta már kétszer megcsinálta nekem is ezt...ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Valami szoftveres hibára gyanakszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Kinek mikori és hanyas szoftver van rajta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 V 08.32 vagyis az idei júliusi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzGabesz017 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 nekem is ilyen problémáim vannak. Sőt! Régen ugye galériából indítottam a muzsikát, akkor meg nem, hogy a zenelejátszó fagyott, be hanem az egész telefon... ráadásul akkor volt, mikor mentünk Velencébe (az olaszországiba ) namondom király. mostanság már zenelejátszóból indítom a zenét, ettől függetlenűl, befagy... :S utána jó... fehér halál hülye szoftver... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Nedkem 8.32-es szoftverem van és nállam még nem fordúlt elő ilyen.Én elégedett vagyok eddig a telefonnal pedig már vagy másfél hónapja használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzGabesz017 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 honnan lehet rá letölteni friss szoftot? mert nekem 5.02 van talán... :S aztánhát nem ártana meg neki egy ápdét... Üdv: G Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Hát figyel nekem azt mondták hogy valahol a nokia oldalán kéne keresgetni,én még sosem csináltam ilyen frissítést.De a telefon menüjében/Beállítások/telefon/telefonfrissítések,nézd meg mit csinál,de ha esetleg van rá garanciád és sűrűn csinál lefagyást példáúl akkor vidd be a a boltba vagy a nokia forgalmazóhoz és cseréltesd ki a szoftvert,meg kell nekik csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzGabesz017 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Hali emberek! Frissítettem a teló szoftverét. Ha valaki nem tudná kis segítség: Felrakod a Nokia PC Suite-ot. Majd a programon belűl a ,,Telefon szoftverének frissítése" menüpontra. Ekkor felajánlja, hogy töltsd le a Nokia Software Updater-t. Ezt elindítod. Követed az utasításokat. És ennyi. Nem nehéz. Szakértelem nélkül is megoldható. (ilyen vok én(: ) Megjegyzés: Készíts biztonsági mentést! Mióta megcsináltam, nem fagyott le a telefon! (-: Üdv: G Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 üdv, zenés problámám van a telóval, amit ide írnék zenehallgatáshoz egy sony-s fülest használok a gyári átalakítóval, amin van egy gomb, ez ugye rövidebb nyomásra számot vált... hosszabb nyomásra sajnos felhoz nekem egy hangtárcsázós hülyeséget, majd kidob random 5 nevet a telefonkönyvből, ezeknek a felhívásához elég 1 gombot is benyomni, ami általában nagyon könnyen megtörténik :\ a random 5 név között 2-3 majdnem mindig ugyanaz, szóval 1-2 osztálytársamat elég sokszor felhívom (fölöslegesen) :S akinek bármi tapasztalata van, vagy kipróbálta a dolgot, vagy egyáltalán látta már ezt a jelenséget, az legyen szíves megosztani velem a gondolatait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunad Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 A PcSuite és barátai által végzett szoftverfrissítés fingot sem ér ilyen problémákra, az csak arra jó, hogy frissítse a legújabbra. Rendes flash-elésre szervízbe érdemes küldeni, mert ott a gyári szervízszoftverrel végzik ugyanezt, ami olyan mint egy format c: Még a márkaszervízbe bevitt telefonnal sem lehet biztos, hogy így végzik el, ha nem küldik be a központi szervízbe. Ott biztos hogy kap rendes flash-t. Más megoldás nincs, ugyanis ez nagyon ritka esetben lehet harveres hiba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts