CHOSEN Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Már egyszer leírtad a véleményedet és utánna csak mocskolódtál ! Én ezt sérelmeztem ! Az írásaid után írtam ezt a jelzőt rólad(és juninhóról) ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Nem írtam semmi sértőt rád nézve, csak a tényeket írtam le a csapatoddal kapcsolatban.. Meg elsütöttem 1 viccet ami szerintem tök reális Mások is leírják a véleményüket, nem kell egyből majmozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Csakis a United Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Nem írtam semmi sértőt rád nézve, csak a tényeket írtam le a csapatoddal kapcsolatban.. Meg elsütöttem 1 viccet ami szerintem tök reális Mások is leírják a véleményüket, nem kell egyből majmozni <_< Tényeket ? A bunkó stílusod nem tetszett ! Az engem már sért mikor leszarozzák a kedvenc csapatomat ! Lehet nem kedvelni de ne ilyen bunkó módon <_< ! Ezzel csak magadat minősíted ! Az a vicc tök nem reális <_< ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Nem mondtam hogy szar a csapatod.. Csak leírtam hogy még nem nyert BL-t és kevesebb kupagyőzelme van mint a MU-nak!! Itt egy szóval se mondtam hogy szar a csapat.. Ezek csak tények.. és ezek igaz tények!! vagy nem? cáfolj meg.. A viccemről meg annyit h teljesen reális addig amíg a Chelsea nem nyer BL-t. Vagy már nyert? Ja nem.. akkor még nekem van igazam és a vicc is reális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 ennek ellenére is ien szarak Akkor ez mi ? Tény az tény de akkor is ennek a topicnak nem az a címe hogy ki nyert több kupát hanem az hogy válassz a két csapat közül ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 hmm.. igazad van de akkor sem kell majmozni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Egyik se! HAJRÁ ARSENAL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Inkább Manchester UTD, de nekem igazából a Chelseavel sincs nagyon bajom. UI: és nem csak C. Ronaldo miatt szavaztam az MUra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nem valami szimpatikus a Dinamo London... úgy hogy M.U. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nem valami szimpatikus a szőr junájtid..... marad a Chelsea Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Hali! Manchesterre szavaztam! Bár egyik csapatot sem favorizálom, de inkább M.U. Egyetlen csapat van aminek tudását nem ismerem el a BL-ben, az pedig a Chelsea!Ki nem állhatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 én is így vagyok a muval ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Egyetlen csapat van aminek tudását nem ismerem el a BL-ben, az pedig a Chelsea!Ki nem állhatom! nekem 2 van az Internacionále és az Arsenyál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 hali MANCHESTER UNITED Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Aki még nem nyert BL-t az ne nagyon akarjon elérni bármit is foci szinten Találjátok ki meikre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Te a kupák számából minősíted a klubbokat ? lol grat ! Igazi ddrukker ! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Egyáltalán nem.. A kupák csak a csapatot minősítik hogy milyen jó Nekem a MU-ban inkább a játékosok és a játékszellem az ami megfogott Hihetetlen jó csapat hihetetlen jó játékosokkal és edzővel Kevés olyan csapat van ahol nem váltják le az edzőket évenként mert nem tudja rendesen összefogni a csapatot. A játékosokról meg nem is beszélve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Szeretem a Chelsea-t sőt...de inkább anti Manchesterinek mondanám magam!Utálom az egész bandát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Egyáltalán nem.. <_< A kupák csak a csapatot minősítik hogy milyen jó Nekem a MU-ban inkább a játékosok és a játékszellem az ami megfogott Hihetetlen jó csapat hihetetlen jó játékosokkal és edzővel Kevés olyan csapat van ahol nem váltják le az edzőket évenként mert nem tudja rendesen összefogni a csapatot. A játékosokról meg nem is beszélve Engem is ez fogott meg a Chelsea-ben (1-2 kivétellel) ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 egyiksem.. .nem nézek focit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Hali ! Ha már választani kell akkor a United , mert az utobbi időben olyan lett a Chelsea szerintem mint a Real volt 4-5 éve! Minél több a sztár annál kevesebb a foci ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Manchester United egyértelműen. Nem lehet úgy csapatot építeni ,hogy jön egy gazdag tulajdonos és összevásárolja sztárokkal a klubbot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Azért a Chelsea jól összerakta és nem is eredménytelen a játékuk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Hali ! Szerintem nem Abramovics pénzének köszönhette a Chelsae a jó játékot ! Sokkalta inkább az olyan edzőkön múlt a dolog mint Murinho ! Mostanság szerintem a pénz az ami a legkevésbé sem domináló eszköz a Chelsae-nél ! a régebben álltaluk megismert agresszív támadó csapatjáték hiányzik nekem ! Most ez a tilitoli majd csak lesz valami foci megy náluk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nem lehet úgy csapatot építeni ,hogy jön egy gazdag tulajdonos és összevásárolja sztárokkal a klubbot! lásd man city Ha már választani kell akkor a United , mert az utobbi időben olyan lett a Chelsea szerintem mint a Real volt 4-5 éve! Minél több a sztár annál kevesebb a foci ! Sevcsenkón, Ballackon és Decón kívül nem vettek világsztárokat az utóbbi 3 évben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Chelsea 4ever!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Nem lehet úgy csapatot építeni ,hogy jön egy gazdag tulajdonos és összevásárolja sztárokkal a klubbot! lásd man city Ha már választani kell akkor a United , mert az utobbi időben olyan lett a Chelsea szerintem mint a Real volt 4-5 éve! Minél több a sztár annál kevesebb a foci ! Sevcsenkón, Ballackon és Decón kívül nem vettek világsztárokat az utóbbi 3 évben! Igaz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 MU-t én jobbnak tartom, és jobban is kedvelem. De nekem olasz foci powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 A Chelsea-t jobban szeretem, de a MU-val sincs bajom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts