phish007 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 énis ezen csodálkoztam hát akkor hamar kihalna az a terület tuti nem pontos fordítás.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Washington - Szüzekkel tilos szeretkezni., ez még a nászéjszakán sem megengedett. Nah ezen el kell gondolkozni h akkor a törvény kiötlőjét lehet h tényleg a gólya hozta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 22, 2008 Author Share Posted Augusztus 22, 2008 Szerintem a nászészaka után lehet, vagyis nem hal ki a terület! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Szegény bolond amerikaiak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Remélem azért tisztában van vele mindenki, hogy ez egy baromira unatkozó emberke iromány, aminek a valóságalapja 0. Igaz! Azért nem egészen, mert apum volt kint amcsiban, és mesélte, hogy vanak hülye törvények, amikért súlyosan büntetnek!! Szerintem az amerikaiaktól minden kitellik!! Igaz, amcsiktól minden kitelik, és vannak hülye törvényeik, de nem ennyire Ezt aláírom,hogy vannak hülye törvényeik,de azért ezek igen csak elrugaszkodnak a valóságtól. De ne is vitatkozzunk ezen hisz ez a humor topic, itt nevetni kell. Megint csak igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setyú Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Angliában azért is megbírságolhatnak ha egy férfi női ruhába öltözik vagy fordítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Augusztus 6, 2012 Share Posted Augusztus 6, 2012 Kezdem azt hinni h a magyarok sem értelmesebbek:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Október 14, 2012 Share Posted Október 14, 2012 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts