fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Kevés a választási lehetőség,így nem szavaztam.Mindenkinek más az izlése,külömben is a nem szép nőben is van,valami szép,csak meg kell látni.A párválastásnál a lényeg,neked tetszen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Ez ennyire attól tartok nem egyszerű. Természetesen legyen okos, de ne legyen azért bányarém se. Ugyanakkor hiába szép az, akivel két mondatot nem lehet váltani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Inkább okos, de nem annyira szép. Elvégre milyen lenne már 2 hülye együt? Sok baj lenne úgy, kell aki azért reálisan gondolkozik. Meg persze ez nézőpont kérdése, mindenki mást lát szépnek. Persze életemben nem jönnék össze olyan csajjal, akitől okádok, de okos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Ha gyönyörű lehet miattam olyan buta mint a föld. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 hát én már találkoztam oan csajjal aki szép de azért oan buta h már nevető görcsöt lehet kapni azon is ha vmit mond! pl.:volt 1x oan beszólása h lemerült a laptopom veszek egy újat! áááá XD és ez még egy "okosabb" beszólás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 2-ra szavaztam, de nem ilyen egyszerű. Ne legyen bányarém. Egy szép arc, és okos legyen. Ennyi elég is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenebona Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 szép és buta ...a butát még lehet tanítani ERRE-ARRA, de aki csúnya...háááát.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 rájöttem a kérdés nyitjára! Partnernek szval nem házastársnak v iesminek partnernek mondjuk egy esti bulira! Annak meg jó a szép de buta is legfeljebb mondod neki h ne szólaljon meg! De házastrásnak v barátnőnek nem tudom! Szép de buta talán! de az sem jó mert buta ezért nem biztos h tud főzni! XD de a géppel sem tud semmit csinálni hál'istennek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Hát Manfred, akkor ezt én csúnyán benéztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 szép de buta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 A dolgok nem fehérek és feketék, szal szerintem hülyeség ez a szavazás. És inkább egy átlagos kinézetű lány, jó gondolatokkal, mint egy bombázó sík aggyal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 szépokos most hát itt csak akkor butaszép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Olyan nincs hogy a kettő ötvözve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Vagyis ronda és buta? Kiszel Tünci? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 ebböl egyiksem, kösz a választási lehetöséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pistukaaa Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 én olyat aki szép is meg okos is még szép nehogymá' egy kevésbé szép legyen a partnerem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts