Nicky066 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Kit választanál partnernek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirk Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Azt, aki nekem tetszik, és okos Amúgy ez így nem jó, mert lehet hogy valakinek csúnya egy nő, másnak meg tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodman666 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Sztem mindenki egy szép és okos csajjal jönne össze szivesebben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Inkább legyen kicsit "butább" a hölgyemény de ha ránézek ne kelljen a homlokom ráncolni . De az csak az én véleményem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nem feltétlenül kell zseninek lennie. Csak legyen szép és belevaló nő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát inkább szép legyen mint buta... :lol: :lol: :D am kom inkább szép és kicsit buta mint h... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 van olya is ám, hogy szép és okos! ritka kincs! de vigyázni kell vele, mert trükkös is tud lenni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 aki szép és buta a szavazás szerint de szép és okosat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 aki szép és buta.... mondjuk ha én el tudom tartani akkor nem kell okosnak lennie. Amúgy meg a butaságnak is van határa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Aki szép,okos,és jó lóvés : Mondjuk ilyen választási lehetőség nem volt, de nekem ilyen nő kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Szép és buta!!! Tán még jobb mint a szép és okos, az okos át tud b*szni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 szép és okos lenne a , de mivel nincs, akk az 1. ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 én Dukai Reginával v Eva Longoriaval:D:D:D:D:D:D am olyan lehetőség nincs h szép és okos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 szép és buta, vagy ha már okos, ne gondolkozzon sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 szép de buta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Hát valóban inkább legyen szép mint okos... De azért a nagyon szép-nagyon buta párosítás nem lenne jó, mert nem bírnám. Közepesen szép- és közepesen buta.... Azt se nagyon szeretem ha egy csaj okosabb tőlem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Aki szép, de buta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Nem kell zseninek lennie, csak ne legyen sík hülye, és természetesen legyen szép persze az hogy szép az egyénenként változik.Lehet aki nekem tetszik az másnak nem. Meg attól hogy vki hülye még lehet kedves, jófej, thát rengeteg más pozitív jellemzői lehetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Mivel csak ez a 2 választási lehetőség van inkább legyen szép,de nem túl okos.A legjobb az lenne,ha szép és okos lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubi87 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Aki szép de buta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Az én barátnőm, aki szép és okos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 szép lehetőleg okos és nem zavarja a kockaságom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Azért egy banyarémmel este nem csak sakkozni kell és akkor jobb, ha azért néz ki valahogy, mert ez a húzzunk a fejére zacsit sztájl egy idő után unalmas is lehet...no nem tapasztalatból mondom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Ez nem túl jó szavazás, mert nem járnék egyikkel se. Én egy szép és okossal járnék . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Az ilyen idegesítően buta lányoktól én kikészülök. A csúnya lányra meg nem tudok úgy nézni. Azt hiszem én vadászok tovább egy szép és okos lányra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Egyik se, szép és okos, egyértelmű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 NEm tom mert a szép de buta nőknek csak a pénz kell az okosnak meg inkább az, hogy legyen egy jó partnere és ha meg nem leszek gazdag(de remélem leszek:D ) akkor megy egy ilyen buta plázacicát nem tudnék megtartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 az első befolyás nálam a külső, szóval először azt nézzük meg. ha szépnek találom, megismerem jobban:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 szép és okos a nyerő de akkor ha már csak 2ö közül lehet választani akkor szép és buta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts