davedane Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Sziasztok. Meg szeretném tőletek kérdezni,hogy hogyan tudnám azt megcsinálni,hogy a win xp is és a Linux is egy vinyón fusson? Ha tudnátok nekem egy olyan fajta Linuxot is ajánlani,ami a legjobb az Internetezésre azt megköszönném.Amúgy a Linux sokkal biztonságosabb internetezésre,mint a win xp? Mert nekem csak arra kellene a Linux. Ja igen,és olvastam hogy elég nehéz a linux-al bánni,esetleg elmondanátok hogyan rakhatom majd akkor fel a Linux-ra az internetet erre a gépre? Gigabyte M56S-S3P alaplap Integrált RealtekRTL8211/8212 Hálókártya 2gb ddrII 800mhz memória 8400 gs 256 mv videókari AMD 4000+ X2 Proci 250 GB SATAII vinyó Válaszotokat előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 18, 2008 Author Share Posted Augusztus 18, 2008 Köszönöm de magam is megoldottam a gondomat. Nagyon köszönöm a segítségeteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Csak internetezésre minek oprendszer váltás??nem jó rá az XP vagy mi?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 Háháháháháh jó Viccc!!!! Te tudod hogy mennyire **ar a winfos xp netezésre? Na mind1 az Ubuntu 1000 jobb biztonságilag,erre marha könnyű a válasz a heckerek nem írnak rá vírust mert letolják magasról a linux-ot.De ez nekünk jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Egy linuxon nehezebb biztonsagi rest talalni, ergo netezesre alkalmasabb, nem kell mindenfele spyware meg virusirtassal szorakozni. Olyanoknak kulonosen megfelel, akik nem ismerik a bongeszes alapszabalyait, es mindenre rakattintanak. De persze egy hozzaerto is orul, ha egy eroforrastakarekosabb es biztonsagosabb rendszer elott ulhet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 Így van teljesen igazad van,ha nem is jobb az ubuntu biztonsága (sztem 1000 jobb mint az xp) mint az xp-nek de alig van,vagy szinte nincs is rá vírus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost20 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 a linux-t is meg támadhatja a virus, én az avg-t ajánlanám hogy tedd fel nekem bár xp-n volt fent de jó kis ingyenes viruskereső... infó: "A közhiedelemmel ellentétben a Linux-ot is érhetik és érik is támadások. Mivel kevésbé elterjedt, ezért ezek száma ma ugyan nem túl magas, de az terjedésével folyamatosan nő. Ne hagyja védelem nélkül számítógépét!" itt van ingyen és legálisan http://www.avg.hu/index.php?viewpage=avgfree-lin-000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts