skyman Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Pár képemet megosztanám veletek. (Még kezdő szinten probálkozgatok) Véleményeket kérnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Ügyelj arra, hogy a színek összeilljenek, ez egy Photoshopos ( meg úgy általában ) minden kép fontos tulajdonsága. Az első kép sikerült jól! A második is jó csak le kell radírozni róla a vector brushokat és egy kellemes abstract képet fogunk kapni Olvasgass tutorokat vagy próbáld meg magad felfedezni a programot én utóbbit tettem A színekhez pár ötlet: - Ha így megcsináltad a képet akkor nyiss egy új layert és nyomj rá mondjuk egy piros (vagy akármilyen színt) és nyomd colorra/lightenre.. tökmind1 a blendelést, valamint a blendes menüben állítgatni a szín szűrést hogy pl kiveszed a pirosat.. az RGB-ből stb próbálkozni kell - Használj gradient mappot ! Image / Adjustments / Gradient Map és keverj válassz kedved szerint stb, össze kell rántania színeket. Ezt fontos megtanulni, ezután lehet továbbhaladni Szóval sok sikert, ja és egy kicsit káoszosak a képeid nem szabad teleecsetezni, csak okosan művészien tisztán, engedd szabadra a fantáziádat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Köszönöm szépen ezt a pontos kommentet. Próbálkozok-próbálkozok... De amint észre vetted még kezdő szinten vagyok a PS terén. Csak az a baj, hogy nincs ihletem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix91 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Hello, nem baj, valahol elkel kezdeni , én is tanácsolnék egy-két dolgot: -a renderek elütnek a háttértő, próbáld belemosni a háttérbe, vagy a környezethez igazítani. -az ihlet, az embert néha utol éri, csak várni kell rá, vagy nézegess képeket a neten és lehet hogy akkor eszedbe jutt valami ötlett További sikert, és ne ad fel! Üdv P91 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 Kösz fönök a bíztató szavakat! Remélem télleg utol ér az ihlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted November 15, 2008 Author Share Posted November 15, 2008 Két új kép: Véleményetek? Mit alakítsak rajtuk vagy vmi tippetek tanácsotok lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 ügyelj a kijelölésekre nagyon fontos dolog a psben... nameg a felbontáson is az abstractos képed kicsit kockás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 Köszönöm szépen a kritikát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Hello! Nekem is lenne egy segítő hozzászólásom, mert végülis nem azért vagyunk itt, hogy egymás vállát veregessük köcsönösen Szóval puzzle. Az volt a célod gondolom, hogy ráfektesd a szöveget a puzlira: Amikor a szöveg szerkesztését befejezted nyomj egy Ctrl+T -t, utánna a szöveg fölött jobb katt. Itt látni fogsz több transzformálási lehetőséget, és kiválasztod a Distortot. Utánna a csücsköket egymástól való távolság alapján tudod térben elhelyezni, így lesz térhatású. Így (ha jól ráigazítod) rajta lesz a puzlin a szöveg. De ne fog még élethűen hatni a homogén felülete miatt. Ezért Overlay-t használj. Több opció áll rendelkezésre, tapasztaldd ki mikor mi a jó. (a layers palettán van). Jó kísérletezést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts