cracker_mark Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 a kérdés adott. a krumpli vs rizs örök kérdésén felbuzdulva teszem fel. sokak szerint nem lehet eldönteni, de szerintem igen. fehér. de a vöröset is le lehet küldeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manusz. Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én a vöröset szeretem. De azt is inkább csak colával Jó kis vadász Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én már maradnék a vörösnél,szaporítja vörös vérsejteket!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagymagyar22 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Egyértelműen vörös és valószínűleg végig vezetni fog a szavazásban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Természetesen vörös. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A vörös, fehérbe viszont a szamorodni bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stufim Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én a fehéret jobban szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A vöröset szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 VörösBor Kólával:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Én csak a mindegyet választhattam, de az nem fedi le a valóságot! Részben hangulat, étel, s egyéb tényezők függvénye. A rosé is lehet éppoly kellemes, mint egy merlot, vagy egy egri leányka, tramini vagy esetleg egy jó csopaki sárgamuskotály Tehát, a mindegy attól összetettebb, s talán a valóságot se fedi le emiatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 óóó nekem mindegy XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Fehér, édes...tegnapelőtt...végem volt nagyon! Vöröset utálom, mert savas és mar...jó az a fehér!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 nekem mindegy, bár a fehér szerintem nem üt annyira mint a vörös Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Nem válogatok, amilyen van kéznél, de általában vöröset iszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 vörös Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 nagyrészt vörös, de a fehér is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 A fehéret jobban szeretem, de abból csak a fehéret és édeset! A vöröset is szeretem, de azt csak kólával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Vöröset jobban szeretem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 valami testes vörös mellé pedig valami jó hús Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 vörös powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 vörösboros cola 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Inkább a vöröset és kólával, néha tisztán. Nagyon néha fehéret de azt csak tisztán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Vörös, nálam egyértelmű. Amúgy csak Haladás-meccseken szoktam bort inni, ott is természetesen forraltat, de kizárólag a vörös. (a minősége nem mindig az igazi, dehát ez van ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Vörös bor ez nem kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Én végül is mindegyiket megiszom, de az abszolút kedvenc a vörös. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejjvy88 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Mostanában csak fehéret iszok---> Irsai Olivér De a jóféle vöröset is megiszom...(Medina), csak édes legyen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earp Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Borok tekintetében a vöröset részesítem előnyben, s alkalomadtán egy kis Coca-cola hozzáadásával szoktam egy "kisvadászt" (1dl bor + 1 dl kóla) pancsolni magamnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Vörös de ételben meg étel mellé nyilván amelyik passzol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Vörös bor, és csakis tisztán.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Vöröset szeretem tisztán, fehéret csak fröccsben tudom meginni ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts