vfts96 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Akkor most ingyenes vagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 munkalehetőséggel???? XD szval halott hordót is felvesznek!!!! am én láttam még iet energia italon h: Izotoniás Enregiaszegény energia ital!!!!!!!! XDXD kérdem én most akkor most meik????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 vannak ilyen dolgok lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Szerintem csak a vizsgadíjért kell fizetni, maga a tanfolyam ingyenes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Augusztus 15, 2008 Author Share Posted Augusztus 15, 2008 Szerintem csak a vizsgadíjért kell fizetni, maga a tanfolyam ingyenes. Jó de akkor már alapból nem ingyenes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Ha nem mész el a vizsgára, akkor nem kell fizetned. Kérdés, hogy ki nem akar elmenni a vizsgára ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 fegyverboltba felvételi + tanfolyam, hogy ismerd a fegyvereket és tudd mit adsz el! ezen nem sok érdekes van! Amúgy rosszul van bekarikázva, mert az előző hirdetéshez van, hogy ingyenes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Augusztus 16, 2008 Author Share Posted Augusztus 16, 2008 fegyverboltba felvételi + tanfolyam, hogy ismerd a fegyvereket és tudd mit adsz el! ezen nem sok érdekes van! Amúgy rosszul van bekarikázva, mert az előző hirdetéshez van, hogy ingyenes! Az nem egy másik hírdetés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 én nemértema apoént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
okosok Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 az a poén hogy oda van írva "ingyenes fegyvertanfolyam" alatta meg ott az ára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Augusztus 18, 2008 Author Share Posted Augusztus 18, 2008 az a poén hogy oda van írva "ingyenes fegyvertanfolyam" alatta meg ott az ára Na végre valaki már rájött a poénra. Kösz okosok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 lol vannak durva dolgok ha alul az ára akkor mért ingyenes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasteey Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Off: Én olyat láttam cukroszacskón, h: Felbontás után fogyasztható (azta, én belekezdtem a csomagolásba is ) meg csokispapiron: A csomagolás nem fogyasztható! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts