bmaster Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 1. A sör mindig nedves. A puncinál ehhez fáradni kell. Egy pont a SÖRNEK 2. A meleg sör íze borzalmas. Egy pont a PUNCINAK 3. De a hideg sör fenséges! Egy pont a SÖRNEK 4. Ha belenyalsz a sörödbe és szőrszál megy a fogad közé, könnyen elhányhatod magad. Egy pont a PUNCINAK 5. Ha sörtől bűzösen mész haza, a feleséged a plafonon lesz, jelenetet rendez, nem enged be, stb. Ha punciszagúan mész haza, a plafonon lesz, nem enged be, akár még el is hagy. Nézőpont és egyéni megítélés kérdése, legyen DÖNTETLEN. 6. Tíz sör egy este és nem tudsz hazavezetni. Tíz punci egy este és nem is akarsz. Egy pont a PUNCINAK 7. Ha nyilvánosan sok sört teszel magadévá, megvetnek. Ha akár csak egy puncit is magadévá teszel nyilvánosan, legenda leszel. Egy pont a PUNCINAK 8. Általában nem traktálják az embert öreg sörrel. Egy pont a SÖRNEK 9. Lehúzni a cimkét a sörökről unalmas. Bugyikat lehúzkodni jó móka. Egy pont a PUNCINAK 10. A legtöbb országban a sört megadóztatják. Egy pont a PUNCINAK 11. Ha iszol egy második sört, attól az első még nem borul ki. Egy pont a SÖRNEK 12. Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek. Egy pont a SÖRNEK 13. A söriváshoz nem kell búvárruha. Egy pont a SÖRNEK 14. Mindig pontosan tudod, a söröd mennyibe fog kerülni. Amúgy is, a sör olcsóbb. Egy pont a SÖRNEK 15. A sörnek nincs anyja. Egy pont a SÖRNEK 16. A sör nem várja el, hogy fél óráig ölelgesd miután megittad. A sört mindig könnyű ledönteni. Egy pont a SÖRNEK 17. Több sör együtt sem beszél hülyeséget. Egy pont a SÖRNEK VÉGEREDMÉNY: SÖR-PUNCI 10-6 A sör simán győzött! Ui. Ha nő vagy, és most dühösnek, megalázottnak, lealacsonyítottnak érzed magad, jusson eszedbe, hogy a sörnek nincsenek ilyen érzelmei, legalábbis nem fejezi ki őket, szóval még egy plusz pont a SÖRNEK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 ez nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ez tetszett, jót nevettem viszont a puncira szavaztam (antialkoholista vagyok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodman666 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 hehe ez jo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 ez nagyon nagy főleg a vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ha próbáltál már sörrel dugni, akkor +12 pont a puncinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Punci aztána sör a sex előbre való. Nálam legalább is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stufim Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Egyértelműen a sörnek kellett győznie! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Hát úgy egyszerre aa jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Mindkettőt szeretem,de a sör gyakrabban van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A legvége verte az egészet. Nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Sör aztán punci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 ez teccett nekem akkoris a Pin@ a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 LoOoL, köszi, ez nagyon nagy, én szakadtam! A sör a pontversenyben nyert, de én nem azt választanám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ennek a témának kiemeltnek kéne lennie Tele van igazsággal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 A Sör az szent!! Az nemcsal meg, nemviszi el a pénzt otthonrol, nemkell neki sok odafigyelés xd A válasz egyértelmű sör utánna még 1 sör. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 ez nagyon jó sokat röhögtem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Hmm nálam szoros küzdelemben nyer a punci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Hehe... Erről az jut eszembe: Mi a 3 legjobb dolog a világon? Egy whiskey előtte, egy szivar utána. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Február 11, 2011 Share Posted Február 11, 2011 Nagyon jó! :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts