Daniel666 Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Én még csak kb. a 60. rész környékén tartok, de nagyon jó... Dattebayo! Amúgy ezt nézzétek meg, nagyon vicces, főleg a vége http://www.youtube.com/watch?v=QferCAO_1-c Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ccsomat Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Hát mivel a Shippuuden 60-dik részénél járok és még semmi sem történt, szóval minimum 300 biztos, hogy lesz Nagyobb az esélye, hogy Sakurával jön össze, Yamato is megmondta, hogy "Sakura te..." (vagy vmi ilyesmi ) tovább meg nem tudta mondani, mert Naruto magához tért Sasuken meg felesleges gondolkozni, az eddig kijött részekbe nem jött vissza, és valahogy az az érzéseim, hogy ezt is elhúzzák mint a sima Narutot. Sasuke nem megy vissza, hanem kinyírja Orochimarut és Daidara-t. Közben alakít egy csapatot (egy 'sasuke'bolond csaj, vicces hülye és egy gyilkos hajlamú őrült aki véletlenül az eredeti átokpecsét birtokos, tőle nyúlta le Orochimaru), de nem kell félni, hogy Orochimaru eltűnik ugyanis Kabuto magába ültette egy darabját ami szép lassan átveszi a testét.tudtommal Hinata, Jiraiya és Kakashi meghalnak, de Hinatát és Kakashit feltámasztják. Hogy ki azt nem kötném az orrotokra. De sajnos azt nem tudom, hogy kivelj jön össze, bár Sakura az esélyes. De Hinata is megérdemelné. Nézd itt: kyuubi.gportal.hu vagy videoplayer.hu-n de az utóbbin nagy az esélye a leakadásnak. Ja és mindkettőn van felirat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 http://www.naruto-kun.hu/news.php Beregelsz és töltheted is... kivéve azokat amik megjelentek Magyarországon... szóval állj neki minnél hamarabb, mert a korai fejezetek nem lettek meg nekem sem, mert mondom majd egyszer letöltöm, mire odaértem rengeteg le lett véve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Nagy nagy kedvenc Sajnos a mangát még nem olvastam, de sokkal előrébb tart történetben, mint az anime? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Hu... hát iszonyatosan. Ha fél évig nem lesz filler akkor sem fogja utolérni szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Hurrá, a fillekeret nem nagyon szeretem, sokszor unalmasak, és nagyon fárasztóak tudnak lenni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
badzsi25 Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 Az animéket nem szeretem, de a zenéjükmindig király ..... amúgy a Naruto és Death note a 2 legjobb anime Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usagi-chan Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Itt idézem magam, mert nem emlékeztem hogyan is volt. Ebből gondolom, hogy inkább Naruto mint Sasuke. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usagi-chan Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Én is imádom a NARUTOT.[/color] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Gilbert Posted Június 22, 2012 Share Posted Június 22, 2012 Kedvenc anime sorozatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts