Loky Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Helló. A minap töltöttem le a Photoshop CS3-at, és telepítettem, mert van egy elképzelésem, amit meg szeretnék valósítani. A baj csak az, hogy még nem dolgoztam sosem vele, és azt sem tudom hol kezdjem. Ebben kérném a segítségeteket. Tehát, egy olyasmi képet szeretnék létrehozni, amelyen egy térképet, pontosabban egy főútvonalat utánozok le körülbelülre, rajta néhány település neve, és ami a lényeg lenne, hogy kiemelve legyenek a panziók, hotelek (egy nyíl vagy vonalka egyik vége mutasson a helyszínre a térképen, a másik végen pedig egy kis körben vagy téglalapban a vendégfogadó képe). Ha egy turista ránéz, akkor tudja betájolni melyik kábé hol van. Ezt később Internetre is el szeretném készíteni, de egyelőre a dizájn készüljön el Photoshop-ban. Remélem nem fogalmaztam túl homályosan. Nos, mivel kezdjem? Köszi szerk: valami ilyesmit szeretnék, mint ezen a képen, csak nem lenne ennyi utca rajta, hanem több vendégfogadó, és egy kicsit dizájnosabbra szeretném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 ha mindenképp szebbet szeretnél, akkor meg kell rajzolnod sajna, vagy egy meglévőt "felturbózni, kicsiicsázni" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Szerintem kezd el itt: http://maps.google.com/ vagy http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/magyarorszag . Kikeresed a települsét, rázoomolsz PrtSc photoshop megnyit - new - Ctrl-v ,kivágod a felesleges részeket. Onnan már lehet szerkeszteni... Nyilakat " találsz a Custom Shape tool-ban (magyar ps-ben Egyedi alakzat eszköz) Shape - Arrow (magyar ps Alak - Nyilak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Augusztus 15, 2008 Author Share Posted Augusztus 15, 2008 Köszi, ezek már használható tippek. Ti mennyire vagytok profik a Photoshop-ban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Max haladó szint a profitól még elég távol sajna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts