PrinceCherry Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 yaay mennyi nyelvész professzor van itt...Szerintem teljes mind1 hogy magyar szinkron vagy nem...Most lehet megköveztek érte hogy ezt mondom de ha ennyire szar akkor mért nem csináltok jobbat?Örülnétek inkább hogy van ilyen egyáltalán Magyarországon Amúgy én is várom már a 186.részt,Kedvenceim: Ichigo, Renji,Kenpachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 31, 2008 Author Share Posted Augusztus 31, 2008 Nem fogunk megkövezni, szólás szabadság van! Viszont, ha már lehet válogatni akkor mért ne tegyük?!?!?! Amúgy 185 már van, jövő pénteken lesz 186... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 A magyar részeket én nagyon várom mert azokat legalább értem!!!A japán hang meg bántja a fülemet nemtudom miért de ha meghallom már leiállitom max angol hang japán soha ocsmány hangjuk van Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 PrinceCherry: félreérted, mi nem kértünk magyar szinkront Nekem a felirat is tökéletes. Zs0lt1: azokaz aztán várhatod egy darabig évadonként szinkronizálják és ugye nem sietik el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 az addig ok ne siessék el csak azért huzzanak bele:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 sztem is a japán szinkron magyar felirattal a legjobb... nekem sem kell a magyar... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 31, 2008 Author Share Posted Augusztus 31, 2008 Ez tetszik Ne siessék el de azért húzzanak bele De amúgy hétvégente szokott új rész lenni magyarul is, de van amikor csak 2 hetente! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Most mit mondjak csak ugy jött Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 -sóhaj- itthagylak pár napra titeket és 5p alatt utolérem a fórumot, ugyan már... egyéni izlések és pofonok osztása az hogy kinek milyen felirat és szinkron jön be. Azt hiszem mind a cirka 7en leadtuk a voksunkat már egyszer, hova ragozzuk tul? (JPN + (DB)ENG). Inkább igyekezzenek a lemaradtottak hogy végre találgatások és beszélgetések induljanak, ne kelljen mindig spoiler-be ütközni Grimmjow-val ötvöztem eddigi Bleach wallpaper'N'screenshot képállományom, kell egy délután hogy gatyába is rázzam (értsd: könyvtárazni pölö szereplökre lebontva ill csop.kép-ek egy helyre...) aztán ha van rá igény akk megosztjuk itt (vmilyen formában, pölö WebAlbumGenerator rulz, vagy *.zip by FTP). Esetleg aki hozzá akar járulni a dologhoz, az 800x600nál nemkisebb(!) képekkel lepjen meg engem vagy Grimm-kun.t emailben aztán pár napra rá aki a már létezö albumon felül tud újat mutatni az... kap egy pirospontot. hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Jaj elment a net de elküldte a hsz-t Amúgy én is feliratosan nézem japán szinkronnal(Ez alap dolog ) Engem érdekelne ez a képes dolog Amúgy én belenéztem a mangába(320 körül) és azt kell mondjam hogy nagyon durva lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 1, 2008 Author Share Posted Szeptember 1, 2008 Köszönjük Ichimaru-sama! Akkor megkérnék mindenkit, hogy akinek tetszik ez a képes dolog jelezzen vissza, h van-e valami beadni valója, érdekli-e a dolog vagy sem...!!! Én személy szerint a ToldACuccot-ra szavazok, oda egybe is felfér (csak nekem van 300-350képem) sokkal gyorsabb is mint pl. rapid vagy data és még egyszerű is! Ja és ezt a "Ki milyen nyelven nézi?" dolgot szerintem is eléggé kitárgyaltuk már Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Grimmjow-kun felőlem jöhetnek a képek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 ... Én személy szerint a ToldACuccot-ra szavazok, ... az ötletre akk fogékonyak vagytok, ez jó hir Mostmár csak azt kéne szavazásra bocsájtani hogy milyen formában jelenjen majd meg. A Told-A-Cuccot ismerem, szeretem én mutattam meg Grimmjow-nak , viszont inkább arra voksolnék én hogy egy webalbum generatorral egy alap-photogallery-honlapot kreálok (..vagy grimm-kun..) s azt ftp-mre felteszem: onnantol a régi tagok is ill a jövendöbeli új tagok is nézhetik hogy mi van már meg nekik ill specifikusan azt szedik le ami kell, nem pedig zsákbamacska módszerrel *.zip formában egy (cirka) 180 MB-os csomagot, amit ráadásul hetente kellene mindig feltenni(told-a-cuccot limit) hogy állandóan elérhetö legyen. szóval: 1) alap html képgalléria állandó(!) jelleggel, aminél persze megoldható emailes szivhezszóló levélben hogy ha annyira tetszik akk ne egyenként vadássza le a tag hanem egyszerre egy csomagban 2) vagy egyszeri(!) jelleggel told-a-cuccotra fel, onnan ki a linkek a tagoknak (akik igénylik) és voilá. hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 2, 2008 Author Share Posted Szeptember 2, 2008 Végülis igazad van, mert toldacuccot csak hét letöltőig őrzi az anyagot utána meg töltögethetnénk újra! Én akkor a galériára szavazok, viszont megkérné(n)k mindenkit, hogy a lebonyolítás gyorsasága érdekében meglehetősen gyorsan döntsünk a kérdésről - bár szerintem nincs olyan aki ellenezné, egy pár jó képnek mindenki tud örülni. Ugye Ichimaru-sama??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 énis akarom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 3, 2008 Author Share Posted Szeptember 3, 2008 A 186. címe Bevetés! Az elnyomott Kasumi Ooji ház! Végre rájön a vén fő-taicho hogy igenis hozzá lehet nyúlni a nemesekhez. Itt volt az ideje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Na végre lesz valami komolyabb izgalom Ez a "Told-A-Cuccot" dolog akkor mikor esedékes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 3, 2008 Author Share Posted Szeptember 3, 2008 ToldACuccot el lett vetve mondva, hogy sokkal egyszerűbb egy web-galériát csinálni, ahova mindig fel lehet rakni az új szerzeményeket és nem kell leszedni egy 180-200MB-os tömörített fájlt hanem csak azt a képet, amit akarsz, ami tetszik és még nincs meg! Amúgy én hétvége felé mondanám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 4, 2008 Author Share Posted Szeptember 4, 2008 Hát sokmindenre számítottam 186-ba de erre azért végképp nem. Ki látta már és kinek van valami ötlete/magyarázata, hogy akkor ez most mi??? Ééééés(-el nem kezdünk mondatot) igen!!!! Készen van! A vadi új webalbumunk, ahová felkerült az összes Ichimaru-sama és általam összegűjtött Bleach kép. A továbbiakban fogok csinálni, egy Pirate mappát is, ahova majd felkerülnek az újdonságok is, szal folyamatos frissítés lesz! Vannak alap képek is, de vannak igazi gyöngyszemek is, mindenkinek kötelező! Viszont egy kis életet emberek, nem a saját szórakoztatásomra csináltam a topicot! Ja, bárkinek van olyan képe amit nem látott az albumban velem konzultáljon! Hát tessék: http://picasaweb.google.hu/grimmjow01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 ... folyamatos frissítés lesz! Vannak alap képek is, de vannak igazi gyöngyszemek is, mindenkinek kötelező! Viszont egy kis életet emberek, nem a saját szórakoztatásomra csináltam a topicot! Ja, bárkinek van olyan képe amit nem látott az albumban velem konzultáljon!... Arigato gosaimasu ezek szerint gond nélkül megvacsiztál amig Picasa indexelte a 10-ezer képedet A frissitéses dolog dicséretes, vállvereget. Az albumot néztem, klassz lett az összeállitás, ráadásul vannak benne számomra is új képek ... meg van olyanom ami neked nincs pedig azt hittem hogy mi már ötvöztük a képállományaink. (vagy megtartottad limitnek a 800x600-as felbontást amit javasoltam? Igy is van "ezeken" felül ismeretlen képem, de jobb ha tudom hogy a kisebbekkel mi a terved.) 186.-hoz kapcsolódóan: nemkicsit lepödtem meg: amikor Amagai eltünt Lulychio-val, azt hittem megint taicho nélkül marad a 3. sqad - bár ez még most se kizárt. Ráadásul openingben ugye ichigo Luly-t HuecoMundoban szedi össze, azt gondoltam oda szöknek Aizenhez... erre beesnek a fö-Taichozhoz -_-" woah. a vén szivar továbbra sem szimpi, de passzolom a szándékait. _ _ _ Többi fan, mit tippeltek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 5, 2008 Author Share Posted Szeptember 5, 2008 Igen, beraktam a mappákat ő meg szépen lassan felrakott minden képet, dícséretet köszönöm szépen, nem csináltam 800*600as limitet, minden képet eredeti méretben raktam fel! Emberek!!! Jó reggelt! Hahóóó!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Jó lett az album csak így tovább!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 nagyon jó lett az album...grat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Hát az én tippem: Mivel ez csak egy filler, értelemszerűen aki nem szerepel eredetileg a mangában,annak rosszfiúnak kell lennie és a végén úgyis meghal nem? Am grat az albumhoz,megyek csemegézni Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Nagyon jó lett az album Spoiler: Szerintem hamar vége lesz...200 rész körül úgy is visszafognak térni az eredeti történethez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 6, 2008 Author Share Posted Szeptember 6, 2008 Ezen a rosszfiú részen elgondolkodtam, főleg, hogy a kezdődésbe úgy van, hogy Ichigo Lurichyo-t Hueco Mundoban találja meg (Ichimaru-sama ötlete). Most már mindenféleképpen viszonylag gyorsan be kell-kéne fejezniük ezt a szálat, mert innentől már nem igen tudják tovább húzni! Köszönöm szépen mindekinek, örülök, hogy mindenkinek tetszik a galéria, már most van 15 új kép hamarosan felkerülnek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Amúgy a többi szereplőről is tehetnél fel válogatás képet, pl. Kenpachi (akkora arc xD) Renji, Rukia stb stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Ha valakit érdekelnek igényes Bleach háttérképek akkor ajánlom : http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6018098 Most a Bounto sagánál tartok ! Az elején elég unalmas volt de most már hogy Soul Society-ba mentek remélem hogy izgalmasabb lesz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 11, 2008 Author Share Posted Szeptember 11, 2008 Nagyon jól reméled . Még onnantól sem sietik el a dolgot, de azért lesznek izgalmas részek. A web-galériába hamarosan felkerül 100 új kép, csak otthon meghalt a gépem és nem tom addig felrakni! Egyébként valaki volt már kifejezetten Bleach bulin, vagy valami hasonló ilyen anime-s összejövetelen??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Grimm-kun, ha anime conra gondolsz, én nem voltam. A képeket várjuk ^^ Amúgy jön lefelé a Diamonddust rebellion, már felirat is van hozzá, bár leghamarabb vasárnap tudom nézni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts