Grimmjow01 Posted Július 31, 2010 Author Share Posted Július 31, 2010 Eggészen emberfelettien hihetetlenül "anya ne mááár" kategória! De hónapokkal ezelőtt egyik haverom azt mondta hogy Gin fogja megölni Aizent és lám, tényleg így lett! Mit fog ebből kihozni Kubo!!! Bááár, nem hiszem hogy vége is lenne Aizennek ilyen egyszerűen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 Én azt várom, hogy Ichimaru is harcoljon, nagyon csípem a csákót, már az anime elejétől Mangás ügyekhez nem tudok mit szólni, nem olvasom őket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 1, 2010 Author Share Posted Augusztus 1, 2010 Jesszusom! Most láttam egy szinkronizált részt. Mennyire gáz már hogy Luppi-nak férfi hangja van, amikor eredetileg nő!!!! na mindegy, úgysem nézem így Amúgy Sick: sajnos a rókànk eddig nem harcolt túlzottan sokat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Nah jah, sajnos, pedig annyira imádom Nagyon bírom...de talán lesz rá lehetőség, hogy alaposabban kielemezzük Ichimarut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ilyen nincs már de komolyan! Mondjuk gondoltam, hogy nem lehet ennyivel vége Aizennek. De kíváncsi vagyok rá mit takarhat az, hogy a Hogyouku már csak az övé.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 7, 2010 Author Share Posted Augusztus 7, 2010 Hátt őőő.... kettejük harca érdekes lesz, kérdés az, hogy mikor érkezik meg Ichigo, és meg tudjuk-e, hogy ő minek-miknek a keresztezéséből jött létre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Már kezdtem örülni, hogy végre lesz egy igazi fordulat, de nem... minek muszáj ennyire Aizennek lennie a főbossnak? Mekkora poén lett volna, ha Gin Aizen elpusztítása után nekimehetett volna a maradék sebesülteknek és lecsaphatta volna..... de így. Áh, hónapok óta ez a "Aizen a főboss, másnak esélye sincs ellene" dolog megy. Kéne valami értelmes változás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 20, 2010 Author Share Posted Augusztus 20, 2010 Hát igazából ez a mai manga nem hozott túl sok újat... Gint azért sajnálom, bírtam a fejét... Na de majd most! Megérkezett sárgácska és kettécsapja Aizent! Biztos vok benne hogy 10 részen keresztül ez lesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 21, 2010 Share Posted Augusztus 21, 2010 Már unom ezt az Aizent.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts