Robipapa Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Most méééért? sztem tök durva 13km az azért eléggé sok tud lenni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Április 19, 2010 Share Posted Április 19, 2010 Én matsumoto bankaiára leszek kíváncsi. Rem azért a szerelem nem fogja gyengíteni a kis csajt Jöhetne már Urahara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Május 30, 2010 Share Posted Május 30, 2010 Kész az első amv-m: (aki tv-ben nézi csak bleach-et azt ne nézze meg, mert spoilerek vannak benne számára) http://www.youtube.com/watch?v=cNwVrsmPdTs Idő hiányában csak 1-1,5 órát tudtam vele foglalkozni, így direkt nem raktam tele effektel. Próbáltam olyan zenét rakni, ami nem olyan népszerű az amv-k körében. Ami persze szerintem sikerült is, mivel több száz amvt láttam már, de ezzel a számmal még egyet se. Illetve lementés után észrevettem több nagy hibát is, de sajnos nem tudtam őket javítani, mert nem volt türelmem még várni 2-3 órát, hogy lementse a gépem az elkészült vidit... jó kifogás mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Június 2, 2010 Share Posted Június 2, 2010 Hueco Mundoban asszem megvan Kenpachi ellenfele Yammy személyében... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 30, 2010 Author Share Posted Június 30, 2010 Hát arra a fight-ra kíváncsi vagyok már én is... Most igazán visszatérhetnénk oda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 Na, azt én is megsasolnám bár Kenpachit nem kell félteni jó gyerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 A mai manga... Megint jöhetnek a tippek hogy ki az árnyék... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 Melyik árnyékra gondolsz? Ichigo világában? Nekem van egy elég erős tippem!!! :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 Nem nem:P Az utolsó oldalnál, mikor épp haldoklik a kis csaj ott írja hogy ki lehet az árny, talán egy ellenség vagy talán ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 100%, hogy Ichigo, csak elég érdekesen van ez így összevágva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 áááááhhh sztem kizárt dolog! még meg sem tanulta a végső getsuga-t!!! Azt szerintem Aizen lába Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 Don Kanonji vagy Ishida apja az . De viszon a kitépett cuccos elég komoly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 De mire Aizenék odaértek, már megtanulhatta akkora... csak érdekesen van összevágva. De majd kiderül Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 Nemhiszem én azt, semmi képp pogany! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Látta már valaki Matsumoto(drága ) Lélekölő Kardjának valódi erejét, a Bankait? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Nem használta, szerintem még nincs neki . Megvan hogy a láb kié! Don Kanonji és a fejezet címe Istengyilkos 13! forrás: mangaspoiler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 7, 2010 Author Share Posted Július 7, 2010 Szerintem sincs még azon a szinten Matsumoto, hogy bankai-t használjon! De ne már, h Don Kanonji! hát az mi máááár? Néztem tegnap este az animax-en Bleach-et!!! Tiszta poén! Matsumoto kardját "szürke macskának" hívják! De most komolyan az ilyeneket mért kell lefordítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Nem hogy örülnél hanem még szidja XD látszik hogy te nem vagy magyar, különben is inkább ez mint a japó nevek . Urald a fagyoségboltot Jégförgeteg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 10, 2010 Author Share Posted Július 10, 2010 Woahh! Vélemények a mangaról? kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Kanonji-val, és hogy ki jött még Matsumoto-val.... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Kanonji az kampó . Megfogja a lábát, beleteszi a nyakába és iszkiri . Ichigoék fightját várom már:D Tensa Zachigo Júl 13 új ending: Megvan az egész sztori vége!! Ichigoék megmaradnak meg egy páran a kapitányok közül a romba dölt vélhetőleg IGAZI karakura városban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Don Kanonjitol nem is vártunk többet:D Na de igazán visszatérhetnénk már Ichigohoz!!!! Zsolt16: ezek az információk mennyire biztosak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Ezt én is szeretném tudni, meg azt, hogy kik élik túl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Én már a végső harcra, meg az új sztorira vagyok kíváncsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Don Kanonjitol nem is vártunk többet:D Na de igazán visszatérhetnénk már Ichigohoz!!!! Zsolt16: ezek az információk mennyire biztosak? Mivel benne van az endingbe ezért olyan 90%-ra saccolnám! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 És azt már tudni, hogy kik maradnak életben?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 23, 2010 Author Share Posted Július 23, 2010 Én sose szoktam megnézni az endinget! mindig az előzetesre tekerek! Olvastátok már az e heti mangát? Hát ez mi ez már? Semmi nem volt benne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 nem ártana megnézni néha néha az endinget is:D, amugy én is vártam valami fordulatra pl hogy keigo nyom egy kard előhívást lazán XD de nem, minek is ugyanmár Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Hát ezt a mangát szerintem Kubo bácsi nyaralás közben írta, mert igen gyengére sikerült Lehet hogy hülyeség amit kérdezek de nekem nem világos: ki ez a Keigo gyerek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Kérlek szépen Keigo ichigo egyik haverja a suliból, ő is látja a lidérceket és a halálisteneket is, nem kizárt hogy egyszer ő is lesz halálisten, aztán kitudja Off: 1000. Hsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Ez a manga. Áááá. mien volt márXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts