Grimmjow01 Posted Október 22, 2009 Author Share Posted Október 22, 2009 Így van, azt várom már én is De amúgy meg már nagyon unom ezt a fillert.... Most jön a szokásos, hogy legyőzik őket és kész. Igazán visszatérhetnénk már a rendes szálhoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 24, 2009 Author Share Posted Október 24, 2009 Jesszus jesszus óóóóóhhh!!! Mekkora volt már manga :blink: főleg az utolsó kép mikor megérkezik Zaraki és Kuchiki... meg az is tetszett végre, hogy Ichigo bajban van, nem tudja felhúzni az új maszkot :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Azaz, de azért Yamminak kicsit nagy a szája. Majd most kiderül, hogy igazából mit is tud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Cerot lő a szájából? Igazából én azt várom, hogy Zaraki és Kuchiki taicho ledarálja Yammit, de közben átveszi az irányítást a hollow és meg kell fékezni eperkét. Kenpachi kicsit örülne szerintem egy férfias küzdelemnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 A manga érdekesnek ígérkezik, az anime is követhetné már. Egyébként a második oldal csak nekem idézte a Soul Eatert? : Ichigo - Stein, Matsumoto - Blair, gondolom elől Renji van - Mira Nygus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Híííí Zaraki :rolleyes: már csak Yachiru hiányzik Bye bye Yammi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Na azért én még nem írnám le!!! Szerintem azért még jó pár meglepő dologgal elő fog rukkolni "kis" barátunk. . . Például resurrection alakját is fel fogja venni biztosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Neki ez a resurrección alakja. Ezért változott úgy meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 29, 2009 Author Share Posted Október 29, 2009 Egyetértek Grimmjow sama! Én sem írnám még le azért. . . Jó biztosan ki ki fog kapni, de nem adja magát könnyen 243-hoz valakinek hozzászólás? Szerintem ritka gagyi már... semmi köze nem volt a címhez, mindenkit láttunk harcolni csak Ichigot nem Még amúgy hány rész lesz ebből a fillerből tudja valaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Szerintem még annyi, mint eddig. Kb. 20-25 Pedig olyan szívesen nézném már Ulquiorrát "elpárologni" Egyébként elég gyenge rész volt. A következő jobb lehet. Kenpachi vs. nagy hernyó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Áááááááhh! Biztos, hogy nem lesz már annyi... én max egy 5be fogadok, már az is sok :angry: Amúgy ritka gáz volt a szerdai. Semmi köze nem volt a címhez, ha ilyen lesz a Zaraki-s is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Tyűűű de szupi volt a mai manga Mekkorákat osztottak már Ichigora:D Na de indul vissza Karakura-ba, de szerintem még be fogják fejezni a Yammi-s szálat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Azért remélem Yammi tud mutatni valamit, ha már a 0-s espada... Pár részen keresztül szenvedhetnének majd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Azám, Zaraki most jól felhúzta az agyát Unohana azért milyen aranyosan megjött Utsó rész nekem is csalódást okozott. . . Annak kéne még kiderülnie, hogy hova és hogyan tüntették el Yama apót Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Másik dimenzióba küldték Az Animax tegnap nem kicsit idegesített fel. Régóta nyomják, hogy milyen jó lesz az első film, erre benyomják angol szinkronnal felirat nélkül. Rohadt jó volt. Ezt még én is megcsinálnám Online egy gyors internetkapcsolattal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Azzzz kedves! Én Kurotscuchi-n röhögtem nagyot, azért megint produkálja magát :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Tegnap én is csak lestem az Animax-on,hogy mi a ...csa van itt,angol Bleach:Elveszett emlékek magyar szinkron helyett,és sehol egy felirat se :S.Eltoszták nem kicsit,nagyon :S.Am megnéztem a 243. részt,nagyon kaj,jön kenbácsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 A 243 egyetlen jó dolga, h most már Ken-chan is feltűnik. . . Amúgy Grimmjow a Bleach feltöltési topicodból miért törlik a hsz-eket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 Nah, végre egy egész jó rész volt Ken-chan nem semmin megérkezett De asszem a következő lesz az igazán durva kettejük harcát tekintve :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Kuchiki-taicho gondban van. Kenpachi szétszedné, ha nem filler lenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Szerintetek ha az Aizenes szállnak vége lesz lesz még Bleach? Nagyon remélem. Úgy is végződhetne h Ichigo felett teljeasen átveszi az uralmat a hollowja majd gonosz lesz, és Ő szerzi meg a király kulcsot, és...XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Nem sok esélyt látok rá... viszont filmek még jöhetnek Mondjuk örülnék, ha a Bleach világában lenne egy új sorozat, aminek nincs köze Ichigohoz és társaihoz. Sőt, a Vaizardok is eléggé érdekelnek engemet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Nem hinném, hogy az Aizen-es szál befejeztével vége lennek. Kubo bácsi majd csak kitalál valamit, elvileg a Királyi őrségről (vagy mi a neve ) még nem tudunk semmit, Isshin-re sem derült fény, van itt még mit a tejbe aprítani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Biztosan lesz folytatás. Amúgy mennyire ratyi volt már a manga. . . Tényleg ha már itt tartunk, szerintetek hogy lesz vége a Bleachnek? Vagy mi jön az Aizen-es szál után? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Húúúhh. hát vége a Bleachnek? Ezen még nem gondolkoztam, olyan messzinek tűnik ez az egész. . . De valami olyasmi talán, hogy Uraharáék visszakerülnek, Yama apó helyére más ül (nem, egyáltalán nem Ichire gondolok). De tényleg nem tudok mondani semmit értelmesnek hatót. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Szerintem ha mindenkivel végeztek akkor béke lesz és lesz egy úgymon béke rész mikor is látjuk hogy mik történtek az esetek óta és minden okés lesz,tovább lép mindenki .Ez csak egy elmélet,előre is bocsi :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Hmm.... egyelőre ne szaladjunk ennyire a végére a dolgoknak De amúgy még én sem tudok semmi végét elképzelni, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy vége lesz (pedig egyszer biztosan ) De biztos, hogy teljes happy end és béke lesz, azonban nem zárnám ki 1-2 jó szereplő halálát sem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Jó volt a mostani Manga:D Ichigonak a reitsujának fele van csak megXD Kivi vok mikor és hogy tudja majd meg Ichigo hogy ki az Ő apja:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hát igen, annak örülök, hogy most bajban van, de Unohana úgyis meggyógyítja mire visszaérnek. . . sajnos Nem hinném, hogy már most meg fogja tudni, hogy az apja ki is volt valójában, de biztos fog egy arcot vágni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Ilyen már nincs már de komolyan mennyivel izgalmasabb lett volna, hogyha úgy, abban az állapotában kezd el harcolni sárgácska Remélem azért így sem adja könnyen magát Aizen Én még amúgy mindig hiányolom Uraharat és Yoruichit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts