Grimmjow01 Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Na, azért csak kibogoztuk itt a szálakat kérem! Remélem lesz vmi hülye japán aki felrakja nekünk netre, bár nem tom milyen lesz! Nekem mondjuk a Memories of Nobody is tetszett! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Szerintem is nagyon jó film volt. Jó hogy kicsit drámaiasabb lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 26, 2008 Author Share Posted Augusztus 26, 2008 Jó volt, csak valamivel komolyabb csatajelenetekre számítottam, de így se volt rossz! Viszont a fő-taicho abba se volt szimpi! Viszont kár, hogy meghalt Senna a végére tök normális lett! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Nah most járok a 65. résznél ! Eddig nagyon jó volt ! Érdekes fordulatok és árulások ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 És még lesz érdekesebb is. Egész lebilincseli az embert a képernyő elé. Szóval eléggé addiktív ha egyszer elkezdi nézni az ember. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Az biztos, hogy izgalomban és fordulatokban nem szerénykedik! Ismeri valaki a Bleach - Heat The Soul 4-5 játékot? Én - és Ichimaru-sama - PsP-n nyomtuk nekünk tetszett!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Mivel nincs PSP-m... Amúgy este asszem sort kerítek az első movie-ra, tegnap megnéztem 2 OVA-t, a második nagyon jó volt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Az a baj hogy egy nagy csomó játék ami ANIME alapján készült(vagy fordítva) nem jön ki PC-re csak konzolra . Én az OVA-kat még nem láttam de szerintem hamarosan bepótolom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 27, 2008 Author Share Posted Augusztus 27, 2008 Hmm, psp nélkül bizony nehéz, de úgy tudom, hogy van Bleach game amit Pc-re is kiadtak!!! Az OVA-kat még én se néztem, de állítólag annyira nem jók,mert hogy csak 1/2 órásak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Grimmjow01: e-e, a második sztem nagyon is jó, hiába fél órás Főleg az endingje aranyos ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Most értem el a 10-ik fölötti részekhez, végre már nem olyan unalmas. Fura is voot, hogy mennyire tetszik mindekinek, nekem meg az első részek láttán semmi kedvem nem lett hozzá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Azabaj hogy most levagyok maradva a Bleach-ben egy olyan 10 akárhány résszel :S. De szerintem várok még egy olyan 4-5 részt majd akkor megnézem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezar89 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Eetir így van ez nálam is, de amúgyse nagyon lehet egyesével nézni a részeket túl addictív ahhoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Nekem is volt olyan rész, amit többször megnéztem, mikor én elkezdtem akkor járt a 130. rész körül volt olyan, hogy naponta 20-25 részt is +néztem Most meg alig bírom azt az 1 hetet kivárni! Lehet, hogy akkor meg kéne néznem a második OVA-t Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Na, a film is nagyon jó volt és a vége elég szomorú volt, de várom a további részeket/filmeket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Na végre 185!!! Nem is olyan gyenge gyerek ez a Kira!!! Bár így még mindig csak egy szál oldódott meg...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 82. résznél tartok és lenne egy kérdeésem! Az a hollow maszk ami előjön akkor ha ichy xarba van az most ártani fog neki vagy megerősíti! és tudni fogja majd használni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadarka Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Spoiler Is-is de később megtanulja valamennyire használni és akkor jól fog jönni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Spoiler 2.0 Mikor az egyik "átalakulás" majdnem az életébe kerül felkeresi a vaizardokat - akik ugyanolyan cipőben járnak mint Ichigo - hogy segítsenek neki, végül Ichigo legyőzi Shirosaki-t (igen, ez Hollow Ichigo neve) és onnantól uralni tudja az erősebbik énjét is, nem csak 11 másodpercre, hanem ameddig akarja. Később nagyon jól fog jönni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Yagami: ne olvasd el a spoilereket, ha nem akarod a poént előre lelőni, nem értem, minek az ilyen kérdés nézd az animét és megtudod! Amúgy jó volt a 185. rész, jön megint az 1 hét várakozás... vagyis már csak 6 nap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Légy erős zsepi-sama ! Valahogy ki kell bírni ezt a kis időt! A 185 végén volt egy kisebb fajta utalás a további fejleményekre, azt is megnézted??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Most hogy mondod, igen (nem szoktam az endingeket megnézni) de ezek szerint akkor nemsoká folytatódik az eredeti szál ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hmm . Akkor mostmár ideje lenne nekem is bepótolni azt a pár részt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 30, 2008 Author Share Posted Augusztus 30, 2008 Nos, Eetir sikerült utólérni a szálakat...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Én ma az 52részt néztem meg magyarul elég jó volt a sok bankai meg a sok vér is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezar89 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Hát mégnem igazán. Most fejeztem be a Wolf's Rain de valószínű amint elkezdődik a suli leszedem(itthon nem lesz net egy pár napig ) amit még nem láttam és megnézem. Eetir voltam csak tesóm felhasználójáról . Nem jelenkeztem át xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 31, 2008 Author Share Posted Augusztus 31, 2008 Végülis időd van, mert az biztos, hogy nem egy rész alatt fogják befejezni ezt a szálat Zs0lt1!: Lesz még rengeteg bankai és vér is, na meg persze váratlan fordulatok is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Angol szinkron szerintetek jó a bleachben??mert lehet én ugy letölteném felirattal!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Japán szinkron+magyar felirat a legjobb. De ezt már írtuk párszor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 31, 2008 Author Share Posted Augusztus 31, 2008 Egyetértek, annyit azért mégis hozzáfűznék, hogy bármi jobb mint a magyar szinkron. Hogy milyen a felirat nem számít, csak a hang legyen rendes! Szerintem ebben majdnem mindenkivel egyetértek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts