Grimmjow J. Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Hát ajánlom is nekik, hogy most ne merjenek szünetet berakni!!! Végre eltalálták ezt a filler dolgot is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 5, 2009 Author Share Posted Augusztus 5, 2009 Hosszú hosszú idő után ismét bővült egy albummal a "kis képtárunk" Remélem elnyeri tetszésetek! Továbbá: A mai rész is mekkora volt mááááár Végre kiderült, hogy melyik a Senbonzakura. Nem éppen ilyenre számítottam mondjuk De persze, hogy sárgácska megint megy hősködni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Azon én is néztem, hogy Senbonzakura egy szamuráj. Valahogy egy női alak jobban illett volna neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Én is ezen akadtam ki a legjobban. Én mondjuk nem egy női alakot, hanem valami hót nyugodt, nagyképű öntelt alakot tudnék elképzelni senbonzakura-nak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Én is valami beképzelt majmot képzeltem senbonzakura-nak. Nem tudom mért, talán Byakuya jelleme miatt De mekkora volt már a daihacca a végén:D:D:D Jó régen volt már az is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Mi a címe annak a képtárnak? Honnan tudok kis méretű (kb. 50-60 megás) részeket leszedni? Nyelv mindegy, ha felirat van. Olvasni még nem felejtettem el Azért kell kis méretű, mert ritka gyenge a netem (le van korlátozva 15-20kb/s-el tudok letölteni) és nem akarom a fél életemet kihagyni napi pár rész miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 7, 2009 Author Share Posted Augusztus 7, 2009 Tess, itt a link---->>> www.picasaweb.google.com/grimmjow01 Ilyen kisméretű részekről nem igazán tudok én sajnos Próbálkozz meg valami olyan oldallal ahol megtudod nézni online is... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Eddig Videoplayerről szedtem, de lassan elfogynak onnan. Kb. 70-ig vannak fennt, szóval nem ártana új forrást találni A minőség nekem nem lenne fontos, a kis felbontású cuccok is megteszik. Azért, ha valaki tud egy biztos forrást ilyen kis méretű fájlokkal, az írjon! Köszi a linket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Tök unalmas volt a mai manga plusz ha ráadásul az öreget még ez a hülye tyúk győzi is le..... pffff LoL atomratyi Ja és azt tudjátok, hogy a jövő héten nem lesz manga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Sztem meg pont ma nem volt az, végre történt valami lényegesebb dolog is. Meg nem tudom mi bajod Soi Fonggal, kicsit beképzeltnek tünik, de annyi kell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Ja, egy kicsit féltékeny, hogy szeretett Joruichi sanját "elvette" Urahara, és most bosszút akar állni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 8, 2009 Author Share Posted Augusztus 8, 2009 Milyen finoman fogalmaztál Nes-Thor Úgyse fogja mondjuk bezárni Urahara-t szerintem. Nekem se a kedvenc szereplőm Soi Fong, azt meg kell hagyni, de hát ez van, nem mi írjuk sajnos... pedig ha így lenne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 Nem akarom, hogy Barragant is legyőzzék :( Tök nagy arc sztem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Augusztus 10, 2009 Share Posted Augusztus 10, 2009 Nekem mondjuk annyira nem szimpi, kicsit sokat képzel magáról. De nem örülnék neki ha meghalna, mert hát azért mégiscsak egy Espada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Augusztus 10, 2009 Share Posted Augusztus 10, 2009 Én az nem akarom hogy Starkot győzzék le. Sztem ő a legjobb arc:D De azért visszamehetnének Ichigoékhoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 10, 2009 Author Share Posted Augusztus 10, 2009 Jahh. Jófej a "srác" És durván néz ki a resurrecion alakja Talán ő húzza a legtovább. Bár most azért eléggé túlerőben vannak a shinigamik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Húzza is. Ő csak nem hal meg, hát ő a legerősebb espada! Ölje meg Soi Fong-ot :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 11, 2009 Author Share Posted Augusztus 11, 2009 Látom nem a kedvenced Soi Fong :lol: Úgy döntöttem, hogy felrakom ide is a Bleach gyűjteményemet, úgyhogy mostantól a Series topicban megtaláljátok az 1. résztől Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Srácok könyörgöm valahogy jelezzétek már, hogy spoilereztek, nem mindenki olvassa a mangát (pl. én...) és így is akaratlanul beleolvastam abba, amiket írtok :S :( Mellesleg hoztam a köv részek címeit... 233. "Zangetsu Becomes an Enemy" "Teki to natta Zangetsu" 234. "Renji Surprised?! The Two Zabimaru" "Renji kyougaku!? Futari no Zabimaru" 235. "Clash! Hisagi vs. Kazeshini" "Gekitotsu! Hisagi vs Kazeshini" 236. "Release! The New Getsuga Tensh?" "Hanate! Arata naru Getsuga Tensh?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 A köv. rész címén nem lepődöm meg, az előzetesből ki lehetett találni... Na de a 236!!!!!!!!!! Arra már nagyon kíváncsi vagyok, kíváncsi vagyok mi lesz az :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Nelke ha olvastad a mangát akkor olvasd el: Ha olvastad a mangát tudhatod hogy van 0. Espada is, szoval nem bizots hogy Stark a legerősebb:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Jajj tényleg, el is felejtettem, hogy Yammi a 0. espada. De nekem akkor is Stark a legerősebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 Most jut eszembe, hogy tök felesleges most ez a sok filler, mivel az Ichigos részek még nem szerepeltek egyáltalán, pedig már itt lett volna az ideje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Az utolsó rész a 232-rész most normális volt és érdemes megnézni. Eddig nem voltak normális részek, de ez már jónak látszik főleg az előzetes amibe Ichigo saját zanpaktou-ja ellen harcol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Igen, már én is kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz 2ejük harcából De most egyenlőre csak azzal tudok foglalkozni, hogy holnap nincsen manga :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 16, 2009 Author Share Posted Augusztus 16, 2009 Sajnálatos eseménye a manga kimaradása, dehát ez van Engem a 234. és 236. rész érdekel leginkább Amúgy most lehet, hogy tiszta hülyeség amit mondok, de Yamamoto tájcsó botja tök ugyan olyan, mint a Dragon Ball-ba Zseniális Teknősé :lol: Nyugtassatok meg, hogy annyira nem vagyok hülye, légyszi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Bár magánvélemény, és nem örülök neki, hogy pont a legizgalmasabb résznél hagyták félbe, de szerintem ezek eddig a legszínvonalasabb filler részek, akár még külön sorozatnak is elmenne Valahogy az eddigi fillereknél ( kivéve talán az Amagai taichosak) mindíg meguntam az egészet mert vackok voltak de itt mégis izgalmas a történet és mintha a rajzolás is sokkal jobb lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Egyetértek de úgy tudom, hogy már csak 5 rész lesz belőle... Én az Amagai-os fillert sem szerettem Amúgy igen, a legutóbbi résznél én is felfedeztem, hogy valami nem stimmel a rajzolással. olyan....sokkal színesebb vagy nem tudom... Jahh, amúgy nem vagy hülye Grimmjow01 némi kis hasonlóság valóban van 2ejük botja között Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Sikerült végignéznem a sorozatot. Eddig ezek tűnnek a legjobb fillereknek, Zangetsu és Ichigo harca komoly lesz Minden tekintetben eddig ezek a legjobbak. Csak tartson ki ez a lendület Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 19, 2009 Author Share Posted Augusztus 19, 2009 Woahh! Láttátok már a 233. részt? :blink: mennyire brutális kíváncsi vagyok hogyan fog folytatódni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts