Wrong7 Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 halika megnéztem 2nap alatt 80. epizódtol 228ig az animét xD vki nemtudja h hány rész lesz a filler? geciunalmas h pont legizgibb részeknél vág be a filler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 ÁÁÁÁ. Megnéztem a mangát, és a szokásos módon ott ért véget ahol nem kellett volna:( Hetente kétszer kéne manga nem egyszer. ÁÁÁÁÁ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 17, 2009 Author Share Posted Július 17, 2009 megnéztem 2nap alatt 80. epizódtol 228ig az animét xD vki nemtudja h hány rész lesz a filler? geciunalmas h pont legizgibb részeknél vág be a filler... Ügyes vagy! Úgy olvastam máshol, hogy 12 filler rész lesz (amiből ugye 2 már lement). Tehát még 10 hosszú hétig "élvezhetjük". <_< Nekem sem mutatott túl sok izgalmat a legutóbbi rész. De Ukitake-n jót röhögtem. Tams: arról tudtál, hogy már tegnap kijött a manga? :blink: Ez engem teljesen váratlanul ért tegnap, de persze örültem neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Hát nem tom. Nekem nem hozott semmi hű de nagyot a legutóbbi manga Egyedül az utolsó oldal ami jó volt... remélem az e heti jobb lesz. Amúgy sztem aranyos volt a tengerpartos rész Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Szerintem azért nem volt rossz a manga. Az tetszett a legjobban, hogy a taichok mekkorát néztek az erejükön:D De a kövibe talán vmi izgalmas harc is lesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 22, 2009 Author Share Posted Július 22, 2009 2 nap és minden kiderül Addig is egyelőre maradjunk a mai résznél. Nem tudom Ti hogy vagytok, de nekem kellemesen esnek így nyáron az ilyen lightos, poénos filler részek... Persze azért jobban örülnék neki ha haladnánk tovább, de egy idő után azért az is monoton lenne. Azonban!!!! A következő résztől.... "A zanpakutou-k eddig nem ismert történetei" részek következnek egyenesen Kubo tollából Kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Remélem azok izgalmasabbak lesznek, ha már fillereket kapunk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Minden bizonnyal, én már nagyon várom Amúgy most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, meg ne röhögjetek ki, de csak nekem tűnt fel, hogy nincs semmi értelme az opening szövegének? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Nem röhögünk, miért röhögnénk? Megnéztem és valóban így olvasásra nincs sok értelme, de elvonatkoztatva lehet némi értelmet találni benne. Gondolom tükörfordítással lett csinálva és azért ilyen furcsa néhol. De lehet hogy tényleg ez a szöveg nem tudom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 A következő 3 rész címe: 231 - Byakuya, Eltűnés a Cseresznyevirágokkal. 232 - Sode no Shirayuki vs. Rukia 233 - Zangetsu, mint ellenség. Jónak ígérkezik. Bocsi Grimm, hogy megelőztelek:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 30, 2009 Author Share Posted Július 30, 2009 Segáz :lol: Végülis ez egy fórum vagy mi a szösz Ezek szerint akkor láttad már a 230at is...!?!?!?! Nagggyon nagy szerintem. Elég durvának ígérkezik, remélem elhúzzák egy jó darabig... :D :D Vajon az a hosszú körmű lehet Senbonzakura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Sziasztok! Bocsi, ha ilyet nem kéne itt kérni, vagy volt, de akkor elsiklottam felette :S , de érdeklődnék, hogy nem tudtok-e olyan oldalt ahol szinkronosan le lehet tölteni? eddig 51 részt láttam amugy szal a továbbiak kellenének Előre is köszönöm. P3dr0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Segáááz, segítünk ha tudunk. Most hirtelen ezt találtam, itt a 60. részig van fent most. De ha jól emlékszem, akkor most csak a 84ig lesz szinkronizálva. http://www.endlessanime.hu/Videok/bleach+magyar+szinkron/oldal:4 Hát halli szerintem is nagyon brutál lett ez a filler. Ebből hogy fognak kikeveredni... Majd persze jön megint Ichigo és valamit alkot ahogy az egyik címből is látszik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de ez egy izgalmas fillernek ígérkezik Nekem még az új ending is tetszik, bár valahonnan nagyon ismerős... :blink: Nektek nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Sztem Senbonzakura az aki utoljára lépett be a barlangba. Én iazán Ichigo, meg Renji harcára vagyok kíváncsi:D Renjiről eltudom képzelni, hogy poénnak fogja majd fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Segáááz, segítünk ha tudunk. Most hirtelen ezt találtam, itt a 60. részig van fent most. De ha jól emlékszem, akkor most csak a 84ig lesz szinkronizálva. http://www.endlessanime.hu/Videok/bleach+magyar+szinkron/oldal:4 Hát halli szerintem is nagyon brutál lett ez a filler. Ebből hogy fognak kikeveredni... Majd persze jön megint Ichigo és valamit alkot ahogy az egyik címből is látszik köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Srácok, ez tényleg tök jó fillernek ígérkezik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 3, 2009 Author Share Posted Augusztus 3, 2009 Hát érdekes lesz, hogy ebből a helyzetből hogyan fognak kikeveredni... Azért gondoltam csak amúgy, hogy a hosszú körmű lenne Senbonzakura,mert mikor harcolt Byakuya Renji ellen, akkor őt mutatták, ahogy kérdezi Byakuya-tól, hogy "hallasz engem?" De majd kiderül...remélem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Elkezdtem nézni. Most tartok a 6. résznél és nagyon tetszik Remélem, pár héten belül sikerül útól érnem a sorozatot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Lehet én is nézem tovább a fillereket, mert az eddigiekből csak az elsőt bírtam végig, és úgy döntöttem, hogy nem fogom nézni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 3, 2009 Author Share Posted Augusztus 3, 2009 Elkezdtem nézni. Most tartok a 6. résznél és nagyon tetszik Remélem, pár héten belül sikerül útól érnem a sorozatot. Az eredeti szálat biztosan hamar utoléred, ha kihagyod a fillereket Ami most van filler, talán az első értelmes és izgalmas mióta megy a Bleach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Melyik részek fillerek? Bocsi, tudom, hogy már kérdezhették, de ennyi oldal között szerintem nehéz megtalálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Hát amik nekem eszembe jutnak azok a Bountos részek, meg egy pár nemjuteszembeaneve-s (a Földön ilyen szelleműző) rész . A többit meg észreveszed, hogy fillerek, mert teljesen más történet kezdődik a fő száll közepén Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080128205608AANh69E Na itt megtaláltam. Tehát először a 20. részig nézzem, utána a 42-ig hagyjam ki, aztán jön a 65. résztől a Bountos filler. Gondolom sokat nem tartalmazhatnak, ha a mangaban nincsenek benne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 3, 2009 Author Share Posted Augusztus 3, 2009 Sok mondanivalójuk valóban nincs De a bountosba belenézhetsz, az még eléggé tűrhető Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Most volt két rész az Animaxen, nem éppen a legjobb részek. Még sajnos nem értem el addig, hogy a többiek is kapnak erőt, de nem volt meglepetés Ilyen teljes moviek vannak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 De a Don Kan'onji-s részek az elején szerepelnek a mangában is. Én úgy emlékszem a Bountokig nincsenek filler részek. Itt lejjebb görgetsz és ott van minden ami megjelent: http://animeaddicts.hu/search.php?where=11011100000001&search=bleach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Hali mindenkinek! Jól láttam, hogy majd egy hónap múlva folytatódik mind a manga, mind az anime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Hoggggy micsodaaaaaaaaaaaaa? Ezt hol láttad? :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 US-en. De utánanéztem AnimeDB-n, és megnyugodtam. Ugyanis ma adják le az aktuális anime részt, és akár holnap kézbe vehetjük, hála a rilízereknek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts