Grimmjow J. Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Magyarul kezdted el nézni, vagy feliratosan? Mert szinkronnal 58ig van, most kezdtèk el adni megint. De ne hagyd magad, szerezd meg valahonnan mert nagyon jò anime Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Helló srácok Hoztam nektek 1-2 szerintem igen jól siekrült cosplayes képet, azért lehet ám a szereplőkhöz hasonlító embereket találni de ebben a videóban is van pár ütősebb kép, pl. 0:25-nél http://www.youtube.com/watch?v=QblcIaf2otU Meg a rock musical szereplőit itt meg tudjátok nézni http://thecompendium.org/images/Scans/Rock%20Musical%20Bleach%20-%20Saien%20DVD%20Special%20Photo%20Book/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Április 22, 2009 Share Posted Április 22, 2009 Helló srácok Hoztam nektek 1-2 szerintem igen jól siekrült cosplayes képet, (...) Oh, arigatou Zsepi-san Tetszetösek, a linkeltek közül nálam Halibel viszi a pálmát, a videón megnéztem 0.25nél Shinji-t... wáá, jobb ha mindenki a saját szemével látja A videón Byakuya olyan mintha MichaelJackson hasonmásversenyröl esett volna be. Aki viszont jól el volt találva az Urluquiora 1.19nél Hát hallod én is néztem egy nagyot. 0. espada :blink: öhm, szerény véleményem szerint az ilyenek minösülnek spoiler-nek, esetleg az erre való spec. funkciót is tudod használni hogy eltakard? <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 22, 2009 Share Posted Április 22, 2009 Grimmjov : Magyarul kezdtem,mert feliratosnál nem tudok 2 helyre figyelni. Komoly emberkék vannak a cosplayes vidiben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Április 23, 2009 Author Share Posted Április 23, 2009 Aha, cosplayek nagyon keményen néznek ki. Asszem megvan az újabb kedvencem...>>>> Barragan ember azért van egy modora valljuk be Többiek, vélemény? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Na azèrt végre csak elkezdtek harcolni hát nem tom nekem barragan kicsit nagyképü. Lehet hogy ö a rangidös, de nem a legerösebb... Stark meg csak ugy beletörődik:D nyugis gyerek az biztos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Júúúúújjj, Halibel nagyon kemény az animebe!!! remélem ő nem fog kikapni Akarom mondani a mangaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Szerintetek (az animében) szépen megvárják amig a 4 pillérért lezajlanak a harcok, vagy a "nagyok" is belekezdenek közben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Szerintetek (az animében) szépen megvárják amig a 4 pillérért lezajlanak a harcok, vagy a "nagyok" is belekezdenek közben? Hát ha azt nézzük, hogy az igazán kemény harcokat majd a nagyok fogják produkálni, akkor szerintem szépen befejezik a hadnagyok a harcot, hogy ezzel is húzzák az időt a komoly harcokig. De azért kicsit meglepődtem Soi Fong azon mondatán, hogy: most a pecsétek nélkül jöttünk ide... vagyis akkor már "csak" a bankai-uk van és ennyi, sokkal nagyobb erőre nem számíthatunk Halibel nagggggyon durván néz ki, én is remélem Nelkevel együtt, hogy nem fog kikapni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Április 29, 2009 Share Posted Április 29, 2009 Hát első gondolkodásra én is azt mondanám, mint Grimmjow J. de! Ne felejtsük el, hogy a Bleach alkotóiról beszélünk, akik igencsak szeretnek meglepetéseket alkotni, úgyhogy kitudja... majd meglátjuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Április 30, 2009 Author Share Posted Április 30, 2009 Én már inkább nem tippelek semmire akkor nem csalódok akkorát De ez a tegnapi rész... pfff a "két szépség" harca. De a vége azért nem volt rossz, ezt a technikát még nem is láttuk Ayasegawatol és nem is rossz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Csak én voltam ilyen "ügyes" vagy télleg nem volt manga pénteken? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 5, 2009 Author Share Posted Május 5, 2009 Gin holnap mèg biztosan nem lendülnek bele a nagyok, mivel a rèsz cìme: Kira mindenre elszànt küzdelme! Ezek utàn nem nehèz kitalàlni hogy kiröl fog szolni a holnapi rèsz Amugy semmi gond Nelke nem te voltàl a bèna, tènyleg nem volt manga pènteken... Kìnos, de ez van :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Azt azèrt lehet tudni, hogy mièrt nem volt manga? Mert manapsàg az animet annyira nem nèzem inkàbb olvasok mangat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 8, 2009 Author Share Posted Május 8, 2009 Ki olvasta mai mangát? Azzal kis konzultációt tartanék... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Én olvastam. Halibelen néztem egy nagyot. De egy újabb roppant fontos és érdekes dolog is volt benne... nem akarom lelőni a poént, sztem aki olvasta tudja mire gondolok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 10, 2009 Author Share Posted Május 10, 2009 Na ja, azért a harmadiktól többet vártam... Azt hiszem pontosan tudom mire gondolsz. Az öreg Barragan árul el egy nagy titkot az espadakrol és saját erejéről is igaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Ezen a felsoroláson én is nagyot néztem. De azért meg lehet nézni Grimmjow mit testesít meg... : Pusztítás. Ennnnnyíííí, kész. Csak látnák már megint élve :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Wíííí de jó harc volt ma!!! Láttátok már? Nekem mondjuk szimpi volt a fraccion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Hisagi kemény gyerek A fraccionnak meg túl nagy volt az arca, hisz Hisagi barátunk a resurrectión alakját már a shikai-al elintézte Mondjuk én visítva felröhögtem h gyáááá egy rááák xD Viccesek ezek a resurrectión alakok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 15, 2009 Author Share Posted Május 15, 2009 Hát ja, kicsit néztem mikor bejelentette, hogy ő most egy kapitány szintjén van Egyetértek, eléggé érdekesre sikeredtek a resurrectionok. Az előzetest megnéztétek? Róka-kapitány valóban elkezd harcolni...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 asszem a most következő fraccion a legerősebb ahogy elnéztem Ikkaku állapotát Igazán tarthatna az anime a manganal, nagyon kíváncsi vagyok hogy csinálják meg Haliel és Barragan támadásait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Nem biztos ááám. Lehet, hogy csak figyelmetlen volt Ikkaku aztán egy elég erőset betalált az a langaléta. De a következő részben Komamura is harcolni fog már végre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Nekem mondjuk nem tetszett a mostani pár rész elég unalmasak voltak. De azért szépen megleckéztették az ellenfeleket. Tud valaki valamit a moziról a 3.-ik részéről? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 23, 2009 Author Share Posted Május 23, 2009 Van egy rossz hírem Nelke! Nagyon úgy néz ki, hogy Halibelt is haza fogják vágni Olvasd el tegnapi mangat!!! 3. mozi még mindig szeptemberre van kitűzve japánba! hogy nálunk mikor lesz az egyelőre rejtély Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Jó hát erre számítani lehetett. Akármennyire is erős, meg jól néz ki ő a gonosz és neki kell veszteni sajnos De remélem azért nem megalázóan fog veszíteni. Barragan papa viszont jól odacsaphatna már Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Május 28, 2009 Author Share Posted Május 28, 2009 Na, hát a mai részben mindenki szépen elkezdte a kis harcát Stark azért megint alakított:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Ja, végre egy izgalmasabb rèsz volt! De sztem nemsokára fillert fognak berakni. Nekem tök szimpi Barragannak az a fraccionja amelyik Soi Fong ellen küzd! Amugy szerintetek lesz Ichimaru-Matsumoto harc? Màr ha mèg addig èlni fog Rangiku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Jajjjj szegény Halibel nem túl jól áll a helyzete.. De innen fog győzni Érdekes kérdés Robipapa! az "elv" miatt azt mondanám igen, de 2-1 a nemnek mégis, mert 1: nem biztos h odáig eljut 2: nagyon nagyon kettejük között az erőkülönbség Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 (...) Nekem tök szimpi Barragannak az a fraccionja amelyik Soi Fong ellen küzd! Amugy szerintetek lesz Ichimaru-Matsumoto harc? (...) Van rá egy csokis müzlim hogy max beszélnek, de harcolni nem fognak. Nem néztem utána, mindössze logika. Hm, vissza kéne zökkennem a mangába, mert az utóbbi idöben csak arra volt idöm hogy droid módjára letöltögettem az animéket. a mitugrásznak látszó fraccion nekem is tetszik, úgy tünik SoiFong is alábecsülte az erejét. Valamint tetszik Halibel könnyitett kardja is (hisz nem tömör). idöközben szerintetek ki-mit csinál Hueco Mundo-ban? - ichigo oké h le van kötve drága 4esünkkel, hát hajrá. Nekem Ulruquiora tetszik jobban, de 'pszt' - Mayuri lehet (kém)csövezik Szayel-nél - Kenpachi biztos hogy üldögél és unatkozik - a gyógyitók gondolom maszírozzák Byakuya-t - renji és rukia ... foooggalmam sincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts