Robipapa Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Grimmjow01, Nelke, ti szoktatok olvasni mangát, mi a véleményetek 349-ről???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 16, 2009 Author Share Posted Március 16, 2009 Naggyon komoly volt sztem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most Ichigo-ból... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Hàt arra èn is kívàncsi vagyok... De ez a 211 rèsz!!! naggyon nagy, Tousen hogy nèz màr ki:D:D egyböl hogy kifektetett mindenkit Aizen.. az azèrt durva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Szerintem naon jò rèsz volt. A vège főleg, mikor megjelent Urahara!!! Azt olvastam innentől felgyorsulnak az esemènyek... Vajon miket tudunk mèg meg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 20, 2009 Author Share Posted Március 20, 2009 Aizen egy zseni Azért milyen szépen türelmesen elmagyarázza Shinjinek, hogy végig csak kihasználta tulképp :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Na a mangával kezdem utolérni az animet Tousen kinézete tényleg elég érdekes . Remélem tényleg gyorsabban fognak a dolgok történni, mert nagyon nem szeretem ezt az időhúzást. Mangával kapcsolatos kérdés: 36-ik fejezet azzal kezdődik, hogy Kyouraku kapitány és Aizen hasonmása éjszaka kint van, szóval azzal amivel az utolsó anime rész. Az előtte lévő fejezetek merre vannak, mert sorba szedem őket. Hiába kerestem sehol sem találtam. Ha valaki tud plz dobjon egy linket Szerk.: Rájöttem, hogy a történet itt visszfele halad Szerk. 2: Végigolvastam, nagyon durva a vége .... de mire elér ide az anime pfhuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Húú hát nem volt semmi ez a legutolsó manga... De azért Inou és Ishida megint komolyat alkot. És milyen aranyos a kicsi Gin... :rolleyes: Na de hoztam egy újabb vaizardot: Lisa Yadōmaru Lisa Yadōmaru a 8. osztag hadnagya volt Shunsui Kyōraku alatt. Szemüveget visel és hosszú, sötét haja van és okos feje. Holdszerű (Sailor Moon szerű) ruhát visel szemben a nyugati női egyenruhákkal Karakura városában a Gimiben. Nagyon kiegyensúlyozott, shinigami egyenruhát visel rövid hakama (harmónikaszerű) szoknyával. Könnyen kihozható a sodrából és emellett erotikus mangákat olvas (ezek legtöbbszor Josei mangák). Nagyon kíváncsi, mindíg kémkedett és kihallgatta a kapitányok beszélgetését Soul Society-ban. Egy hadnagy volt a 13 őrosztagban, együtt olvasott Nanao Ise-vel (ezekszerint Nanao is erotikus mangákat olvas ^^), később váltották a hadnagyi szerepet havonta. A zanpakuto-ja nagy hosszú és nōdachi-nak készült. Mindíg kétkezesen, pontosan használja a zanpakuto-ját. A jobb és bal kezét állandóan váltja harc közben mikor Ichigo ellen harcol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Pogàny hànyas fejezetnèl tartassz? Amùgy vannak olyan csavarok mangàba, h nèha èn se tudtam, hogy egyàltalàn Bleachet olvasok-e... na de ez az ùj szàl pffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Most már végigolvastam, szóval 250 Jöhetne már a következő Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 23, 2009 Author Share Posted Március 23, 2009 Na igen, ez a heti 1 fejezet bőségesen kevés Amúgy úgy hallottam, hogy a Turn Back The Pendulum részek után sem térünk vissza az eredeti szálhoz, hanem lesz egy filler jellemző... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Én arra leszek kíváncsi így mangával kapcsolatban, hogy meddig húzzák a harcot és ki lesz a "meglepi-felmentő". Én Kenpachi-ra gondolok vagy mindegyik cpt. aki ott van HM-ba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 24, 2009 Author Share Posted Március 24, 2009 Kedd este. Mi mást is jelenthetne, mint egy friss, ropogós előzetest... A holnapi epizód a "Hirako Megmentése! Aizen vs Urahara!" nevet viseli. A cím alapján érdekes résznek ígérkezik, nem is fogunk benne csalódni! Megtudjuk többé-kevésbé azt is, hogy sikerül megmenteni a kapitányokat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Elolvastam az új mangát. Atom nagy:) Várom már filmben is:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Hát én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy milyen lesz az anime-ben de odáig még nagyon sok rész el fog telni De embeeerrr! Ez a tegnapi rész, huhúúúú, főleg a vége, Hirako utolsó mondatai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 26, 2009 Author Share Posted Március 26, 2009 A vége se semmi, de engem az lepett meg, hogy Aizen már akkor milyen erős volt Felkerült az új album!!!! http://picasaweb.google.hu/grimmjow01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Jéééééézus! Tams, többiek, olvastátok mai mangát? Ilyen nincs...honnan szedte már megint???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 27, 2009 Author Share Posted Március 27, 2009 Na most majdnem kicsúsztam a következő "keresztelővel" De azért bepótoljuk. Ez az oldal így utólag el lett keresztelve Szayel Aporro Grantz névre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Hàt ez màr atomgàz. Oké, hogy Ichigo erösebb lett, de azèrt nem kellett volna ilyen könnyen gyöznie. Ulquiorra azèrt milyen ararnyos... "ölj meg màr ùgyis legyöztèl" szegèèèny, pedig elèggè szerettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 csáó srácok vége már a filler részeknek??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 30, 2009 Author Share Posted Március 30, 2009 Hyhy! Ha erre az időutazósra gondolsz (turn back the pendulum) akkor még nincs. De szerintem lassan már vége lesz... De utána befognak rakni még egy fillert, szal még jó sokáig nem térünk vissza HM-ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Nekem ez az időutazós filler tökre bejön Amúgy Grimmjow01: milyen lesz a köv. filler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 A pendulumos most lett vége nem? Most egy másik filler rész esetleg egy rendes sorozat veszi kezdetét. Legalábbis az előzetesből ezt vettem le. szerk.: két filler rész lesz elvileg. Azután akció http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4240&page=25 itt meglehet őket nézni(a címüket!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 30, 2009 Author Share Posted Március 30, 2009 Én úgy olvastam, hogy a szerdai rész még a pendulumhoz fog tartozni... De majd csak kiderül, 2 nap Valaki szokott FanArt-okat rajzolni??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 hát megnéztem ez az időutazós filler nekem is tetszik sok minden derült ki ...de ahogy néztem a 212.részel lett vége a 213 már megint valami más lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Csatlakozok mindenkihez. Nagyon jó ötlet volt ez az alkotóktól hogy benyomták... kis 5ös de nem akarooook még fillert, hueco mundot akarok!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 A mi szavazatunk,szavunk semmit nem számit ezeknek szal biztos lessz még valami hisz senki nem akarja hogy gyorsan kimuljon eme jó anime sorozat,a legjobbat mindig a legvégére tartogatják élvezzétek amig tudjátok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Március 31, 2009 Author Share Posted Március 31, 2009 Igazatok volt, a holnapi rész már valóban nem a TBTP-hoz tartozik. Na de akkor mihez...??? Semmihez. 2 nem ide kapcsolódó rész következik, majd visszatérünk oda, ahol anno abbahagytuk, azaz ahol Aizen és csapata Yama-jii és csapatával áll szemben. A mostani résznek nem sok köze lesz az előzőekhez, ám mulatságosabb. Az epizód a "A Lelkek Temetőjének Nyomozója, Karakuraizer Megszületik!" címet viseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Hát ez a mai rész elég silány volt. Bár a második része érdekesebbnek tünik, de attól sem várok sokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Jèzusom embeeer! Ha màr ennyire nem tudtak kitalàlni semmit, akkor elhuzhattàk vna mèg a turn back the pendulumot, vagy visszatèrhettek volna aizenhez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Vagy esetleg berakhattak volna 2 hét szünetet, mint hogy ilyet kiadjanak. Legjobb megoldás az lett volna, hogy mielőtt Hueco Mondoba mennek, valami Bounto szerű filler részek következtek volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts