Pogany No1 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Nem volt rossz rész, bár történhetet volna valami más is. Remélem nem fogják nagon elhúzni az esményeket. Itt az emulátor (Gamecube, Wii emu): http://data.hu/get/1090441/DolphinWx.rar.html Azt viszont nemtudom, hogy a Bleach játékok mennek-e mert még én sem próbáltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Köszi szépen Pogany No 1! Leszedtem, kipróbálni még nem tudtam mert nem jöttek még le a game-k. Majd kiderül, hogy jó-e. Jahh, Barragan szerepelhetne már. Következő részben lesz Aizen végre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Január 17, 2009 Author Share Posted Január 17, 2009 Olvastam 431. mangát :rolleyes: Ichigo vs Ulquiorra harc folyik éppen. Van benne egy nagyon jó mondat Ichigo részéről: "Most már látom a mozdulataidat. Vagy én lettem jobban hollow, vagy te lettél jobban emberibb..." mondja ezt ulquiorra-nak. Hát jézusom ez veszélyesen nem normális :lol: Amúgy meg ahogy gyűjtögettem képeket megakadt a szemem a 4. osztag kapitányán (a gyógyítós) akinél éppen kard van. Vajon van valami ereje is a csajnak, vagy csak díszből hordja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Szerintem ha halál isten akkor biztos van valami ereje kardjának. Ha nem lene akkor nagyon szegényke az biztos Amúgy szerintetek lesz Aizen vs Ichigo harc is vagy más intézi el a srécot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Valami ereje szerintem is biztos, hogy van... Max, nem valami lenyűgöző Hát mangába egyenlőre az öreg Yamato-taicho Aizen-t; Gin-t és Tousen-t valami fehér s*****a elzárta, ahonnan nem tudnak kijönni, és Ichigot most éppen eléggé lefoglalja Ulquiorra. De azért meglesnék egy Aizen vs Ichio fight-ot.... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hàttt szerintem nincs semmi komolyabb ereje a kapitànynak... Ichigo mennyire gàz màr tèlleg azzal a mondattal, hogy Ulquiorra lett "emberibb"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Na igen de legalább valamit mondot nem halgatot. A 3-ik részről hallotatok valamit? Amúgy szerintem a gyógyító kapitánynak lehet hogy olyan ereje van ami feltámasza a holtakat. Ez csak tipp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 (...) szerintem a gyógyító kapitánynak lehet hogy olyan ereje van ami feltámasza a holtakat.(...) Hm, elképzelhetö. Elvégre "ShiKai release" egy hatalmas repülö ördögrája aminek a gyomrában mindenféle sérülést tud gyógyítani. (mellesleg meg repül mint a varázs-szőnyeg). banKai-a pedig eddig ismeretlen, szóval lehet hogy "valami feltámasztósdi..". -=ENG.forráshoz.klikk=- ....de ugyanakkor az orvosok a legnagyobb ellenfelekké is tudnak válni, hisz ők tudják legjobban mi-hogy müködik. Nézzétek csak meg Mayuri-t vagy Szayel-t (illetve még pár karaktert tudnék mondani más animé-kból). Azt se tartom elképzelhetetlennek hogy "támadó varázslata" is van, bár nagyon életmentö párti (lsd: nemcsak Chad-ot de a box-pajtit is megmentik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Na igen elég vöröskeresztes csajszi. Amúgy ha nem lenne támadása is akkor nem lehetne kapitány. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Jah, ha nem lenne semmi különleges ereje akkor nem tudom, hogy lett kapitány. Az biztos, hogy egy dologban hasonlít Ichigo-ra: ugyanolyan megmentési kényszere van neki is. Gondolok itt most arra,hogy még a Chad ellenfelét - a sárga hajút - is meggyógyítja... Végül is ő tudja mit csinál... De várom a holnapi részt kíváncsi vagyok már nagyonnnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 arra én is kiváncsi van ahogy lehet levadászom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Január 20, 2009 Author Share Posted Január 20, 2009 Mi mást is jelenthetne a kedd este, mint a Bleach előzetest!!!!! Tessék hát: Talán már a cím is sokat sejtető, mégpedig a "Karakura Város Megerősítése! Aizen vs Shinigamik" nevű címet kapta. Aizen, valamint yon, azaz 4 Espada tűnik fel Karakura Városában, ahol már a taichok is ott vannak. Eközben Ulquiorra is visszatér, de ám, ahogy már megszokhattuk a Bleach-es fiúktól, itt vége is a résznek, és ezután állítólag a mangából megismert, valamint az endingben lévő Turn Back The Pendulum-os részek következenek. <<< Hmmm szomorú, szomorú. De legalább valami mozgolódás történik, aki pedig olvassa a mangát nagyon is tudja micsoda rész jön... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Na de azért megint így befejezni egy részt... "Gyere csak Kurosaki Ichigo!" És ha jól értelmeztem akkor jövő 7től megint ilyen szar fillerek jönnek..... Ilyen nincs. Azért tetszik Aizen optimizmusa: "Ez könnyű lesz..." Hát majd meglátjuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Na igen de legalább lez tovább is okunk nézni a sorozatot. Amúgy a mai rész elég rossz volt nem volt benne semi jó. Csak a sexy képzés volt a legjobb a kis filmként Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Csak a sexy képzés volt a legjobb a kis filmként Egyetértek, Matsumoto milyen komoly képeket vág már... :lol: De sztem az is jó volt, amit Stark nyomott: "Bocsánat, de kölcsön kell kérnem!" Az újbóli Ulquiorra x Ichigo harcra kíváncsi vagyok! De most akkor mivan Grimmjowal? :unsure: :unsure: Amikor Ichigo küzdött Nnoitraval akkor még élt... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Lehet, hogy őt is feltámasztották mint a többieket. Amúgy én is kíváncsi vagyok a harcukra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Január 21, 2009 Author Share Posted Január 21, 2009 Lehet, hogy őt is feltámasztották mint a többieket. Amúgy én is kíváncsi vagyok a harcukra. "Feltámasztották" alatt azt érted, hogy majd megy Négyeske kapitány és meggyógyítja? Mert ha igen akkor abban én is nagyon reménykedek... No igen, ez az Ulquiorra vs. Ichigo harc úgy látom elég sok embert érdekel én is kíváncsi vagyok rá... Továbbá: töménytelen mennyiségű Bleach képforrásra bukkantam, úgyhogy nemsokára ismét bővülni fog a webalbumunk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Akkor vàrjuk az albumot.. Sajnos amugy azt kell mondjam, hogy Grimmjowrol mèg a mangaban sincs semmi. De valòban èrdekes, hogy rèszekkel ezelött mèg èlt azòta meg semmi hìr ròla. De most akkor mik lesznek ezek a return to the pendellum rèszek??? Vki tudja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Szerintetek most, hogy Aizen mozgásba lendült, lesz Yamato vs Aizen harc? Eléggé kivivagyok Aizen erejére, hogy mennyire erős. Robipapa, én is kérdezgettem már ezt, és a legtöbb oldalon annyit kaptam válaszul, hogy olvassak mangát - igen kedves úgyhogy nekem jelen pill még semmi elképzelésem, de ha benne van a mangában is akkor nem filler annyi azért biztos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Grimmjow01 azt, hogy ki támasztja fel azt nem tudom de reélem megint harcolni fogg Ichigoval. AMúgy már reméljük folytatják a harcokat mert már kezd izgalmas lenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Január 23, 2009 Author Share Posted Január 23, 2009 De most akkor mik lesznek ezek a return to the pendellum r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Engem is izgat mi lesz kettőjük harcából. Reméljük ki fog rűderülni, hogy ki fog nyerni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Hát.. a mangában most folytatódik pont kettejük harca... Semmi érdemleges, Ichigo támad, Ulquiorra védi,és a végén......... Megjelenik Yammi is :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Az jó akkor legalább nem fognak elaludni az unalomtól. És a filmről tudsz már valamit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 No igen,arra azért kíváncsi vagyok, hogy most ebből mit akarnak kihozni... Egyszerre 2 espadaval úgyse tud küzdeni. Talán jön Ken-chan megint Filmről annyit olvastam, hogy 2009. szeptember.... semmi új Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Na az nem jó. Remélem előbb kihozák a hazai piacra. Amúgy angolul nem lehet már valahonan meg kaparítani? Arra kiváncsi leszek én is majd valaki beszál hozá segítségként az biztos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Január 25, 2009 Author Share Posted Január 25, 2009 Japánban is csak most szeptemberbe kezdik el adni, és olvastam olyat, hogy amíg ott meg nem jelenik dvd-n, addig sehol nem lesz... (na persze:D) Engem inkább az érdekelne, hogy mi van Grimmjow-al meg Nellel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Szerintem is Ken-chan fog neki segíteni... Grimmjow01, tudom, hogy sovány vigasz, de az már legalább biztos, hogy Nel él.. ellenben Grimmjowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Nem olyan biztos nem kell feladni a reményt. Hátha feltámad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Na ja, a remény hal meg utoljára:D Én meg kezdtem örülni, hogy végre szerepelek, erre kiderült, hogy igen gyorsan el leszek intézve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts