hawkee87 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan tudok Bleach részeket leszedni? Torrent oldalakon kívül, mert az sajna tiltva van a koliban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Hát most így hirtelen két oldalt tudok ajánlani: www.bleachhun.hu >>>> magyar felirattal és égetettel is!!! vagy www.ctanime.info]>>>felirattal Remélem tudtam segíteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Nahh, a nagy infós jól elrontottam, szal: :lol: www.ctanime.ifno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ajánlom a hsz-szerkesztés gombot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Na, megnéztem 197-et, hát még mindig semmi újdonság: - Zommari szánalmasan gyenge, Byakuya már ebben a részben legyőzi - Más nem igazán van benne, kicsit mutatják Kenpachit meg a gyógyítóékat de ennyi Remélem a következő részben Kenpachi is befejezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Semmi komoly. Zommaritól azért valamivel többet vártam, de még nem biztos, hogy vége a harcnak hiszen az uccsó kép egy robbanás... ichimaru-samaval beszélgettünk arról, hogy mekkora lesz mikor Kenpachi és Nnoitra is leveszik a szemfedőt. Na akkor elszabadul a pokol.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Sziasztok! Mondhatni "ős-bleach fan" vagyok, az első résztől nézem még valami japán adón kezdtem el... Régi kedvenceim Matsumoto és Juushirou. De most már Neliel... Légyszi valaki segítsen!!! Kihagytam 2 részt, kiderült már, hogy mért lettem megint kicsi??? Meg most akkor Zommari meghalt vagy csak még jobban legyengült mint szegény Grimmjow? Köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 LoL Mayuri nagyon kemény mikor Sayel ellen küzd. Jót röhögtem az alakításán. Kár, hogy Kenpachi harcából semmit sem mutattak, már nagyon várom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Szia Nelke! Nem maradtál le semmiről azóta még nem szerepeltél mióta Nnoitra felrúgott. Másik kérdésedre a válasz: Zommari eléggé meghalt Mayurin én is néztem egy nagyot. Kicserélte minden szervét... mekkora mááááár. Kár, hogy Kenpachiékhoz nem mentünk el no mindegy. Valamit azért mutathatnának már Grimmjow-ról, hogy jól van-e. Remélem Orihime meggyógyítja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Màr nem kell sokat vàrni Kenpachi harcàra ha normàlisan követik a mangàt... De azèrt Szayel Aporro se ennyi volt àm. De Mayuri jòpofa akkor màr sirànkozok èn is: Gint is mutathatnàk màr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Wíííí olvastam 338. mangát...! Yamamoto küzd benne!!! Ezt se hittem volna, hogy felemeli magát és harcolni fog. Ráadásul Kirának segít! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Köszike a segítséget! Mindenki csak fekszik és pihen Na jó azért csak majdnem mindenki. Olvastam egy német bleach fórumon, hogy lehet a 199-et összevonják és 199-200 lesz szerdán... :rolleyes: A lehető legszebb kari ajándék!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Húúú, ez jó hír ^^ De jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Hali rég írtam Nem tudja megmondani nekem valaki mikor jön ki a Bleach 3-ik mozi változata? Elvileg ebbe a hónapba ígérték. Tud valaki valamit erről? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Hát rég igen Japánban 13-án kezdték adni, egyenlőre még a mininova-n is csak a zenéje van fent. Azért karácsonyra meglephetnének minket. Nelke ez mennyire biztos információ?? Szerintem valamennyien örülnénk neki itt a fórumon ha 100%-osan biztos info lenne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 ugyan, ne légy telhetetlen, igyis-úgyis keresni fogjuk az új részt szerdán, már csak egyet kell aludni. Ha dupla rész, az annál jobb ... csak ne kelljen várni rá két hetet! idöközben elkezdödött a vizsgaidöszak (nekem), meg elfogytak az elraktározott sorozataim is. kész téboly. mármint föleg a vizsgák. szóval a fórumot olvasgatom amikor tudom, esetleg hozzájárulok néha egykét meglepivel, de sürü bocsánatkérések közepette én a társasági életben takaréklángra veszem magam. (byby) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Hmmmm. A gotei-ek végére értünk ezzel a lappal, így szerintem ezt a 13. oldalt kereszteljük el Ukitake Juushirou lapnak... Tudom, tudom kissé beteges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 :lol: Ez jóóóó!! De nekem oké. Legyen hát. Ettől a naptól kezdve a 13. lapnak a neve Ukitake Juushirou lap! Gratulálunk. Humort félretéve jöjjön egy kis harc (előzetes formájában): A rész címe: "A Szent Újjászületés, A Feltámadt Szayel Aporro." Ám most az epizód nem csak a címen alapszik, láthatunk egy kisebb harcot Kenpachi-éktól is, hisz a következő részben ők lesznek, mint "fő látványosság" Sajnos Nelke az információd nem jött össze, de azért egy részt így is kapunk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hàt valòban nem kaptunk 2 rèszt de ennek is örülünk! Szerepeltem benne egy nagyon kicsit... Àjultan fexek a földön. De majd jön Orihime & meggyògyìt xD Akkor a következő lapnak meg Stark lesz a neve, vagy Aizen??? xD xD xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Thanks a választ. A harmadik rész karácsonyfa alatt lesz reméljük. A Jézuska kedves lesz és megkéri a japánokat, hogy hozzák el nekünk ezt a csekélységet addigra. Az oldal keresztelés nem is olyan rossz ötlet. Minden újabb oldalt egy új személynek kereszteljünk el így legalább nem hagyunk ki senkit meg folytatjuk valami miatt a fórum oldalának a gyarapítását. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hát Szayel nagyon le lett alázva, Mayuri kemééééény! Várjuk a 200. részt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Az oldal keresztelés nem is olyan rossz ötlet. Minden újabb oldalt egy új személynek kereszteljünk el így legalább nem hagyunk ki senkit meg folytatjuk valami miatt a fórum oldalának a gyarapítását. Köszi Lancelot! 199-en néztem egy nagyot. Ahogy Szayel kikiáltja magát a tökéletességnek.. <_< No nem baj Mayuri jól lealázza. De azért nem semmi a Szayelnek az "újjászületős" trükkje (Gabriel, vagy valami ilyesmi a neve azt hiszem...). Arra leszek kíváncsi, hogyha most ugye mindenki nyer (mert biztosan így lesz) és "hazamennek" akkor mit fognak ezek kapni a fő-papától. No meg hogy megint beraknak 25-30 rész fillert vagy folytatják a szálakat rendesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Nincs mit csak támogatom az ifjúságot. Szerintem azért egy kicsit eltúlzott volt ez a rész mert milyen könnyen legyőzték az Espada néhány részvevőit a kapitányok. Remélem azért lest keményebb csata a Fönökkel azt várom azzal ki fog harcolni. Ichigo-ra szavazok ha lesz egyáltalán ilyen csata. A többi majd elválik mit találnak ki folytatásként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Szerintem nagyon jó rész volt ez is! Robipapa: Szerintem nemfognak 10 rész után fillert adni és hidd el nekem a java még csak most jön Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Hmmmm nem volt egy rosz rész. Mayurin nagyot néztem, nem semmi, nem néztem volna ki belőle. Viszont Szayel önelégültsége se semmi. Hát reménykedem én is, hogy nem lesznek fillerek, de ezekből bármit kinézek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Hallottam - pontosabban olvastam - egy borzasztó hírt:A movie-t december 13-án mutatták be japánban (ezt ugye tudjuk), mi legközelebb !!!ősz elején!!! fogjuk talán látni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Amúgy srácok nem tudjátok h az opening helyett lévő filmszerűség az mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ha jól gondolom akkor jelenetek az új mozifilmből. Szal jó lenne már megnézni Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 A 197. résztől vannak ilyen képek és a tegnapi rész openingje lett leszinkronizálva... Érdemes alaposan megnézni őket, pl. Rukia Arrancarként látható meg 2 másik fura alak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 Igen, nézegettem már alaposabban én is. Rukiaval tényleg történik valami, és megfigyelhető valami fehér ruhás, szürke arcú hölgyemény is.... úgy vettem ki, hogy eléggé körülötte forognak az események. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts