NikolGuppika Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy bár biztos jelentéktelen,de mégis kinek a Zanpakutoja volt Muramasa. Én is Ezek a fillerek egyébként annyira szerintem nem jók. Igazán továbbhaladhatna az esemény. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Jah ez a mai rész ténlyeg elég uncsi volt, valamivewl több akció lehetne. Teszem azt Muramama múltja vagy hogy mi van a fő-taicho-val Meg megmutathatnák egyszerre az összes emberi zanpakuto-t stb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 2, 2009 Author Share Posted Szeptember 2, 2009 Valóban kezd egy kissé unalmassá válni, hogy csak harcolnak ellenük minden komolyabb eredmény nélkül... De majd csak lesz vmi izgalmasabb is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Hát az nektek nem nagy eredmény, hogy Ichigo újra tudta használni a Getsugát, és Renji úm. visszakapta Zabimarut? Hát akkor mi kell nektek, ha nektek ez smafu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Nem tudom, de ha Bankai-ok elváltak a kardtól akkor, hogy tudták megint előhívni őket? Ez azért elég érdekes dolog. Vagy a Bankai nem azok az illetők csak elnyomják a kardok erejét és csak hasonló formát vettek fel így már érthető lenne. De ez egy feltevés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Neeeeem, hát majd most jön a nagy meglepődés és a csavar, hogy ők valami csoda folytán mégis tudják használni rendesen a kardjukat. De ha jól számolok, akkor a köv. rész lesz az új getsuga nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Figyelem!!! spoiler következik a manga olvasóinak: a pénteki fejezetben Love fog harcolni Stark ellen és Stark megidéz egy farkas-falkát!!! :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 5, 2009 Author Share Posted Szeptember 5, 2009 Woaaaaaaaaaaah! Ez lesz a nagyon kemény innentől!! :blink: Na most igen nehezemre fog esni kivárni a következő fejezetet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Hát ja, megint felpörögtek az események Én már tök régóta rágódok valamin, amiben egyre jobban biztos vagyok. Most megosztom veletek is: mivan akkor, ha Aizen a kardja hatása alatt tartja az összes espadat? Volt a múltkor az a Barraganos visszaemlékező rész, amiben láthattuk, hogy nem igazán kedvelte először Aizent. Most meg kiderül, hogy Stark sincs érte annyira oda.... Szerintetk nagy hülyeség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 6, 2009 Author Share Posted Szeptember 6, 2009 Hmmmmm..... Ez nekem eddig eszembe se jutott, de most hogy mondod nem elképzelhetetlen ha azt nézzük mennyiszer átvert már mindenkit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 Hát én most néztem meg a 235. részt,nagyon kivi leszek a kövi részre .Az új Getsuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Hát nem hiszem,hogy Aizen a kardjával bírta rá az espadakat hogy kövessék. Sokkal inkább a hatásos "meggyőzésével" tudta maga mellé állítani őket. Láttátok már 236-ot?!?!?! Nem rosssssz...nem rossssz de nem is üti meg a várt szintet sajnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Én most néztem meg,és az új getsuga eléggé ütött,de félek nem lessz tartós .De legalább mindenki észnél van . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Nekem egyáltalán nem jött be Tök olyan mint Hyorinmaru... de lehet, hogy csak nekem. És szerintem sem lesz hosszú életű, az eredeti szálban biztos minden marad a régi! Remélem azért egyszer kiderül, hogy hogyan vagy miért álltak az espadak mégis Aizen mellé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Háttt őőőő. eléggé vegyes érzelmeket táplálok a legutóbbi rész felé. Nem volt rossz, de az új getsuga-tól sokkal jobbat vártam! Na de olyat hallottam, hogy nagyot fog nézni tőle mindenki: Stark a holnapi mangában meg fog halni "Átküldik a saját szívén" állítólag. Hogy ez mit takar és ki kivitelezi arról nem lehet tudni, egyes suttogások szerint Aizen, de én ezt kétlem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Azért így véget érni a mangának. Ez szemétség. Érzem, hogy lassan fog telni ez a hétXD Lehet, hogy Ichigoék átértek, és a köv manga unalmas leszXD, avgy Ichigo apjáé, vagy Urahara kardja:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
beforelight Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 vki küldön má 1 linket ahol le lehet szedni vagy meg lehet nézni normálisan? mer ahol eddig néztem ott a a felénél megált :S köcce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 12, 2009 Author Share Posted Szeptember 12, 2009 Ha az anime-re gondolsz, akkor elkezdtem ide felrakni a részeket az elejétől. Rendesen, magyar felirattal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Őőőőőőő.... lenne egy kérdésem: csak nekem tűnt fel, hogy nem derült ki semmi Byakuya-ról, vagy esetlegesen másnak is Mert azért őt még megnéztem volna harc közben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Elvonult Senbonzakuraval. Nekem tetszett az új Getsuga. Jó volt látni Ichigot és Ogichit együtt harcolni. Sajnos több ilyet nem nagyon fogok látni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Most lestem meg a 237.részt,hááát nem volt valami hűde jó rész :/.Mind1,majd a folytatás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 16, 2009 Author Share Posted Szeptember 16, 2009 Sajnos egyet kell értenem! Amilyen jónak indult ez a filler, annyira is viszik le most a színvonalát... Viszont a vége elég érdekes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Byakuya valamilyen feladatot kaphatott, mivel már uralja Senbonzakurat. Tényleg esik a színvonal, már ideje lenne haladni. Kicsit a Amagai-taichos részekhez hasonlít. Ott is megállt a cselekmény egy időre és itt is nagyon leült. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Nahh, jó hogy aggódtam Byakuya-ért Igazán érdekel most már, hogy mi van vele, de kicsit pörgöősebb dolgokra számítottam a mai résztől a múltkori után... Én amúgy azt hittem, hogy a maival vége is lesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Mikor megnéztem a mangát olyan érzésem lett, mintha túlságosan felpörögtek volna az események. Nem az akcióra értem, hanem túl hamar vége mindennek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Épp ezért gondolom, hogy lesz itt még egy csavar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Mikor megnéztem a mangát olyan érzésem lett, mintha túlságosan felpörögtek volna az események. Nem az akcióra értem, hanem túl hamar vége mindennek. Így van! Kicsit túl gyorsan kidőltek a favourites espadak... <_< Jó Halibel még van, de a látottak alapján ő sem húzza sokáig Én arra leszek, hogy mit fognak kihozni belőle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 25, 2009 Author Share Posted Szeptember 25, 2009 Hát nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már kezdem unni ezt a fillert. Most sorba mindenkivel eljátsszák, hogy harcol a zanpakutou-jával legyőzi és visszakapja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Jééézusom ne márrr!!!! most ezt mért kellett? Aizen végez Halibel-el és még odanyögi neki, hogy nem elég erős ahhoz, hogy mellette harcoljon... :angry: bunkó!! na most utálom! De Gin érkezése jó volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Nem volt rossz. Végre leverték az Espadakat és jöhetnek Aizenék. Gin remélem elárulja Sousuket és ő szúrja át Aizent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts