Dimenzo Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Hello , am én nézem az animét is , és mellete olvasom a mangát, mert amultkor elfelejtettem válaszolni a kérdésre, várom már az új rész az én kedvencem Ichogo hollowja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 Hát, elég suta egy befejezése van a fillernek. Csak saját felelősségre a köv.sorokat, de télleg!!!!!!!! Ichigo még küzd egy kicsit Amagai-al, végül majdnem kettészeli, amikor is megjelenik Byakuya,Hitsugaya,Ukitake, és Yoruichi. Végül rátámad a fő-taichora is, aztán megtudja az igazságot és önygilkos lesz. És az előzetes>>> Hueco Mundoban Ichigo Nnoitraval küzd...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Ez a befejezés... jézusom... najó, folytassuk inkább a Hueco Mondo-s szálat, mert ez... vááh NC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Jólvan, látom nem csak engem késztetett egy erős szemöldök felhúzásra a befejezés Egyetértek zsepi most már semmi sem állhat HM útjában (legalábbis ami az adást illeti) Azért az előzetes nem volt semmi. Ahogy Orihime felolvassa a mangat.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Nahh, csatlakozom én is az előttem szólókhoz. Engem sem nyűgözött le a filler-befejezés de nem baj, vége van az a lényeg. Kíváncsi leszek, h Ichigo mit fog kezdeni N.-val ha Sadot olyan könnyen legyűrte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Nos mai nappal befejeztem az eddigi kiadott Bleach részeket..10 perce néztem meg a 189. részt..hát vége vége a fillér részeknek.. Nel titka nagyon lázba hozott.. szerdán lesz új rész v mikor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 A Lurichiyos filler lesz ilyen hosszú ? Mert én most tartok az elejénél ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Mint láthatod, a 189. részig tart, ezután jön majd a manga folytatása ismét. Amúgy ha épp nem tud lekötni, akkor nézd meg később, az eredeti stroytól teljesen független. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 Ok ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 12, 2008 Author Share Posted Október 12, 2008 Nos mai nappal befejeztem az eddigi kiadott Bleach részeket..10 perce néztem meg a 189. részt..hát vége vége a fillér részeknek.. Nel titka nagyon lázba hozott.. szerdán lesz új rész v mikor? Igen, innentől szerdánként lesznek az új részek. Nel titkára én is kiváncsi vagyok, de van egy sanda sejtésem, hogy mi is lesz az. Egyetértek zsepivel, nem vesztesz semmit, hogyha nem nézed végig... Házon belüli szavazás: Szerintetek Ichigo & Rukia az anime folyamán valamikor össze fognak jönni? (igen-nem-cancel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Sztem lehetséges kitudja mit hoz a jövő Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Hát lehet megköveztek érte, de szerintem Rukia inkább Renji-vel fog összejönni..1ütt nőttek fel,stb.. Őszintén szólva rúkiát nem tudnám elképzelni Ichivel . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Ichigot inkább Orihimével látnám szívesen együtt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 hümm, de ugyanakkor Ichigo egyelöre csak barátként gondol a leányzóra, mig Ishida komolyabb érzelmeket táplál drága hagymás lányunk iránt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Renji x Rukia érdekes gondolat, szerintem pont azért, mert hogy egész gyerekkorukat együtt töltötték Rukia úgy tekint rá mint ha a testvére lenne, szal egy Ichigo kapcsolatot elképzelhetőbbnek tartok. Ichigo x Orihime? Érdekes párosítás, de szó mi szó Orihime eléggé oda van Ichigoért! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 érdekes Ishida-t számba se vettem de ha rukia + ichi akkor szegény renji kapja a meg a nagy mellű Matsumotot viccet félretéve holnap nagy nap lesz má nagyon várom holnapi részt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 ... de ha rukia + ichi akkor szegény renji kapja a meg a nagy mellű Matsumotot ... Nos, tulképpen mindkettönek terjedelmes ruhatár kell és egyik se tud főzni. Nem mondom hogy jól jártak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Szó mi szó, Matsumoto eléggé oda van Renjiért... De szerintem is Renji Rukiába szerelmes. Ichigo meg.... túl gyáva, hogy szerelmes legyen Ma lesz végre a Hueco Mundos rész, már töltöm, mindjárt lejön, nem bírom ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 15, 2008 Author Share Posted Október 15, 2008 Hát akkor összegezzük a 190. részt: FIGYELEM! Csak saját felelősségre/szülői beleegyezéssel :lol: - új kezdődés (ezzel még nem ástam alá semmit) - több mint a fele visszaemlékezés - ... - ... - ... - Grimmjow-t Ichigo lerakja a földre, elmegy Inoue-ért, Nel hisztizik . Grimmjow él és megint meg akarja támadni Ichigot > könnyen védi és mondja Grimmjownak h elég volt menjen "haza" Ekkor jön a képbe Nnoitra és Grimmjow oldalába vágja a kardját (azt az apróságot). Grimmjow elterül - de még él - és Nnoitra harcol Ichigoval Azt ki is felejtettem, hogy feltűnik ichimaru-sama másik kedvence: A 8. Espada (ezzel nem árultam el túl sokat remélem) Na most már télleg ennyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Háhá lassan utolérek mindenkit, elértem a századik részig. Tök rossz hogy nemtudok hozzá szólni semmihez mert levagyok maradva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Ugyan máááár, 100. résztől már nem is vagyunk olyan messze. Kihagyod a fillert és már utol is érted a szálakat Én pár perce fejeztem be a 190.-et, és örömmel jelentem be, hogy Élek!!! De Nnoitra ezért még kapni fog!! :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Háhá lassan utolérek mindenkit, elértem a századik részig. Tök rossz hogy nemtudok hozzá szólni semmihez mert levagyok maradva figyelj, akk forditsunk a dolgon: dobj föl valamit Te, abból ahol tartasz, vagy mondd h melyik volt a kedvenc jeleneted az általad látott elmúlt pff mondjuk 5 részből mi is nagyon szivesen elnosztalgiázunk a dolgon, hidd el. Nem az a cél hogy "kirekesszünk" a beszélgetéseinkböl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 hát ez a 190. rész számomra nagy csalódás volt..Mikor az az espada aztmonta chad legyőzése után h ő a legerősebb espada azthittem ő az 1-es számú.. erre kiderül h csak 5-ös =( hol itt az igazság? nosebaj, legalább nincs több fillér, jön a lényeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 A sok visszaemlékezés miatt nem tetszett annyira, de most már bele fognak lendülni úgy érzem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 17, 2008 Author Share Posted Október 17, 2008 Híííí emberek! Manga 330-ba Soi Fong kicsit bekeményít... és előkerül Halibel kardja is hoppáá!! hopáá!! Preanee: Már régóta lehetett tudni, hogy Nnoitra csak az ötödik. A listákon is így van feltüntetve, képeken is írják. Ulquiorra-tól (4) lefele már teljesen biztos a lista... Híííí emberek! Manga 330-ba Soi Fong kicsit bekeményít... és előkerül Halibel kardja is hoppáá!! hopáá!! Preanee: Már régóta lehetett tudni, hogy Nnoitra csak az ötödik. A listákon is így van feltüntetve, képeken is írják. Ulquiorra-tól (4) lefele már teljesen biztos a lista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Ehheee Ez a hozzászólás kicsit érdekesre sikeredett! Milyen kardja van Halibelnek, legalább olyan jól néz ki, mint Halibel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Jóféle rész volt a 190.-rész A vége volt a jó mer már izgulhatunk(és ezzel nem árultam el semmit) Azért mondjuk én örülnék ha Grimmjow átállna a jó oldalra és Ichigoval együtt győznék le Nnoitra-t Link to comment Share on other sites More sharing options...
istvan39 Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Végre. Ezt várom már mióta megkezdődtek a filler részek. Jó lessz a 191-es rész , már alig várom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Bocsika, nem akarok túl okoskodónak tűnni, de a fillernek a 190-el vége lett, nem most kezdődik... Ha jól emlékszem, akkor most jön a Szayel-színház ugye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Tudja, ezért írta, hogy a fillerek óta a folytatást várta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts