Grimmjow01 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Mivel láttam egy pár embert akik szeretik a Bleach-et, gondoltam csinálok egy Topicot ahol kibeszélhetjük magunkat. Kinek ki a kedvence és miért, kit utál és miért, kedvenc helyszín,kedvenv rész, egyszóval minden ami Bleach-el kapcsolatos!!! Nekem speciel a kedvenceim GRIMMJOW, Aizen, Gin és Hitsugaya. Ja és Nelt is bírom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Nemtudjátok hogy mikortól lessznek új magyar részek??Amugy Ichigo Full Power(bankai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 13, 2008 Author Share Posted Augusztus 13, 2008 Csütörtökönként van új rész, pénteken már van hozzá felirat, és talán a következő hét péntekén lesz szinkronizálva is! De bővebb és pontosabb infoért fordulj az Animax-hez Ichigo Full Power? Mint amit Ulquiorra ellen mutatott? Mert az valóban nem volt semmi! Jahh azt el is felejtettem, hogy szerintem az eredeti hang sokkal jobb mint a magyar, és feliratosan legalább már másnap meg is tudod nézni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadarka Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Nekem a kedvenceim Rukia, Byakuya és Kenpachi. Amúgy a legutóbbi fillerböl csak az 1. részt láttam utána abbahagytam annak már vége van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 ööö sztem az egész anime ugy jó ahogy van...bár vannak unalmas részek am meg vki nemtudja honnan tudnám szedni 173.résztől feliratosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 13, 2008 Author Share Posted Augusztus 13, 2008 kuky! Én mióta nézem az ncore-ról szedem őket feliratosan. Ha nincs senki, akitől tudnál +hívót, akkor szólj! Egyetértek, vannak elég unalmas részei, például ezt a Lurichiyo-s szálat abbahagyhatnák már és visszatérhetnének Aizenhez...! Áh télleg Kenpachi is nagy arc, bírom, a hadnagyát is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Nekem magyarba jobban teccett nagyon karaj volt!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 kuky! Én mióta nézem az ncore-ról szedem őket feliratosan. Ha nincs senki, akitől tudnál +hívót, akkor szólj! Egyetértek, vannak elég unalmas részei, például ezt a Lurichiyo-s szálat abbahagyhatnák már és visszatérhetnének Aizenhez...! Áh télleg Kenpachi is nagy arc, bírom, a hadnagyát is! hát semmi ismerősöm nincs akinek lenne meghívója n-core-ra... ugyh szólok:$ am nekem a bountós részek sem teccettek annyira a felét ott kiis hagytam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Még nagyon az elején járok de nagyon jó kis anime ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Most járok a 126. résznél, már nincs sok hátra, szinte darálom Jó kis anime, nekem bejön Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Egyik ismerősömmel beszéltünk beszélgettünk egy igen érdekes felvetésről: A 183. részben Ukitake Juushirou (13.kap) és Kyouraku Shunsui arról beszélgetnek, hogy ha ez így megy tovább, akkor Soul Society teljes káoszba lesz, az őrosztagok egymás ellen fordulnak stb. Na most! Mi van akkor, ha ezeket a szálakat is és Lurichiyo megölését is Aizem tervelte ki, h ogy Soul Society ezzel legyen elfoglalva és ne tudjon felkészülni Aizen támadására??? Hmm? Mi a véleményetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadarka Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ezzel az a baj h ezek a Lurichiyo-s részek fillerek és csak azért vannak h az anime ne érje utol a mangát am a történethez semmi köze és nem is az eredeti készítő csinálja szal nem hinném h beveszik a történetbe. Ha vége lesz akkor onnan folytatódik a történet ahonnan abba maradt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Most Aizen jó vagy gonosz él vagy hal meg amikor láttam egy kard volt benne és onnan aligha éled újra Grimmjow01 mikor kapom a cuccot remélem érted miröl beszélek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadarka Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 SPOILER! Aizen halálát csak megjátszották. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 17, 2008 Author Share Posted Augusztus 17, 2008 A Bleach-ben nincs olyan, h jó és gonosz. Mindenki a saját igazáért harcol! Amúgy Aizen él, ez a kardjának a tulajdonsága, h bármilyen illúziót fel tud állítani. Ergo csak látszat volt, h meghalt! Míg úgy látszott, hogy halott, elbújt a 46ok Központi Termében és várt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 kösz hogy lelőtted a poént Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Ja,annyit tegyetek már meg,hogy kiírjátok,hogy SPOILER és fekete háttérrel elfeditek a szöveget :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Grimmjow nemtok neke PÜ-t küldeni letiltottad am 1-52 ig az össz magyar rész kéne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 17, 2008 Author Share Posted Augusztus 17, 2008 Huppsz! Bocs mindenkitől, nem emlékeztem, hogy ez még 126 előtt van! Okra semmi pánik, lesz még izgalom és rejtély bőven! Addig is! Szerintetek Ichigo ilyen formában valóban lesz az anime-ben vagy csak valami ügyeskezű rajzolta saját magának? http://kepfeltoltes.hu/view/080817/Rise_Tenshagaigyaku_Zangetsu_by_vinrylgrave_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Amúgy ki hol tart a Bleach-ben, csak hogy tudjam mit szabad mondani és mit nem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Ha lesz ma kedvem, a 155. rész fog nálam következni ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Huppsz! Bocs mindenkitől, nem emlékeztem, hogy ez még 126 előtt van! Okra semmi pánik, lesz még izgalom és rejtély bőven! Addig is! Szerintetek Ichigo ilyen formában valóban lesz az anime-ben vagy csak valami ügyeskezű rajzolta saját magának? http://kepfeltoltes.hu/view/080817/Rise_Tenshagaigyaku_Zangetsu_by_vinrylgrave_www.kepfeltoltes.hu_.jpg hú hát ez durva lenne am sztem még tuti fog fejlődni mert hát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 Ki látta közületek a Memories of Nobody-t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát én még nemláttam de szeretném megnézni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 19, 2008 Author Share Posted Augusztus 19, 2008 Pedig szerintem nagyon jó! Na zsepi, hol tartassz? Volt kedved nézni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Én most töltöm 1-7ig a bleachet magyarul aztán meg a többit ahogy pakolják Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Grimmjow01: a 170. rész közepén járok éppen A héten talán lesz időm végre befejezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 20, 2008 Author Share Posted Augusztus 20, 2008 zsepi akkor utól is éred a szálakat, mert múlt héten ugye nem volt új rész, így a legfrisebb a 183. 13 részt meg fél nap alatt + lehet nézni Japán szinkron+magyar felirattal nézed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Grimmjow01: igen és akkor jól tudom, hogy a 165. résztől talán egy mangától független szálat vittek bele? Mert úgy eléggé csak lóg a semmiben... Erről mit lehet tudni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 21, 2008 Author Share Posted Augusztus 21, 2008 Igen, ez a Lurichyo-s story nincs a mangában - nem olvasom a mangát én is csak úgy hallottam - ezek csak ilyen filler részek, hogy hosszabb legyen és a sok rajongó már a haját tépje, hogy mi lesz akkor az Aizen-es szál folytatása... Na végre! Már csak 3,5 óra és Bleach 184!!! Majdnem elvonási tüneteim vannak már! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Kész, eljutottam 184. rész végéig és a hajtépésig is, hogy mi lesz a 2 szál vége Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts