davedane Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Sziasztok. Nemrég felrakták ezt az op.-t a pirateclubra ami szerint nagyon stabil,de gondjaim van vele. Amúgy itt egy link az op-hez: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5971127 Leírom a gépem,mert ez egy lényeges dolog az ilyen Hackintosh op-k hez. Alaplap: Gigabyte GA-M52S-S3P Alaplapi lapkakészlet: nVidia Nforce-430 Proci: Amd Athlon 64 X2 4000+ Memória: Kingmax 2x1 GB DDRII 800 MHZ Hang: Realtek AlC883 @ nVidia MCP61- High Definition Audio (HD) Videókártya: Nvidia Geforce 8400 GS 256 mb Vinyó: Samsung Sata II 250GB Meghajtók:[LG HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B (Sima DVD lejátszó,írni nem tud és ATA) PIONEER DVD-RW DVR-212 (DVD lejátszó és író és SATA) A gondom a következő. Bebbotolom a dvd lemezről a gépet,és tölti is befele az adatokat egy ilyen ms-dos kinézetű menüben (darwin felület),de egyszercsak megáll,a vinyómat kikapcsolja,a vinyó-t mutatő led meg állandóan piros. Ezeket a hibákat írja ki: AppleNforceAta:found 0 units SAM Multimedia:Read or Write failed,SENSE-KEY=0x03,ASC=0x02,ASC=0x00 SAM Multimedia:Read or Write failed,SENSE-KEY=0x03,ASC=0x02,ASC=0x00 SAM Multimedia:Read or Write failed,SENSE-KEY=0x03,ASC=0x02,ASC=0x00 Jettingsoning kernel linker Mind a kettő meghajtóban megnéztem de ugyanezek a hibákat írja ki. Mi lehet a probléma? légszíves segítsetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomesz18 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szija! Úgy hallotam h nem nagyon kedveli a Satás vinyókat de az is lehet h nem írtad ki elég lassan a dvd lemeztasszem min 4X sebeséggel leht írni és az jó.remélem tudtam segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts