zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Szóval ki kellene próbálnunk az iATKOS v4a (10.5.4 AMD Leopard DVD) is, ha valaki tud olyan (torrent) , ahonnan nem 4 nap alat ér le, az szóljon. Rapidshare link is jöhet, ez volna legjobb, mert 1 óra alatt lent lenne. Bár kötve hiszem, hogy jobb lenne mint a kalyway, de sosem lehet tudni, szóval az AMD-és verzió érdekel. Aztán ha egyszer sikerül leszedni, elmondom a tapasztalatokat is. Kötve hiszem,hogy ez egyhamar meglesz,mert 2 napja adták ki,szóval 0 seeder... szerintem nincs olyan aki már le is töltötte volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 De mi van akkor ha nem tudom SATA-ra felrakni? :S már válaszoltál is magadnak SATA-ra tedd fel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sata-ra bisztos fel tudod,nekem is ment volna ha nem kínlódtam volna a dualboot-al (értsd win xp és mac os x egy vinyón) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 De mi van akkor ha nem tudom SATA-ra felrakni? :S Felmegy rá simán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 SATA-ra 100%! mflex küldtem PM-ben egy kérdést majd válaszolj please. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 PM megjött nincs pc-ém Szerintem egy darabig most nem is szórakozok vele, mert már kezdem unni ezt a sok tesztelgetést csak a KALYWAY kiadásokat fogom leszedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 PM megjött nincs pc-ém Szerintem egy darabig most nem is szórakozok vele, mert már kezdem unni ezt a sok tesztelgetést csak a KALYWAY kiadásokat fogom leszedni. szóval nem emlékszel az apple logo boot codera? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Üdv! Nekem lejött szépen a Kalyway és felment IDE vinyóra is. Kérdésem az lenne: Hogyan tudok adatot vinni a MAC-ra,ha csak az az egy HD van berakva? nem akarja észlelni az USB-t,ha bedugom a kábelt (routeres-lanos netkiosztás),akkor nem érzékeli hogy be lenne dugva. Mit csináljak? Alaplap: Gigabyte p35-DS3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 szóval nem emlékszel az apple logo boot codera? sajnos nem emlékszem fejből, de miért olyan nagy gond ez, igy legalább lehet látni, ha valami hibát talál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-ADi Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Nekem már megvan az iAtkos DVD, ezt Inteleseknek csinálták. Ami nagy öröm, hogy amint feltettem máris ment az USB, és ami a legjobb, hogy a MacFuse is rajta volt a telepítőn, szóval már alapból tudok NTFS-t írni. Amúgy véletlen nem tud vki egy progit, ami megváltoztatja a billentyűzetkiosztást? Csak mert az "í"-t a 0 gomb leütésével írom be , meg hát nem ugyanaz még jópár gomb sem... EDIT: Rapidról szedtem aziAtkost, méghozzá innen: http://3rr0rists.com/macintosh/iatkos-v4i.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Üdv! Nekem lejött szépen a Kalyway és felment IDE vinyóra is. Kérdésem az lenne: Hogyan tudok adatot vinni a MAC-ra,ha csak az az egy HD van berakva? nem akarja észlelni az USB-t,ha bedugom a kábelt (routeres-lanos netkiosztás),akkor nem érzékeli hogy be lenne dugva. Mit csináljak? Alaplap: Gigabyte p35-DS3 kell hozzá keresni usb drivert, de elméletileg a customize menüben ott van, hogy csak akkor lesz USB , ha bejelölöd azt az opciót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 az megvolt,de attól még nem csinál nekem semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Nekem már megvan az iAtkos DVD, ezt Inteleseknek csinálták. Ami nagy öröm, hogy amint feltettem máris ment az USB, és ami a legjobb, hogy a MacFuse is rajta volt a telepítőn, szóval már alapból tudok NTFS-t írni. Amúgy véletlen nem tud vki egy progit, ami megváltoztatja a billentyűzetkiosztást? Csak mert az "í"-t a 0 gomb leütésével írom be , meg hát nem ugyanaz még jópár gomb sem... EDIT: Rapidról szedtem aziAtkost, méghozzá innen: Amint láthattad van külön AMD-re iATKOS. a billentyű kiosztást vagy megszokod igy, vagy veszel egy apple keyboardot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Amint láthattad van külön AMD-re iATKOS. a billentyű kiosztást vagy megszokod igy, vagy veszel egy apple keyboardot... mflex neked kalyway-n ugyanott voltak a karakterek ?mert elvileg install után 'select your keyboard'-nál van Hungary. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-ADi Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Bocsi a tájékozatlanságomért akkor A billentyűzettel meg majd kezdek vmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 mflex neked kalyway-n ugyanott voltak a karakterek ?mert elvileg install után 'select your keyboard'-nál van Hungary. nem általában 0=í a @= win+Q etc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 nem általában 0=í a @= win+Q etc... basszus és ha veszek egy magyar apple bill.-t az ugye megoldja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Az megoldja az ilyen jellegű problémákat, bár ha fent van már az OSX és minden jól mükődik, sztem a legkevesebb, hogy néhány karaktert másképp kell beütni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 (edited) hát ok de néha zavaró tud lenni és még egy kérdés szerinted lehet ps2 egér USB (ugye ha apple-t veszek) bill. kombinációt használni vagy mind2 USB kell,hogy legyen? Módosította Augusztus 15, 2008 bakfan Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 hát ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáltad jó kérdés! az megvolt,de attól még nem csinál nekem semmit... Talán az insanelymacen próbálj meg keresni egy usb fixet vagy a chipsetedhez működő kextet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 hát ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáltad jó kérdés! hát jó majd meglátom. komolyan 30 inches monitorod van? azon eltörpül a Leopard Dock-ja XD ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Pontosan ez van: Mac Pro intel xeon (Harpertown) 3,2 Ghz (SS4 , L2 cahe 12MB!) 3db 1TB vinyó, 8gb ram... + egy apple 30' monitor hát jó majd meglátom. komolyan 30 inches monitorod van? azon eltörpül a Leopard Dock-ja XD ! Fel lehet azt nagyítani, egyébként a dock-ra én nem sok mindent rakok ki. A kép lekicsinyítve 2560X1600-ról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Mac Pro intel xeon (Harpertown) 3,2 Ghz (SS4 , L2 cahe 12MB!) 3db 1TB vinyó, 8gb ram... + egy apple 30' monitor Jééézus mennyibe bekürlt ez a gép? Amúgy ez kifejezetten egy MAC gép? Tényleg megkérdem már akkor,még sosem volt Mac gépekkel tapasztalatom. A Mac gépeket lehet bőviteni?í És azokból is van asztali pc változat,vagy csak notebook mac-et léteznek? Szóval akkor ezek a Xeon,meg ilyesfajta processzorok kifejezetten mac-re van? A windows-ok támogatnak ilyen speciális procikat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Fel lehet azt nagyítani, egyébként a dock-ra én nem sok mindent rakok ki. woow...ez egy fura..dock de hát a tied nem az enyém Szóval akkor ezek a Xeon,meg ilyesfajta processzorok kifejezetten mac-re van? A windows-ok támogatnak ilyen speciális procikat? hát tudod vannak laptopok: MacBook,MacBook Air,MacBook Pro Asztali: Mac Pro,iMac (ILYET AKAROK MAJD) van 20 inches (51 cm) és 24 inches (60 cm) átmérőjüben is ÉS AZ EGÉSZ GÉP EGY MONITOR!! a legjobb a világon sztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Hát most néztem azoknak az árát. Poton 800EZER FT!!!!!! Hát ez nem sok egy kicsit? Ennyiért én azért nem venném meg,ez már nagyon sok és mégiscsak egy PC. pl: http://www.arukereso.hu/pc-konfiguracio-c3083/apple-mac-pro-3-2ghz-p26513930.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 (edited) davedane plusz a 30 inches monitor 400 ezer forint! Módosította Augusztus 15, 2008 bakfan Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Akkor mflex nem gyengéd gazdag De legalább rendes gyerek. Most már értem miért nem olyan népszerű Magyarországon ez a Mac dolog És egy jó ideig nem is fog. kicsit sok ez a magyar falusi polgárnak mivel alapból nem jár bele 8gb ram , meg 3 Tb vinyó etc... ezért majdnem 2 milla volt és nem vagyok gazdag ,a gépet egy nagyon jó barátomtól kaptam ajándékba (aki kurva gazdag ) én sem adnék ki ennyi pénzt érte, de egy biztos az adobe programok is (FLASH,PHOTO,AUDIO etc) menyítási ideje egymás után kb 1 sec! vagy kevesebb. Dolgozik az az xeon proci rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Na de irigyellek hogy ilyen jó fej barátod van Engem nem akarna megalyándékozni karácsonyra egy Mac géppel? Persze beérném egy Mac Mini-vel is És játékokban is ilyen gyors a Xeon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 (edited) Nekem jó lenne egy 20"-es iMac de ha nem tudna azt adni akkor nekem is Intel Mac Mini Módosította Augusztus 15, 2008 bakfan Ne idézd az előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ez az iMAC gép most hogy van? Be van építve a monitorba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts