davedane Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Hát leírom: Szóval így van a vinyóm: C:winxp ntfs D:Fat32 (ide jött volna a mac) E:FAT32 cuccok F:ntfs cuccok Mnos én is a partition managerrel formáztam,DE az nekem 2 mp alatt LEFORMÁZTA! (A D-t és az E-t) Neked is ilyen gyors volt? Mikor ezekkel kész voltam bejött a mac Vinyó választója,és minden ott volt,miköben nem is lett volna Szabad neki. Mondom OK akkor a D-t MAC EXTERNAL JOURNALEDRE,ő erre megcsinálta. Mikkor visszamentem a D eltűnt! És hagytam a francba. Ja igen aztán ugyan ez,csak a D-t nem csiunáltam MAC EXTERNAL JOURNALEDRE,hanem simán FAT32-re telepítettem.Telepítette is,csak félúton kiakadt valami VOLUME 1 error-al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Ööööö......Nekem vmivel lassabb volt a particionálás windows alatt, mikor azzal végzett kért egy restartot és ott formázott egy darabig.... olyan 5 percig (sztem ez partició méretétől is függ, nekem 21gigás volt) A Mac telepítőjében nekem is ott volt mindegyik partició csak egy piros jel volt rajtuk, aztán mikor megformáztam MAC EXTERNAL JOURNALEDRE akkor lett zöld, de csak annál az egynél és utána ment az install. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 öö te is a partition managerrel formáztadÍ? Hogyha igen,akor pls írd már le hogy csináltad mert lehet hgogy én néztem el nagyon. Meret nekem win alatt formázta,2 mp alatt és nem kért újraindítást.Amúgy nekem 20gb-os volt a D. Ja igen ez lehet hogy fontos. Amikor telepítettem a win xp-t ott ahol a partíciókat kell létrehozni én ottt hoztam a D-t létre,de nem volt kiterjesztése,tehát NEM PARTÍCIONÁLT TERÜLET VOLT . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Nekem Partition Manager 9 Professional Edition van angol nyelven, mert ez már vista kompatibilis. Előszor is "Create a new partition and set its properties" A következő képernyőn bejelöltem az "Advanced Mod" -ot Aztán ki lehet választani, hogy az új partició hol helyezkedjen el a HD-n, utána megkell adni a méretét, következő ablakban partició típusát, majd végül megkérdeti, hogy tényleg végre akarod-e hajtani a particionálást (Would you like to apply your changes?) És végül kér egy restartot.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 És akkor a restart után formázza? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Igen, utána még egy restart, ellenőrzi a particiókat és kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 ahan,akkor bisztos én valamit elcseztem. Köszi a segítséget. Akkor ezek után már csak azt kell követni amit írnak az osx86 oldalán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Nincs mit! Igen, én is csak annyit csináltam ami oda le van írva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 13, 2008 Author Share Posted Augusztus 13, 2008 Háát nem tom,sajna még nem raktam fel,Dualboot-al szórakozok,de szerintem igen,mert ezek egymásnak kutyulhatnak. Amúgy másnál is mindent bejelöltél? Amúgy meg nekem is érdekes lessz majd. Mert ez van a customizeba AppleRTL8169Ethernet (Tehát ez realtek) Nekem meg RealtekRTL8211/8212 Hogy menni fog e azzal,kérdéses. Szerintem menni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Oké rendben akkor én mostmár meek is,alszom rá eggyetr és megcsinálom. Jó éjt és köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 davedane : szólj ha elakadsz, hátha tudok segíteni! Menek én is, jóéjt mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Leszedtem a Kalyway 10.4.10et... Kiváncsi vagyok, h ez elindul-e... Most írom éppen ki:D szerk: Na most kiírva de ugyanaz a hiba most mint sokaknál másoknál... betölt eztazt aztán restart... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunuk Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sajnos nekem sem megy sem a net sem a hang.Bár amikor először raktam fel akkor még volt hang de újra húztam a net miatt de akor már nem volt.Mindenki azt írja utólag fel lehet tenni drivereket.Jo lenne ha valaki bedobna egy-két linket ahonnan lelehet tölteni mert én nem tudom hol kell.Hiába írom a Google-ba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Mihez kellenek a driverek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Jó reggelt mindenki! Mflex, nem tudod véletlen hogy az NVIDIA nForce Networking Controller hálozatkarimat hogy jelöljem customizeban majd ki csak ez az egy izgat,mert a többit ugye már réégóóta tudom. Fontos lenne majd a net. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debrei90 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Hangkártyám az Creative SoundBlaster Audigy SE, ehhez tudtok vmi drivert? létezik bár még elég alfa de itt meglehet nézni http://www.driverheaven.net/mac-os-x-driver/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunuk Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Mihez kellenek a driverek? Laptop Toshiba satelitte A 100 787-s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 Jó reggelt mindenki! Mflex, nem tudod véletlen hogy az NVIDIA nForce Networking Controller hálozatkarimat hogy jelöljem customizeban majd ki csak ez az egy izgat,mert a többit ugye már réégóóta tudom. Fontos lenne majd a net. DRIFTER-nek is ez volt a gondja. Nem tudom ,nem ismerem..én REALTEK párti vagyok... létezik bár még elég alfa de itt meglehet nézni http://www.driverheaven.net/mac-os-x-driver/ Már ez is valami egy AUDIGY kártyán próbáltuk ki. Egy recsegés volt aztán ennyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 találtam realtekhez is és nvidia-hoz is (elvileg) kextet srácok azon kívűl,hogy installnál customizeban fontosokat kell csak bejelölni jelöljétek be a Thirds_Applications-nél a kexthelperb7-t . ide csak behúzod a kextet amit telepíteni kell beírod a jelszavad és kész is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debrei90 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Már ez is valami egy AUDIGY kártyán próbáltuk ki. Egy recsegés volt aztán ennyi... az is valami hogy valaki belekezdett fejlesztgetni nagyon sok embert érintene hogy lenne rá driver többek között engem is, itt van fóruma http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=104797 hátha valami plussz infó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Nálam még recsegés sem volt Audigyi SE-n.... Én csináltam most reggel egy reinstallt, bejelöltem hálózatnál a "AppleRTL8169Ethernet" -t, de semmi... Kíváncsi vagyok davedane, hogy áll a telepítéssel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Én csináltam most reggel egy reinstallt, bejelöltem hálózatnál a "AppleRTL8169Ethernet" -t, de semmi... Elküldjem e-mailben a kexteket realtekhez? add meg PM-ben a címed vagy ha van akár msn címed. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sziasztok. Hát én most keltem Délben,szeretek sokat aludni De mára bisztos nem tom megcsinálni,mert meek haveromhoz. Amúgy azért még egyszer megkérdem,mert most már többen vagyunk. A Customize menüben ezt találtam ami nekem hasonló: AppleRTL8169Ethernet Ez pedig az enyém:RealtekRTL8211/8212 Sztetek jó lessz hozzá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ez pedig az enyém:RealtekRTL8211/8212 Sztetek jó lessz hozzá? Jó reggelt! Én is eddig szoktam aludni de ma nem bírtam Már válaszoltak a kérdésre ,és igen szerintünk jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR!FT3R Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 zolivagyok : ment a pm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Jó reggelt! Én is eddig szoktam aludni de ma nem bírtam Már válaszoltak a kérdésre ,és igen szerintünk jó lesz. Igen,visszaolvasva mflex válaszolt rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 még mindig nem látja a winyót... se az ntfs particíót se a FAT32 particítót -.-, lehet az a gondja hogy IDE megoldású és nem SATA? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 És hol nem látja? Hogy ha ott ahol ki kell választani a vinyót az nem baj,csak át kell formázni MAC EXTERNAL JOURNALEDRE és utánna látni fogja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Disk Utiliybe csak a DVD meghajtót látja... semmi winchestert nem lát :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 14, 2008 Author Share Posted Augusztus 14, 2008 még mindig nem látja a winyót... se az ntfs particíót se a FAT32 particítót -.-, lehet az a gondja hogy IDE megoldású és nem SATA? már válaszoltál is magadnak SATA-ra tedd fel... Szóval ki kellene próbálnunk az iATKOS v4a (10.5.4 AMD Leopard DVD) is, ha valaki tud olyan (torrent) , ahonnan nem 4 nap alat ér le, az szóljon. Rapidshare link is jöhet, ez volna legjobb, mert 1 óra alatt lent lenne. Bár kötve hiszem, hogy jobb lenne mint a kalyway, de sosem lehet tudni, szóval az AMD-és verzió érdekel. Aztán ha egyszer sikerül leszedni, elmondom a tapasztalatokat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts