zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Na gyerekek... Változatlan a dolog... UGYANÚGY SZ@R!!! itt egy shot a hibáról... pontosabban telóval fényképezett csodadolog... http://kepfeltoltes.hu/view/080812/348837931K_p030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Na gyerekek... Változatlan a dolog... UGYANÚGY SZ@R!!! itt egy shot a hibáról... pontosabban telóval fényképezett csodadolog... http://kepfeltoltes.hu/view/080812/348837931K_p030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Írd le a renszered lehet hogy karcsú hozzá bár kernel pánik nem tudom pontosan mikor van próbáld meg ,hogy a darwinban megnyomod az F8-at és beírod,hogy -v -x -y cpus=1 (pontosabban más billentyűzet van darwinhoz szóval öv öx öz cpusü1 ) és ha az sem működik akkor majd megnézem lehet hogy karcsú hozzá a rnedszered szóval próbáld ki és ha még mindig ** akkor írd le a rendszered. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 És egyébként az befolyásolja a telepítést hogy ha mondjuk egyetlen partíció lenne a vinyón? vagy az nem tesz semmit... Am a telepítőnek be kellene jönni akkor ha van fenn windows? csak mert akk tudnám próbálgatni ha monjuk kiírám még1x.... vagy télleg üres vincsi neki a fasza? (tudom h az lenne a legjobb ha másik vinyó lenne...) Am win nélkül szeretném tehát nem doualbootos rendszerben.... Azt ha ez összejönne akk jönne a póba dualbootra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Írd le a renszered lehet hogy karcsú hozzá bár kernel pánik nem tudom pontosan mikor van próbáld meg ,hogy a darwinban megnyomod az F8-at és beírod,hogy -v -x -y cpus=1 (pontosabban más billentyűzet van darwinhoz szóval öv öx öz cpusü1 ) és ha az sem működik akkor majd megnézem lehet hogy karcsú hozzá a rnedszered szóval próbáld ki és ha még mindig ** akkor írd le a rendszered. Kétlem, h szar lenne... Toshiba Satellite L40 Pro... Intel Dual Core 1,67Ghz 1GB RAM 120GB SATA Natív.... Megpróbálom a parancssort és kiderül köszi^^ Na re... Hát ez sem ment bár ezzel Sz"pakodott elég sokat a gép... Most ez a hiba vége: http://kepfeltoltes.hu/view/080812/K_p032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Na re... Hát ez sem ment bár ezzel Sz"pakodott elég sokat a gép... Most ez a hiba vége: http://kepfeltoltes.hu/view/080812/K_p032_www.kepfeltoltes.hu_.jpg hát nem tudom amilyen parancsok vannak (kötőjel elé) van : v x y f r cpus=1 ebből sok variáció lehet de meglehet hogy valamiért nem tudja betölteni a kalyway-t próbálkozz a rendszerhez megfelelővel van néhány : Zephyroth (AMD) iAtkos (Intel) Kalyway 10.5.1 (Intel) vagy google-oz egyet utána lehet hogy a kalyway 10.5.2 nem képes futni a rendszereden pedig jó erős géped van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 hát nem tudom amilyen parancsok vannak (kötőjel elé) van : v x y f r cpus=1 ebből sok variáció lehet de meglehet hogy valamiért nem tudja betölteni a kalyway-t próbálkozz a rendszerhez megfelelővel van néhány : Zephyroth (AMD) iAtkos (Intel) Kalyway 10.5.1 (Intel) vagy google-oz egyet utána lehet hogy a kalyway 10.5.2 nem képes futni a rendszereden pedig jó erős géped van! És a legviccesebb, h Slignek egy 4000es x2es AMDje van és azon sem indul el:S Abban is 1 GB RAM... Az én gépem lósz@r ehhez képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Nekem is ugyen ez van... paraméterekkel is, anélkül is restartol.... csak ha beírkálom őket akk sokáig jön lefelé az a diagnosztika vagy mi.... de uténa ujraindul ugyan ugy...:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ebbol a MAC OS X Zephyroth AMD fajta valtozatbol melyik a legjobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080812/332435959n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080812/1150432239n_vtelen1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Arról az "ADD KEXT TO DVD" mappáról mi a véleményetek? mert én nemtom mi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Azon mi is gondolkodtunk már... Csak vajon mit kell vele tenni? (Amúgy teljesen ugyanez a verzió van nekünk is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 a kext ha jol tudom mac nyelven annyit jelent hogy driver tehat ha a customize menuben nincs meg a megfelelo driver a gepedhez akkor ezzel a csomaggal orvosolatod De ahoz elobb felkellne rakni a MAC-et ami nekem se akarodzik felmenni. Sorry az ekezet nelkuli irashoz xar a billentyuzetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djklein Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Nekem is ugyan az a verzió van mint nektek. Nem lehet, hogy ez vacak és ezért szívunk mindannyian? Holnap letöltök egy másikat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 a kext ha jol tudom mac nyelven annyit jelent hogy driver tehat ha a customize menuben nincs meg a megfelelo driver a gepedhez akkor ezzel a csomaggal orvosolatod De ahoz elobb felkellne rakni a MAC-et ami nekem se akarodzik felmenni. Sorry az ekezet nelkuli irashoz xar a billentyuzetem jól tudod nem kell aggódni ha nincs meg a megfelelő driver ezt ráteszed mac-re ésutólag tudsz drivereket hozzáadni,na srácok én megyek aludni jó8. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 nah én most megfogom és kiírom 1x-esen dvd-rw-re és megnézem ugy.. lassabban nem megy Szerk: Ez nem jött össze... csak 4x-esen engedi írni...XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Amugy te is ugy probalkozol vele,hogy a win xp melle akarod rakni? Mert ha nem akkor neked sokkal egyszerubb lesz,es tudnek akkor segiteni. Csak akkor pontosan add meg pc-d reszeit ez nagyon fontos hogy tudjak segiteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ugy akarnám jah... win nélkül.... de msot van fenn win.... a gépem meg leírtam előrébb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ha winnel egyutt akarod,akkor 2 vinyo kell hozza.Eyik az xp-nek masikamac-nek. Sajna egy vinyon a ketto szinte lehetetlen hogy menni fog. Igen-igen lattam a konfigod,haat nem tom a proci lehet karcsu neki de most nem ez a fontos. Na most ne rohogj ki NEKEM BEVALT. A gepembe nekem 2 db optikai mehajto van. 1db SATA es 1db ATA-S. Nekem amiatt nem ment,amig a bios-ban ki nem kapcsoltam a SATA-S meghajtomat. Utanna beraktam a a MAC DVD a ATA-s meghajtomba es el is indult a gfrafikus feluletig,de felrakni nem tudtam mivel 1 vinyom van es rajta van az xp,es mint mondtam 1 vinyon az xp es a mac naon buherasan fer el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 de mondom... win nélkül akarnám... de attól h most van fenn win, a telepítőnek be kellene jönni nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Igen hogyha a fennt emlitett pelda te rad is illik.Akkor ugy nekem el mennt a garfikus feluletig,sot installalni is tudtam de csak felig rakta fel gondolom az xp a hatterben kavart neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Nah... nekem semmi nem jön be....XD egyzserűen restartol a gép.... bejon a boot, tölt vmi 4-5 dolgot azt puff... vége... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Jah... most láttam az előző hozzászólásod végét... ^^ Nos... nekem 1 db dvd-ram meghajtóm van, Samsung... volt dvd olvasóm meghalt, nincs bekötve.... floppy letiltva.... és semmi....:S jah és nekem semmi sata nincs... nem is lehetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hmmm akkor csak meg kene nezni egy kompatibitalitasi listat valahol,de sajna az sem lessz konnyu mert mindegyiknek mas. De akkor lehet hogy tenlyeg karcsu a proci neki. Jajj istenemre modom inkabb gyujtsunk penzt es vegyunk egy MAC gepet,mert ehez mar DIPLOMA KELL Jujj,most olvastam visszafele és ott azt irtad hogy TDK lemezre írtad ki.A TDK-t nagyon hamisitjak,tehat 100% akkor hogy a lemez hibas. Ha ajanlhatok Verbatimmal a legjobb,sokan ezt dicserik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 hehe:D hát van benne vmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hamisítják? Hát én már rég használom és még minden működött velük.... Szal... és a TDK dvd-rw-k is ilyenek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Egy kicsit irjal tobbet,koss hozza valamit a temahoz mert az adminok offolasert kitekerik a nyakunkat pl most en is irok par hasznos dolgot a temahoz kapcsolodoan. Dualboot Kulon vinyon: A legjobb es legtisztabb megoldas.Egyik vinyora rakjuk fel az egyik op-t pl:XP A masik vinyora pedig a MAC OS X-et Ha ezzel megvolnank akkor mar korszerubb gepeknel csak a bootolas elött nyomjuk meg az f11-ez vagy f12 esetleg f10,ez alaplatol fugg. Figy a TDK tenyleg szar a prohardveren olvastam,de most neztem es A Verbatimot is hamisitjak. De ettol fuggetlenul nekem a Verbatimmal semmi bajom nem volt,mig a TDK lemezbol a 25-bol csak 3-at birtam megirni.Amugy ugyanott vettem a lemezeket az Egri Tescoban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Nah jah...^^ Am msot kiírtam a DvD-rw-re.... nemtom ezzel mit alkot... meg majd meg kéne próbálni vmikor ugy h cson üres vinyóval.... csak nincs kedvem telepítgetni aha nem jön össze.... csak azt nem értem h miért indul újra?? Én a helyében a telepítőig csak elmennék már.... Kiadja azt a diagnosztikát azt kész... Paraméterekkel is meg azok nélkül is.....:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Azokat a parametereket leirhatnad es korulszaglaszok hogy mik a jelentesuk a neten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Itt írkálták.... F8-at megnyomni, azt írni hogy: -v -x -y cpus=1 és így nyomni neki egy Entert... és akk nagy csomó diagnosztikát kiír... de a végén nekem ugyan ugy rebootol....:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 ja en arra ertettem,hogy le birtad gyorsan kapni hogy az ujrainsűdulas elott mi ir ki. De a proci miatt naon felek hogy keves,most talatam meg a kompatibilitasi listad.Igaz 10.5-os de ez is Leopard. Itt pl 1.8 GHZ-es PENTIUM a minimum.Neked meg Celeron van,ami rosszabb mint a Pentium http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hát nah... ez van... am mióta a vista futott én már nem lepődnék meg semmit.... Am meg sztem attól h kevés a proci a telepítőnek még be kellene jönnie, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts