Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Üdv. Van egy kis gond: Haverom laptopjára telepítenénk éppen a rendszert. Elolvastunk mindent. Az első gond ott kezdődik, hogy feltettük az acronis os loader-t, és már a windows se bootol be... (XP SP3). 2 unknown OS-t írt ki, és a Mac-hez még hozzá se nyúltunk. Ok, gondoltuk feltesszük... Aztán betettük a dvd-t (4X-esen lett kiírva), elkezdett tölteni, majd megállt és ott is maradt (karakteres fekete képernyő) Ezt írta ki, és itt halt szét: "Kernel version: darwin kernel version 9.2.0: sun mar 2 00: 11:08 SCT 2008; made by toh: xnu-1228/build/obj/release_i386" Valakinek van ötlete, hogy mi a gond, és mit lehet tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Siig sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Sokaknak megy, mert privátban kapom az üzeneteket, de egyeseknek nem... hmmm És akkor a vinyó fizikailag sérül,javíthatatlan lesz? Amúgy hogy tenné tönkre? Töbször nem írom le, tedd fel egy "szűz" vinyóra és enjoy! Üdv. Van egy kis gond: Haverom laptopjára telepítenénk éppen a rendszert. Elolvastunk mindent. Az első gond ott kezdődik, hogy feltettük az acronis os loader-t, és már a windows se bootol be... (XP SP3). 2 unknown OS-t írt ki, és a Mac-hez még hozzá se nyúltunk. Ok, gondoltuk feltesszük... Aztán betettük a dvd-t (4X-esen lett kiírva), elkezdett tölteni, majd megállt és ott is maradt (karakteres fekete képernyő) Ezt írta ki, és itt halt szét: "Kernel version: darwin kernel version 9.2.0: sun mar 2 00: 11:08 SCT 2008; made by toh: xnu-1228/build/obj/release_i386" Valakinek van ötlete, hogy mi a gond, és mit lehet tenni? Mindig azoknál van a gond akik egy particióra szeretnék rakni. Szerintem nem jó ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djklein Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki szeretném próbálni a MAC OSX-et de nem sikerül telepítenem. A Darwin elindul, betölt 3 vagy 4 dolgot aztán ujraindul a gép. Ha megpróbálom safe móban futtatni -x akkor folytatódik a betöltés kb 2 percig töltöget dolgokat aztán ismét ujraindul. Kipróbáltam már minden parancsot -v, -F, -r de semmi. Mit tegyek? A gépem: Abit NF7 V.1 alaplap (nvidia chipset) AMD Sempron 2600+ proci 1.5G DDR 400 memória Geforce FX5200 128 megás videókártya Maxtor 80G ATA vinyó jelenleg NTFS fájlrendszerrel üresen Nvidia 5.1 hangkártya SB Live 5.1 digital hangkártya ESI Maya44 hangkártya TPLINK Atheros chipsetes Wifi kártya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Mindig azoknál van a gond akik egy particióra szeretnék rakni. Szerintem nem jó ötlet. Ez azért fura reason, mert igazából a telepítő sem indul el... nem lehet baj, h ULTRAISOval írtuk 4xesen??:/ Most iagzából mit tudunk csinálni? a Windows-t sem akarjuk újratolni(főkeg mert ninsc CD-nk:/) és ezzel sem nagyon tudunk mit kezdeni:/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Az acronis loader valamit elcseszhetett, de nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Igen, sajnos tudom... Na, nagyjából azt meg is oldottuk... De érdekes, lehet, hogy nem támogatja az Sp3-at? Na de végülis, ez mindegy... Az a helyzet, hogy fogalmunk nincs miért nem indul el egyáltalán a mac telepítője... Igazából Te vagy a szakértő ehez, tehát tényleg a vinyó miatt lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Olyan nagy szakértő nem vagyok...tudok amit tudok Egy particióra win-nel nem raknám, csak is kizárólag külön vinyóra. A boot hiba meg valszeg a bios beálításokban keresendő, valami nem tetszik a darwin-nak. Az a baj, hogy ahány gép annyi féle viselkedés mód, de a kalyway-nek minden gépen jól kell futnia..nincs ennél jobban összerakott OS X. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 (edited) Üdv! Én vagyok a haver... Namost a gáz... Kiróbáltuk Slig gépén is és ugyanúgy halt szét, csak más módban(Ő AMD-s)... Az Acronis F.O.S-t megoldottuk... Slig szorogsan F6-olt és bebootolt a microsuck... Módosította Szeptember 18, 2009 Gabi89 Feleslegesen ne idézz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én azt nem értem, hogy a videón lévő tutorialnál a srácnak egyből bejött az apple logós szürke képernyő, és bootolt a telepítő... Nekünk meg ilyen dos, vagy inkább linuxra emlékeztető fekete képernyő mindenféle teknikai hablattyal, aztán közben jól meg is fagyott :S Csak lehet ezellen tenni már valamit, ekkora pech nincs, hogy mindkettőnk gépén szar lenne :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Itt vannak képek, ezeket alkottuk... Első: Írjuk... De nem akar menni 2xeresen... Valamiért 4xeresen megy a DVD decrypter cucc... Érdekes, hogy lent az infoban kissé másképp néz ki... mert azt írja, h started 2X... És 4Xeresen ír.. http://kepfeltoltes.hu/view/080812/87385824n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2: Így néz ki a letöltött cumónk, torrentel szedtük le... FIX IP-nk van... Lehetetlen lett volna lekapni... http://kepfeltoltes.hu/view/080812/szopo2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is thx a véleménytet... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolo1986 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ki szeretném próbálni a MAC OSX-et de nem sikerül telepítenem. A Darwin elindul, betölt 3 vagy 4 dolgot aztán ujraindul a gép. Ha megpróbálom safe móban futtatni -x akkor folytatódik a betöltés kb 2 percig töltöget dolgokat aztán ismét ujraindul. Kipróbáltam már minden parancsot -v, -F, -r de semmi. Mit tegyek? Sziasztok! Ugyanez a problémám nekem is! Ha tudtok segítsetek! Az én gépem: AMD Sempron 2600+ proci Radeon 9550, 256MB videokari 80Gb ExcelStor J880 + 200 Gb Samsung SP2014N vinyo 2 * 512MB Kingstone DDR 400 RAM ECS 760 GX-M alaplap Realtek ALC655 Hangkari Hibaüzenetet nem ad, csak restartol! Előre is köszi aki segít! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmcflay Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hi!!! Én fel tettem egy szűz vinyóra rengessen fel is telepítette csak amikor a végére és újra indul akkor utána nem jön be a Mac intrója és azt írja ki hogy valami EBOOT Error!!!! mi lehet a baj???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Közben mi is itt próbálkozunk... Kipróbáltam a -F parancsot, egy pillanatra bevillant az apple logó, utánra restartolt a gép... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeh Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Én feltettem egy külön vinyóra,fel is ment szép simán a telepítés, az újraindulás után ott az alma logo,alatta forog a szürke kis "napsugár",de tovább semmi :-( Hallott már valaki ilyesmit? Előre is köszi a tippeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djklein Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Ugyanez a problémám nekem is! Ha tudtok segítsetek! Az én gépem: AMD Sempron 2600+ proci Radeon 9550, 256MB videokari 80Gb ExcelStor J880 + 200 Gb Samsung SP2014N vinyo 2 * 512MB Kingstone DDR 400 RAM ECS 760 GX-M alaplap Realtek ALC655 Hangkari Hibaüzenetet nem ad, csak restartol! Előre is köszi aki segít! A restart előtt nekem ad hibaüzenetet csak nagyon gyorsan eltünik. Annyit tudtam elolvasni hogy: EFI és utánna még van valami. Ezt a telepítőt kipróbáltam Inteles gépen is és ugyan ez a jelenség. Tipp valakinek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmcflay Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Én feltettem egy külön vinyóra,fel is ment szép simán a telepítés, az újraindulás után ott az alma logo,alatta forog a szürke kis "napsugár",de tovább semmi :-( Hallott már valaki ilyesmit? Előre is köszi a tippeket... Hi majd nem ugyan az a problémánk csak nekem az apple logó be se jön!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
porcsalmy Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ezen indulnának a pc játékok pl. crysis , ghost recon flattout rainbow six nfs stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Szerintetek erre a gépre érdemes felrakni etz az OP rendszert? Elég neki ez a teljesítmény? Gép: -Abit BD7II-RAID alaplap -1,7Ghz Celeron proci -1GB Ram -nVidia 6600 256 MB -80Gb Maxtor IDE winchester -USB egér -PS/2 bill Éppenséggel már letöltöttem, ki is írtam IMG Burn-nel.... de mikor berakom és elkezdeném bootoltatni, betölt 4-5 dolgot és bumm... gép restart. Látom mások küzködnek ilyen gondokkal. A vinyó most 2 pertícióra van osztva. Amire telepíteném az OSX-et az 15 GB-os... A másik NTFS-en van és vannak rajta adatok... Ez szerintetek gond? Próbáljam meg ugy hogy Csont üres a vinyó? A válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.: DonBibi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolo1986 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Szerintetek erre a gépre érdemes felrakni etz az OP rendszert? Elég neki ez a teljesítmény? Gép: -Abit BD7II-RAID alaplap -1,7Ghz Celeron proci -1GB Ram -nVidia 6600 256 MB -80Gb Maxtor IDE winchester -USB egér -PS/2 bill Éppenséggel már letöltöttem, ki is írtam IMG Burn-nel.... de mikor berakom és elkezdeném bootoltatni, betölt 4-5 dolgot és bumm... gép restart. Látom mások küzködnek ilyen gondokkal. A vinyó most 2 pertícióra van osztva. Amire telepíteném az OSX-et az 15 GB-os... A másik NTFS-en van és vannak rajta adatok... Ez szerintetek gond? Próbáljam meg ugy hogy Csont üres a vinyó? A válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.: DonBibi Helo! Csont üres vinyóval is restartol, már próbáltam, ugyh ne gyilkold le egyelőre az adatokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok! Szerintetek erre a gépre érdemes felrakni etz az OP rendszert? Elég neki ez a teljesítmény? Gép: -Abit BD7II-RAID alaplap -1,7Ghz Celeron proci -1GB Ram -nVidia 6600 256 MB -80Gb Maxtor IDE winchester -USB egér -PS/2 bill Éppenséggel már letöltöttem, ki is írtam IMG Burn-nel.... de mikor berakom és elkezdeném bootoltatni, betölt 4-5 dolgot és bumm... gép restart. Látom mások küzködnek ilyen gondokkal. A vinyó most 2 pertícióra van osztva. Amire telepíteném az OSX-et az 15 GB-os... A másik NTFS-en van és vannak rajta adatok... Ez szerintetek gond? Próbáljam meg ugy hogy Csont üres a vinyó? A válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.: DonBibi Ezt már nagyon sokan írták meg kéne nézni a többi commentnél is,hogy lehet hogy valami karcsú,vagy a BIOS-ban (ha van floppy) azt iktasd ki kapcsold be a USB legacy-t de lehet hogy a videokártya karcsú vagy újra ki kéne írni a DVD-t ezt pontosan nem tudom sajna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djklein Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Helo! Csont üres vinyóval is restartol, már próbáltam, ugyh ne gyilkold le egyelőre az adatokat! Nekem is üres és restartol. Üres FAT32-vel próbáltátok már? Nekem NTFS és nem tudom megformázni FAT32-re Vista alatt nem megy PQ Magic-em. Próbálja már ki valaki így és írja le, hogy mi történt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmcflay Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hi majd nem ugyan az a problémánk csak nekem az apple logó be se jön!!!! most be írtam az -F es parancsot és ugyan ott áll mint "georgeh"-nek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Xp-n meglehetett formázni FAT32-re de a Vista alapból **** keress valami más progit pl: partition manager az jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loogos Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 mindenesetre kipróbálom. MAC még ugysem volt a gépemen. köszi a feltöltést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 De am szerintetek elbírná a vasam vagy inkább hagyjak fel vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 De am szerintetek elbírná a vasam vagy inkább hagyjak fel vele? nem biztos hogy azzal van a gond mert a hackintoshban a pláne az,hogy gyenge vassal is fut de lehet hogy neked meg kéne próbálni egy másik fajtát az OSX86-ből de a Kalyway a legjobb kár hogy nem működik neked de van még sok : iAtkos (intelre) Kalyway 10.5.1 (intel) Zephyroth (AMD) Keress rá a google-n biztos sokat kihoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hát de... azé még nincs veszve minden... még lehet próbálgatni, ujra kiírni stb... Mert a mostanit 8x-osan írtam TDK dvd-re! MEg megnézem majd csontüres vincsin is... Hátha.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hát de... azé még nincs veszve minden... még lehet próbálgatni, ujra kiírni stb... Mert a mostanit 8x-osan írtam TDK dvd-re! MEg megnézem majd csontüres vincsin is... Hátha.... írd ki a leglassabban nekem a 2x volt a leglassabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én most írom 2,4xeresen(nekem ez a minima) és vettem egy RW-t, mert kezdett nagyon drága lenni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Én most írom 2,4xeresen(nekem ez a minima) és vettem egy RW-t, mert kezdett nagyon drága lenni:D én azt láttam egy fórumon hogy rw (vagyis újraírhatón nem ajánlatos de csináld meg és oszd meg velünk ,hogy mi történt) De szerintem fog működni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts