britannic Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 (edited) Nero 8 ultra edition nero expressel. Módosította Március 2, 2009 Gabi89 Ne idézd feleslegesen az előtted szólót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 próbáld meg amikor darwinba vagy hogy lenyomod az f8-at és beírod,hogy -v -x -y cpus=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
britannic Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 (edited) ok megnézem majd nem tudnád légyszi elküldeni az msn címedet pm-ben hogy neoffoljunk annyit itt. Módosította Március 2, 2009 Gabi89 Ne idézd feleslegesen az előtted szólót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Vagy mint már írtam az ingyenes DVD decypter-rel írd ki. Én legutóbb 4X-es sebességgel írtam vele és semmi gond nem volt soha eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Oks,elküldtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 próbáld meg amikor darwinba vagy hogy lenyomod az f8-at és beírod,hogy -v -x -y cpus=1 jah, de a karakterek akkor megváltoznak, ha jól emlékszem akkor a sima billentyűzeten a -=ü betű. Átmegyek bekapcsolom a PC-én és megnézem, mert én "gyári" MAC-et használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 (edited) ö v ö x ö z cpus ü 1 tényleg amikor feltettem a kalyway-t nem müködött a PS/2 billentyűzet nektek működik vagy USB-st használtok mert akkor jól jönne apple bill. és mighty mouse Módosította Március 2, 2009 Gabi89 Összevonva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
britannic Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 AMD Athlon xp 2100+-on szerintetek mükődik? Mert nekem be bootol de a darwin alatt töltés közben újraindul! Nem tudom mi a megoldás! pls segítsetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sziasztok. Ismét mint már oly megszokott problémába ütköztem A problémám a következő,de elősször leírom a jelenlegi partíció felosztást C:Win Xp NTFS D:KALYWAY FAT32 E:CUCCOK FAT32 F:CUCCOKNTFS I.FELVONÁS Szóval eljutottam odáig,hogy a Kalyway-nek partíciót válasszak. És itt van az első probléma. 1. Ilyenkor semmilyen partiviót nem volna szabad látnom,mégis minden partíciót lát. 2.Nembaj mondom,akkor is megyek a Disk Utility-re,és akkor a D: meghjtót át konvertálnám: MAC OS X EXTENDED (Journaled)-re,és sikerül is. 3.Mennék vissza DE MÁR NINCS OTT A D PARTÍCIÓ A KIVÁLASZTOTTAK KÖZÜL. Emiatt fel se bírtam rakni,de nekiestem újból II.Felvonás Ugyanaz mint az első,csak nem konvertáltam át a D: meghajtót MAC OS X EXTERNAL (Journaled)-re,hanem hagytam FAT32-őn és elkezdtem telepíteni. (Amúgy a customize menüben mindent a gépemnek megfelelőt válaszottam ki) Telepítette is,de a telepítés megszakadt kb az 2/4-énél,és valami VOLUME 1-et írt ki. Mi lehet a gond? (Amúgy a DVD lemezt DVD Decryterrel írtam ki 4X sebességel Verbatim DVD + os-ra.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Ha mindent 1 vinyóra akarsz rakni, akkor az alábbiak szerint csinálj mindent, különben mindig ez lesz a hiba! http://wiki.osx86.hu/index.php/Telepítési_útmutatók A legjobb megoldás, ha veszel egy vinyót és külön felrakod rá és boot-nál majd eldöntöd melyiket akarod. Manapság 8k egy 250GB vinyó...nem pénz sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 AMD Athlon xp 2100+-on szerintetek mükődik? Mert nekem be bootol de a darwin alatt töltés közben újraindul! Nem tudom mi a megoldás! pls segítsetek! A customize menüben valamit nem jól jelöltél be. tényleg amikor feltettem a kalyway-t nem müködött a PS/2 billentyűzet nektek működik vagy USB-st használtok mert akkor jól jönne apple bill. és mighty mouse nem jelölted be install előtt a ps2 keyboard and/or mouse opciót. Csináltam egy telepítést és mindent fényképeztem, hamarosan majd illusztrálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 PLZ mondd el hogy hol kell beállítani a ps/2 mouse and keyboardot én a customizeban nem láttam de lehet hogy csak vak vagyok,vagy máshol kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
britannic Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 A customize menüben valamit nem jól jelöltél be. El se jutottam a customize menüig csak a sima karakteres felületen úraindul az egész még az apple logót sem mutatja meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Ha mindent 1 vinyóra akarsz rakni, akkor az alábbiak szerint csinálj mindent, különben mindig ez lesz a hiba! Az a baj,hogy hiába követném azt az utasítást is,hogyha egyszerüen ami oda le van írva nekem ponnt a fordítottja Idézem az útmutató-ból: Miután elérkezünk a "demo6" nevű képhez, láthatjuk, hogy a "Select Destination" üres. Na nekem itt nem üres kapásból mutatja az összes Partíciót. A jobb oldali opciókban nyomjunk egy "Erase"-t, Volume Format-ra pedig állitsuk be "Mac OS Extended (Journaled)"-nek.: Miután sikeren átkonvertáltuk a partíciót, ezután már meg fog jelenni a listában: Itt meg miután pontosan a leírások szerint átkonvertáltam,akkor visszamentem a Select Destination menübe,és az ÁTKONVERTÁLT partíció eltünt,de amik NEM VOLTAk átkonvertálva azok meg ott voltak. Tehát nagyon nem értem mit csinálhattam rosszúl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Igen igy már én is jártam és egyáltalán nem értettem, hogy mi lehet az oka, valszeg a winfosos vinyó "bekever", éppen ezért rakd egy teljesen másik vinyóra, jobb ötletem nincs, vagy próbálj a hálón rákeresni a problémára, biztosan sokan vannak,akiknek win és OS X egy particiójn van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Hát gondoltam,hogy ilyesmi problémám lessz. Esetleg tudnál tanácsolni olyan helyeket,ahol ilyesféle problémákat csináltak meg,és magyar az oldal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 El se jutottam a customize menüig csak a sima karakteres felületen úraindul az egész még az apple logót sem mutatja meg! Jah, akkor olvasó hiba vagy rosszul írt lemez , meg kellene próbálni egy másik olvasóban mit csinál... Hát gondoltam,hogy ilyesmi problémám lessz. Esetleg tudnál tanácsolni olyan helyeket,ahol ilyesféle problémákat csináltak meg,és magyar az oldal? http://forum.osx86.hu/ Ha valamit kiderítettél ide is írd le, hogy a többiek is tudják mit kell tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 nem jelölted be install előtt a ps2 keyboard and/or mouse opciót. mflex hol kell ezt beállítani a CUSTOMIZe-ban ott nem láttam de lehet hogy vak vagyok,vagy install előtt valahol BIOS-ban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Rendben köszönöm az eddigi segítségeteket,föleg nekem mflex. De egy valamit még megakarod kérdezni,hisz ezért kezdtem bele az egészbe. A MAC OS-ek sokkab biztonságosabb netezésre,letöltésre mint az XP? Esetleg a MAC OS-ek nek is kellene virús,és spyware írtó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Rendben köszönöm az eddigi segítségeteket,föleg nekem mflex. De egy valamit még megakarod kérdezni,hisz ezért kezdtem bele az egészbe. A MAC OS-ek sokkab biztonságosabb netezésre,letöltésre mint az XP? Esetleg a MAC OS-ek nek is kellene virús,és spyware írtó? A macen nincs vírus vannak mac a pc ellen reklámok és a PC tele van vírussal a Mac meg simán fut nem kell tartanod és nem kell program Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 mflex hol kell ezt beállítani a CUSTOMIZe-ban ott nem láttam de lehet hogy vak vagyok,vagy install előtt valahol BIOS-ban? Pontosan nem tudom, hogy hol van, de mindig ki írja alul, hogy ez éppen mire jó és ott írja is az egyiknél, hogy jelöld be, ha ps2 bill és/vagy egerd van. Azt figyeld (ps2 keyboard and/or mouse) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Azt tudom,hogy ott írja ki majd ha felrakom új gépre jobban figyelek kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 (edited) Hát mostmár tényleg egyre irigyebb,és elszántabb vok ebben a témában Amúgy máris találtam nektek egy érdekes videót a youtuben ahol az XP és a MAC OS X Dualbooton telepítik NATÍVAN! De sajna nem ezzel a verzióval hanem a 10.4.4-10.4.7 verzióval asszam JAS fajta. törölték törölték A macen nincs vírus vannak mac a pc ellen reklámok és a PC tele van vírussal a Mac meg simán fut nem kell tartanod és nem kell program Húú hát ezt nem értem.Milyen PC? De annyit ki szűrtem belőle hogy akkor sokkall biztonságosabb,és nem kell virusírtó progi sem,de attól függetlenül megy rá vírus,csak nem károsítja az os-t? Módosította Szeptember 18, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolivagyok Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 A mac tűzfala sokkal erősebb mint a Windows-é és nem szükséges vírusirtó mert le sem engedi hogy töltsd elvileg ha vírusos valami szóval nem kell tartani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 jaaa vagy úgy értem mostmár. Akkor nagyon jó lenne ez az os,mert még a routerem-nek is van hardveres tűzfala,ami egyébként ez a modell D-link Dir301. Jajj he micsoda perfekt védelem lenne akkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolo1986 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Szevasztok! Előre is elnézést a hülye kérdésért,de valaki leírná nekem a bootolás lépéseit (a boot menüig megvagyok)? Ugyanis nekem cseszik innen továbbmenni a cucc! Már olvasgattam össze-vissza,de nem találtam semmi segítséget hozzá! Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 jaaa vagy úgy értem mostmár. Akkor nagyon jó lenne ez az os,mert még a routerem-nek is van hardveres tűzfala,ami egyébként ez a modell D-link Dir301. Jajj he micsoda perfekt védelem lenne akkor. router mögött vagy az bőven elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sajnos az xp-nek az se elég,mellette még jönnek a kis kártékony cuccok. Ezért akarom ez az op-t felrakni,mert azzal legalább nem lenne ilyen gondom többé. De amúgy már gondolom miért nem megy EGY vinyóm az XP és a MAC OS X. Ha jól figyeltem,akkor azért mert a partíciók-nál is van olyan hogy PRIMARY/LOGICAL. Ez olyasmi mint az optikai meghajtóknál a MASTER/SLAVE. És ez itt a bökkenő. Sajnos Egy vinyóm is Egy PRIMARY Partíció lehet,és a PRIMARY partíciókra lehet rakni OS-t. És szerintem az XP-nek is és az MAC OS X-nek is PRIMARY partícióra van szüksége,de mivel csak 1 db lehet PRIMARY partíció így csak az egyiket lehet felrakni. Remélem nem írtam nagy hülyeséget,de nekem ez esett le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix20 Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Sajnos az xp-nek az se elég,mellette még jönnek a kis kártékony cuccok. Ezért akarom ez az op-t felrakni,mert azzal legalább nem lenne ilyen gondom többé. De amúgy már gondolom miért nem megy EGY vinyóm az XP és a MAC OS X. Ha jól figyeltem,akkor azért mert a partíciók-nál is van olyan hogy PRIMARY/LOGICAL. Ez olyasmi mint az optikai meghajtóknál a MASTER/SLAVE. És ez itt a bökkenő. Sajnos Egy vinyóm is Egy PRIMARY Partíció lehet,és a PRIMARY partíciókra lehet rakni OS-t. És szerintem az XP-nek is és az MAC OS X-nek is PRIMARY partícióra van szüksége,de mivel csak 1 db lehet PRIMARY partíció így csak az egyiket lehet felrakni. Remélem nem írtam nagy hülyeséget,de nekem ez esett le. Erre vanak kitalálva úgynevezet particio buherálo progik amivel egy vinyobol akar több primeryt lehet csinalni. (csak ne sokszor mert egy pár alkalomal viseli csak el a vinyo) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 És akkor a vinyó fizikailag sérül,javíthatatlan lesz? Amúgy hogy tenné tönkre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts